Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Ban ?

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teraz najlepszy z platnych to jest niby windbot, darmowe(cracki) redbot i xenobot,  za boty ciagle banuja i banowac beda, mas banu sa raz na kilka miesiecy ;)

Opublikowano

W Regulaminie gry jest odpowiedni akapit poświęcony "nieoficjalnym programom które ułatwiają grę ". 

Polecam Red Bot ,  i xenobot ze względu na mały % ilości zbanowanych kont.

Tibia Auto = Ban na 100% :) 

Lenovo Y50-70 | I7 -7420HQ | GTX 960 | 8GB | 512SSD 

Potrzebujesz Grafika ? Pisz na priv :) 

Opublikowano

Up nie koniecznie, kiedyś bocilem od 8lvl do 60lvl tibią auto i bana nie dostałem. Wystarczy wyłączyć zbędne funkcje, np. wyrzucianie pustych potkow. Wiec polecam Tibie Auto.

Opublikowano

Up nie koniecznie, kiedyś bocilem od 8lvl do 60lvl tibią auto i bana nie dostałem. Wystarczy wyłączyć zbędne funkcje, np. wyrzucianie pustych potkow. Wiec polecam Tibie Auto.

Tibia Auto jest normalnie wykrywana, także nie polecam na RL.

To, że Cię nie zbanowali, nic nie oznacza. Przecież nie wszystkich naraz zbanują.

Opublikowano

tibiaauto jest wykrywalna. xD

jeżeli bociłeś na ta po wprowadzeniu tego systemu do wykrywania botów to bana i tak dostaniesz. :D nie wiadomo kiedy, ale dostaniesz.

Siemka

Mam 2 pytania:

Dalej istnieje RedBot i jest najlepszy ?

Czy dalej nie banują za boty i można bocić jak się chce ?

aktualnie najlepszy bot to jest windbot. 14 dni za darmo jest.

naprawdę polecam bota.

bardzo malutkie zużycie zasobów nawet na zaawansowanych skryptach.

a teraz jak jeszcze zrobili windmods to możesz 2x więcej klientów uruchomić (windmods zmniejsza zużycie zasobów przez klienta tibii)

bot stosunkowo nowy więc jest dosyć mało skryptów, ale jest możliwość konwertowania skryptów z ibota! więc jak masz skrypty jakieś z ibota to w windbocie spkojnie je odpalisz. :)

no i oczywiście bot działa najszybciej chyba ze wszystkich botów. to znaczy, że np. na ibocie na danej miejscówce masz 360k/h expa, a na windbocie możesz mieć nawet o 100k/h więcej :D

naprawdę bot godny polecania. polecam przetestować przez 14 dni i zobaczysz że to najlepszy bot. :D

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

co do wykrywalności to pochwale się że przed mass banami 2 razy zrobiłem konto i 2 razy dostałem bana po 1 dniu botowania na bocie blackd proxy więc nie polecam.

5435084992.png

Opublikowano

Bez kitu, mialem h-lvl na bocie. Teraz mam wieksza radoche z wbicia 20lvla ręcznie :)

Ja ręcznie wbiłem 120lvl i uważam że bardzo przyjemnie gra się bez bota polecam każdemu i przy okazji masz satysfakcje z wbitego lvl 

Opublikowano

Ja ręcznie wbiłem 120lvl i uważam że bardzo przyjemnie gra się bez bota polecam każdemu i przy okazji masz satysfakcje z wbitego lvl 

Dla osób, które zaczynają przygodę z Tibią, to jak najbardziej się z Tobą zgodzę. Ale tak jak ja gram z 7 lat w tą grę, to bez bota nawet nie zakładam konta ;d

Opublikowano

Za boty już nie ma banów tylko kasują konta, mi pare dni temu poszedł 256 RP :D ze świeżo wykupionymi 180 dni Pacca ;) Pozdrooooo! Tak więc Redbota nie polecam heheh :D 

Opublikowano

Za boty już nie ma banów tylko kasują konta, mi pare dni temu poszedł 256 RP :D ze świeżo wykupionymi 180 dni Pacca ;) Pozdrooooo! Tak więc Redbota nie polecam heheh :D

To musiałeś mieć wcześniej już bany za bota, bo od razu na pewno nie usuwają konta.

Opublikowano

W takim razie działa im to na niekorzyść. 

Większość graczy używa bota, a jeżeli od razu usuwają konto, to liczba graczy ciągle będzie malała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...