Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HOTD2

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

już się nie mogą doczekać podskakujących i falujących cycków.

chociaż mam nadzieję, że tych cycków będzie o wiele więcej niż w pierwszym sezonie.

ehhhhhhhhhhhhhhhhh

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Oby nie przesadzili z cyckami

Osobiscie chcialbym zobaczyc dobra siekanke zombie.

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAH

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAH

Dobre żarty

A tak poważnie to jak będzie mangowa kontynuacja to nie mam sprzeciwów bo anime b.dobre w tym obecnym syfie to już wgl perełka xDD

NJxbd4x.png

Opublikowano

Kiedyś ludzie mówili, że kontynuacji nie bęzie, a tu taka niespodzianka ; o

Oczywiście się cieszę, ale nie powiedziałbym, że to będzie perełka.

Widzę tam jeszcze takie tytuły jak Gundam ThunderboltHataraku Maou-sama 2Full Metal Panic FinalPandora Hearts: Abyss, także o rozczarowaniu raczej mowy nie będzie (w zamyśle coś wypalić musi), a z tych nowszych to jedynie Blame! można będzie zobaczyć, reszta jakoś nie wpada w oko.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Pewnie, że się cieszę. I to nie tylko HOTD..Pandora Hearts będzie miała drugą serię i w końcu oderwie się od tego dna fillerowego na końcu,bo poleci z mangą.

O innych seriach nie będziem tu spamować, bo to raczej temat poświęcony HOTD. A więc co do HOTD 2, może w końcu skończą tę historię tym razem? Cycki w tym anime są ok! Wszystko generalnie jest spoko ;D

@Edit nie zapominajmy też, że wiosenny również ma całkiem przyzwoite serie w tym kontynuacje.

Opublikowano

A więc co do HOTD 2, może w końcu skończą tę historię tym razem? Cycki w tym anime są ok! Wszystko generalnie jest spoko ;D

W co ty wierzysz ? xD

Pewnie 12 odcinków

Cycki są ok, ale jeśli jeden zombiak rozbierze całą damską część drużyny, zanim ktoś go zabije, to chyba dostanę depresji :D

s2c77Oa.png

Opublikowano

W co ty wierzysz ? xD

Pewnie 12 odcinków

Nie chce mi się sprawdzać mangi, ale miała przecież mocne zaległości i dlatego wszyscy sądzili, że drugiego sezonu nie będzie. Więc zawsze mogą fillerową końcówkę walnąć i kuniec :)

Opublikowano

Czy się ciesze? Średnio. Niby będę miał co oglądać, ale przez 2 dni, a w następnym miesiącu prawie zapomne o tym średniaku. Oby było troche mniej cycków niż w pierwszym sezonie. Pewnie będzie 12 odcinków, więc znowu będzie trzeba czekać na 3 sezon, którego może nie być. Manga z tego co wiem się jeszcze nie skończyła

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Nie chce mi się sprawdzać mangi, ale miała przecież mocne zaległości i dlatego wszyscy sądzili, że drugiego sezonu nie będzie. Więc zawsze mogą fillerową końcówkę walnąć i kuniec :)

Na malu pisali, że anime skończyło się na 19 rozdziale, a teraz jest ich 30, więc za dużo tego nie zrobią. 

s2c77Oa.png

Opublikowano

Fajnie, że będzie II sezon HOTD, ale najlepiej niech zminimalizują ten fanserwis (OAVka to było dno), a skupią się na fabule i dramacie. Jednym słowem ma być mniej luzu, a więcej powagi (tak jak na początku I sezonu).

Poza tym świetnie, że będzie II sezon Hataraku Maou-sama. Niedawno oglądałem i oprócz głównego bohatera (chwilami był irytujący) i nędznych walk było bardzo fajne.

Odnośnie Pandora Hearts to seria była gniotem, ale i tak obejrzę Pandora Hearts: Abyss bo zawsze może być lepiej. Mam nadzieję na jakieś rozstrzygnięcia fabularne.

Opublikowano

Nie będzie SAO w letnim? :c

Co do samego HOTD to mam mieszane uczucia. Oglądałem to w gimbazie, więc pewnie dlatego mi się podobało, ale i tak sprawdzę.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Jak będzie mniej luźno, a skupią się na fabule, i oczywiście nie przesadzą zbytnio z cyckami to możliwe, że oglądnę, ale pewnie poczekam, aż wyjdzie całe, oglądnę sezon 1, potem sezon 2, dodam na mal + ocenię, i zapomnę o tym anime jak o reszcie bo wydaję mi się, że będzie to średniak, ale mam jednak małą nadzieję, iż pozytywnie się zaskoczę ;)

@

Z tego co patrzyłem na mangę, to nie wydaję mi się, żeby było więcej odcinków niż w 1 serii :/

Podejrzewam, że jednak będzie jeszcze 3 sezon bo manga nadal wychodzi ^.-

graphic.png

Opublikowano

Jaka dyskusja sie narodziła, cieszy mnie to ;) Jestem za tym aby było więcej akcji a odcinków 24, lecz niema z czego tyle zrobić.

Nie znasz potęgi filerów jak widać naszego ukochanego naruto dalej ciągną więc nigdy nie wiadomo, a może hotd stanie się nowym tasiemcem xDD ale to tak filozofując.

NJxbd4x.png

Opublikowano

up haha rozjebałeś mnie tym ^^

naruto to już totalny chłam ciągnięty nie wiem poco :D tu już manga niedługo się skończy ( chyba  ) a oni walą fillery w TV omg ...

co do hotd bardzo mi się podobało więc 2 sezon 100%

Początek był epicki ^^ potem te szczelanie pomiędzy cyckami a one tak falowały hahahahah ( ogólnie flaki były git ^^ jak każdy innych spychał / deptał po innych  itd )

( na hataraku Maou-sama 2  także czekam )

rmoiyq.png

Opublikowano

Odnośnie tego HOTD to seria TV była jednak zrobiona na poważnie nie licząc fanserwisowych scen (więc nie ma tam raczej zbytnio powodów do żartów). Od początku w tym anime najbardziej mnie interesowała fabuła, czyli jak to się skończy i skąd się wzięły te zombie.

Jeśli anime przejdzie w parodię zombie jak w przypadku OAVki (bo to była ewidentna parodia) to będzie shit.

Opublikowano

Odnośnie tego HOTD to seria TV była jednak zrobiona na poważnie nie licząc fanserwisowych scen (więc nie ma tam raczej zbytnio powodów do żartów). Od początku w tym anime najbardziej mnie interesowała fabuła, czyli jak to się skończy i skąd się wzięły te zombie.

Jeśli anime przejdzie w parodię zombie jak w przypadku OAVki (bo to była ewidentna parodia) to będzie shit.

W sumie też bym nie chciał oglądać tępej parodii 80% cycki + 20 % fanserwis jakaś komedia denna i od czasu do czasu jakieś zombie bo to by było straszne.

Chętnie bym zobaczył więcej survivalu.

NJxbd4x.png

Opublikowano

up :D takie walking dead w wersji anime ^^ ( oglądałbym coś takiego ^^ co nie znaczy że HOTD jest jakieś inne ;D tylko krótkie ;( przydało by się jakiś tytulik z postapokaliptyczną fabułą o zombie do tego +60 ep :D )

rmoiyq.png

Opublikowano

Hataraku Mou Sama 2 czekam na to :P

Z tego co widzę to temat HOTD a nie naszych zapatrywań na nowy sezon.

NJxbd4x.png

Opublikowano

W sumie też bym nie chciał oglądać tępej parodii 80% cycki + 20 % fanserwis jakaś komedia denna i od czasu do czasu jakieś zombie bo to by było straszne.

Chętnie bym zobaczył więcej survivalu.

Więcej survivalu, czyt. hordę zombiaków wpie*dalających ludzi.

To może ci co chcą zombiaki niech idą oglądać The Walking Dead, ja osobiście zostaję przy

hotd7-4.jpg

:-)

417711489342956987022.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...