Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najmniej grana postać, jaka to jest, według was?

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie najmniej graną jest Visage ze względu na jego mechanikę. Co do TB i Phoenix to są nowe postacie i częśc graczy jeszcze ich nie wprowadza do swojego stylu.

Legenda
Opublikowano

A kiedy wychodzą nowe postacie ?

Tego dokładnie nie wie nikt. Zapowiadane są z jakimś większym patchem. Ze statystyk to jak widzisz to terror itd, ale tak naprawdę nie grają na pubach chenem, visagem, ponieważ nie mają micro skilla.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Czesto graja Meepo, Lone Druidem i Invoker. Sa to dosc trudne postacie

Zadko spotykam wlasnie Visage, Chen, Earth, Pheonix czy nawet Huskar itd.

61093c6efb.png

Legenda
Opublikowano

Zagrałem tym Terrorblade dla wyglądu to co ujażałem zrobiło na mnie wrażenie E+W + itemek co daje 2 iluzje zadawałem dmg z dupy szybko kolesie padali. Czy ta postać jest aż tak dobra ??

Dobra, ale nie zawsze pokarasz. Po pierwsze jak grasz na idiotów to poradzisz sobie, a jak już przydzieli Cię wyżej nikt tak łatwo się nie da, ponieważ nie są to już słabi gracze, którzy pozwolą Ci na ez kille i farme.

Opublikowano

Dla mnie najmniej graną jest Visage ze względu na jego mechanikę. Co do TB i Phoenix to są nowe postacie i częśc graczy jeszcze ich nie wprowadza do swojego stylu.

Visage? Żartujesz sobie?

@Pseudomoderator dał mi kolejnego warna, lol.

Legenda
Opublikowano

Phantom Assasin ma wbudowany kryt w ult albo robisz deadulusa i możesz bić ładny hity.

Legenda
Opublikowano

Na pubach i rankedach nie widziałem go od ponad roku (no chyba że go wyrandomuję).

Trudne postaci są grane na wyższych poziomach. Ludzi, powyżej 4000k mmr to tam zawsze jest Visage.

Legenda
Opublikowano

A dobrym byłoby pomysłem robić każdą psotać pod kryta ? xD

Nie, ponieważ jeden skill/bash i Ciebie nie ma. A supporty muszą kupować swoje itemy typu Meka, Pipe, Wardy itd nie ma miejsca na kryty.

Legenda
Opublikowano

Nie ma ad, ap i innych takich gówien z LoLa. Każda postać ma inny build i nie ma stalych buildów. Wszystko zależy od rozgrywki.

Opublikowano

według mnie najmniej graną postacią jest Leshrack ale jeśli ktoś go potrafi ogarnąć na maxa to masz z góry założone gg ;P ( No jeśli nie masz "Idiotów" w teamie .

THP_1.jpg

Legenda
Opublikowano

Jest jeszcze jakaś postać która bija duzo z hitów i ma taką samą animacje ataku jak visage i weaver ?

Bierzesz się za trudne postaci. Visagiem trzeba mieć już skilla, a weaverem ciężko się farmi w early. Weź sobie snajpera. Jego pasywki spodobają Ci się jeżeli chodzi o dmg i zasięg.

Opublikowano

Bierzesz się za trudne postaci. Visagiem trzeba mieć już skilla, a weaverem ciężko się farmi w early. Weź sobie snajpera. Jego pasywki spodobają Ci się jeżeli chodzi o dmg i zasięg.

Sniper dla mnie sie nie podoba. Weaver mi sie spodobał fajne ma E do harrasu i można uciec z W tak samo ztrollowac kolesia z ulta ;d

Opublikowano

Visage nie jest trudną postacią, tym bardziej na low pubach da się nim łatwo wygrywać mecze. Na TI3 był Visage pickowany w 85 grach z 158 (53%), najlepszy wynik jeśli chodzi o postacie w docie. W takim razie korciok zastanów się nad tą głupotą którą napisałeś, a moderator i tak mi da warna za tego posta, zarazem ostatniego bo nie chcę dostać bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...