Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najmniej grana postać, jaka to jest, według was?

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Długo nie gram, ale osobiście do krytów polecam Chaos Knight'a, jego stun, teleportacja i ult na klony, z czego każdy może walić kryta. Jego teleportacja dotyczy też klonów, tepasz się pod gościa i go nie ma ;) Ale to w późniejszej grze, w early trzeba ostrożnie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

IO :)

IO wbrew pozorom jest stosunkowo dobrym bohaterem jeżeli umie się nim grać. W połączeniu z Chaos Knightem z odpowiednimi umiejętnościami można zrobić po prostu miazgę, jeżeli jakikolwiek bohater przeciwnika zejdzie z linii to teleportujesz się do niego podłączony do twojego rycerza i go zjadacie. To prawda że rzadko się nim gra ale tyczy się to meczy publicznych a i od tej zasady są wyjątki. 

Opublikowano

Wg. statystyk z dotabuff to najmniej ma earth spirit.

Z mojego punktu widzenia to:

Najczęściej: Pudge, Sniper, Riki, Centaur, Invoker, Tiny

Najrzadziej: Earth Spirit, Wisp, Lycan(chociaż ostatnio kilka razy go spotkałem), Leshrac, Doom, Dark seer

Dodaje że mam 29lvl

graphic.png

Opublikowano

Sniper każdy go bierze a według mnie jest to słaba postać przynajmniej na low poziomach

a pudge do 40 poziomu jest często pickowany

Opublikowano

Statystki z dotabuff, są za przeproszeniem g***o warte, bo to jest zależne kto ma tam konto. Najpewniejszym źródłem były by same statystyki z valve, ale takich raczej nie udostępniają, więc pozostają tylko domysły. Często pickuje się LC, a rzadko Eartha, Eldrer Titana. To tylko z moich obserwacji. 

76561197996037016.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...