Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer DayZ  

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze??

• Tak. Serwer jest boski!
      47
    • Nie. Napisałem w poście co do poprawy.
      8
    • Serwer ok tylko mam mało czasu.
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodałem nową wyspę - gęsty las.

Możecie ją znaleźć za bazą wojskową.

Jedną z ciekawszych rzeczy która tam występuje to lornetka.

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie wbijajcie na serwer naprawde godny uwagi. Wszystko ładnie pięknie zrobione, czuje się jak bym grał w DayZ SA! A to nie łatwe do osiągnięcia. Dobra robota Flakor. Mam nadzieję że będziecie rozwijać serwer o nowe tereny i inne ciekawostki :)

Pozdrawiam Dymot0

Opublikowano

W piątek/sobotę/niedziele zaczynam budować nowe biomy. Pojawi się górski zimowy teren, włączymy item shop (sklep), poprawię możliwe do poprawienia bugi, i jeszcze wiele innych rzeczy...

Pozdrawiam i zapraszam na serwer!

Opublikowano

Dodaj coś takiego ze im mniej masz hp tym bardziej ekran się kołysze tak jakby byl pijany :-)

Nie ma sprawy, będzie takie coś zrobione.

Pamiętajcie, że każdy z was może składać propozycje do dodać do serwera, co naprawić czy co zmienić.

Opublikowano

Jeżeli posiadacie forum lub strone to dodac mape świata z serwera; P 

Żeby łatwiej było znaleźć niektóre lokacje.

Opublikowano

Bronie sa zbugowane nie da sie z nich strzelac 

@Flakor Warto to naprawic

Z broni strzela się PPM, możliwe że natrafiłeś na starą broń Lee enfield.

Robimy przerwę techniczną do 5-7 dni. Po przerwie będą naprawione bugi i dodane nowe wyspy.

Opublikowano

Moim zdanie ten serwer minecraft DayZ w ogóle nie jest podobny do prawdziwego dayz. No dobrze, może są te bronie jedzenie, ale mapa w ogóle nie jest podobna do orginalnej. Nie wiem czemu ludzie wyżej piszą że to jest super lub identyczne jak DayZ, ale chyba sobie posty nabijają. Ten serwer jest bardiej MineZ a nie DayZ ;o

Ja tylko wyrazilem swoją opinie :)

Coś tu będzie KIEDYŚ xD

Opublikowano

Moim zdanie ten serwer minecraft DayZ w ogóle nie jest podobny do prawdziwego dayz. No dobrze, może są te bronie jedzenie, ale mapa w ogóle nie jest podobna do orginalnej. Nie wiem czemu ludzie wyżej piszą że to jest super lub identyczne jak DayZ, ale chyba sobie posty nabijają. Ten serwer jest bardiej MineZ a nie DayZ ;o

Ja tylko wyrazilem swoją opinie :)

Pewnie twoja opinia byłaby inna gdybyśmy przyjęli twoją ofertę, no ale...

Mapa jest autorska, po co mamy robić mapę taką jak w DayZ? Tak jest lepiej. Jeśli zauważyłeś połowa budynków jest wzorowana na budynkach z gry dayz.

Nie porównuj tego serwera do MineZ...

Nigdzie tego nie napisaliśmy, że to jest serwer identyczny jak DayZ, po prostu to jest TRYB DAYZ.

Jeśli miałbym budować mapę dayz to chociaż powiedz jaką. Bo jest wiele mapek np. taviana, chernorus, namalsk itp

no ale dzięki za opinie...

Opublikowano

Po pierwsze moja opinia taka nie jest poniewac mnie nie przyjeliscie tylko to w ogóle nie jest tyb DayZ tylko to jest ze sa zombie i tyle :O

Coś tu będzie KIEDYŚ xD

Opublikowano

Po pierwsze moja opinia taka nie jest poniewac mnie nie przyjeliscie tylko to w ogóle nie jest tyb DayZ tylko to jest ze sa zombie i tyle :O

Długo się zastanawiałem co Ci odpisać ale nie ma sensu z tobą o tym pisać bo pewnie nawet nie grałeś w dayz.

Opublikowano

Miałem problemy z internetem. Na 90% w niedziele wracamy!

Dodałem dwie nowe wyspy i resztę sprawdzicie jak wejdziecie na serwer :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...