Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myśli samobójcze?

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie załamuj się, myśli samobójcze ma prawie każdy w tym kraju :D. Też jestem zbyt dobry dla innych.

Opublikowano

Ale z drugiej strony śmierć to koniec wszystkich problemów, które występują w życiu. Ja tak myślę. Nie mam nic do samobójców (można mieć coś do osób, których nie ma?), ponieważ ich rozumiem. Nie chce im się żyć, to swoje życie po prostu kończą. Co w tym dziwnego.

no to sie zajeb

Według mnie śmierć jednego idioty jest korzystna dla społeczeństwa więc zrób jak chcesz.

pierdolnij sie paluszkiem idioto

topić: idz z kumplami na piwko albo na dziewczynki

90472801207480070301.png

Opublikowano

Szczerze to porób coś zacznij chodzić na siłownie, albo znajdź sobie jakieś hobby, jak już to nie pomoże to dobra rada ^^ uzbieraj 30zł kup sobie gram zieleni usiądź w pokoju odpal swój ulubiony kawałek rozpal blanta i wszystko przejdzie ;)

Opublikowano

Samobojstwo to nie uciekniecie od swoich problemow. Tym sposobem poprostu pokazesz ze byles slaby i jestes. Najlepiej po poprostu miej w chuju zdanie innych. Nie pomagaj a bedzie ci dobrze.

TONV8iZ.png

Opublikowano

Prosiłbym o nieobrażanie innych bo takimi postami obrażacie mnie mojego kolegę AMEN i ludzi którzy mieli lub mają takie myśli. Niestety uwierz mi ja jestem w gorszej sprawie i jakoś żyje pomimo tego że mam urojenia i cos w stylu schizofrenii. Już lepsza choroba umysłowa niż śmierć

Opublikowano

Skończ użalać się nad sobą, weź się w garść i pierdziel innych.
Pomaga się przyjaciołom, a nie ludziom którzy mają Cie za nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...