Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gotowa Stronka by TheMorgenPL - Ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś wam przedstawie mój projekt stronki www która wam udostepniam ponieważ miałem nadchnienie! :D

Strone możecie używaj do gier, portali itp ;p

Jest jedna zasada! NIE usuwaj stopki bo inaczej lamiesz prawa autorskie!

DEMO:

http://czarno.pl/demo/

Download:

czarno.pl/pobierz/Stronka by TheMorgenPL v1.0.rar

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/url/87a742c3c79b362b6fd8e95190909b6777499e9ab0f3c39c819c5c3931ba560c/analysis/1394619494/
Opublikowano

Bo to strona zrobiona tak szybko ;p

Trzeba po 2 ja przerobic jak tam kto chce ;D

No to co to za "Gotowa Stronka". Tandetnie jest i pusto, a to wjeżdżające logo niestety nie dodaje uroku, a jest jedynie zbędnym efektem :x

9obpmnjr.png

Opublikowano

post-509922-0-48549300-1394907924_thumb.png

Najczęściej jeżeli widzę brzydki kod, to wytykam każdy błąd, ale Jezu nie przy takim kodzie..
Nie przestanie mnie wkurzać że osoby dają swoje piękne projekty, gdzie muszą zaznaczyć że strona jest "na szybko". Piszesz by nie usuwać stopki, ale nie sądzę by ktoś się załapał na ten projekt.

Co do strony. Prosto z mostu, jest brzydka, może miałeś te "natchnienie" ale chyba coś Ci nie wyszło :/
Ona nie wygląda staro.. Jest po prostu brzydka. Nie będę wskazywał co dokładnie jest nie tak, bo to raczej wszystko jest nie tak :|

A co z kodem? Jest równie brzydki co wygląd strony! Są tu elementy HTML5 ale co z tego jak reszta jest ohydna.. Nie używasz plików css, tylko je*łeś 2 tagi <style>, a mimo to i tak każdemu tagowi <div>, dałeś wartości style.. :mellow: .. :huh: .. DLACZEGO?!  o.O

Nie wiem czy potrafisz tworzyć strony internetowe, bo nie widziałem innych Twoich projektów, jednak z tego co tu widzimy, jest niestety słabo. Powodzenia na drodze tworzenia webu, ale bez nauki się nie obejdzie ;)

Pozdrawiam,
SKmedix  B) 

EDIT:

Trzeba po 2 ja przerobic jak tam kto chce ;D

Ej no sorry, ale tego nawet przepisywać nie warto.

sygna2014.png

• 3 lata później...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...