Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Two Weapons Sets v17 & v27 by BombWork Studio

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać, że czytać też Cie nie nauczyli w tej szkole, no cóż.

Motyw/Podobne/Na Podstawie... mówi Ci to coś?

Ale przecież inspiracja nie równa się kopii ;-) Przecież graficy, czy to 3d, czy rastrowi, ilustratorzy bardzo często się na czymś wzorują. Nam się nie śnią sny z wyglądem designów, ani nie mamy wizji tego dotyczących.

Dodatkowo projektów jest tak dużo, że w sumie w każdym można by się doszukiwać jakiegoś elementu, który został zainspirowany innym lub insynuować, że tak się stało.

Opublikowano

Ale przecież inspiracja nie równa się kopii ;-) Przecież graficy, czy to 3d, czy rastrowi, ilustratorzy bardzo często się na czymś wzorują. Nam się nie śnią sny z wyglądem designów, ani nie mamy wizji tego dotyczących.

Dodatkowo projektów jest tak dużo, że w sumie w każdym można by się doszukiwać jakiegoś elementu, który został zainspirowany innym lub insynuować, że tak się stało.

No tak, ale patrząc na bronie od bomba to jednak większość jest sklejana z innych. Nie problem się tego doszukać, poza tym nie tylko ja mam taką opinie...

Opublikowano

Nie potrzebuje informatorów, wystarczą mi oczy.  Motyw tych broni widziałem już setki razy i nie koniecznie od Ciebie. ;-)

Wow, co ty masz z polskiego "nie koniecznie" "Ps." Powinno być i niekoniecznie, i PS     (bez żadnych kropek etc.).

@AW

Bardzo ładne bronie, fajnie się prezentują.

Opublikowano

No tak, ale patrząc na bronie od bomba to jednak większość jest sklejana z innych. Nie problem się tego doszukać, poza tym nie tylko ja mam taką opinie...

Mój system działania:

Tworzę jedną wymyślną broń, następnie z tej jednej broni robię cały set, proste.

Opublikowano

Nie wiem, jak on pracuje. W sumie od nie dawna śledzę jego projekty, ale wydaje mi się, że jeżeli ktoś wysuwa tego typu opinie, to powinien ją uzasadnić. Ja w tym wypadku będę go bronić bo sama borykam się (w sumie nie tylko ja) z krytyką w postaci - skopiowałaś z szablonu/ projektu zielska, kurlza, king sory, zygat3r'a(...) etc. Tylko dlatego, że są to znane osoby, ludzie znają ich projekty i potrafią wychwycić nawet malutkie podobieństwo, np w jakimś elemencie, podkreślając to oczywiście opinią kopii. Nie biorąc pod uwagę, że podobny styl, czy podobnych projektów jest "n" w branży, tyle, że mniej znanych przez poszczególne jednostki.

Czasami jest nawet tak, że przykładowo, ktoś stworzy niebieski set, ktoś inny zrobi również niebieski, mimo, że wizualnie całkowicie inny. Ludzie i tak będą pisać o nim, jako o kopii pierwszego. A to mogła być zwyczajna inspiracja lub tez przypadek.

Opublikowano

EOM chciał sprzedać ten set (v17 / zielony) dla tego go udostępniam.

Jak już to nie cały EOM tylko sponsor tego projektu ;p

Bronie spoko, bo jak by mogło być inaczej

sygna.jpg

Opublikowano

Nie wiem, jak on pracuje. W sumie od nie dawna śledzę jego projekty, ale wydaje mi się, że jeżeli ktoś wysuwa tego typu opinie, to powinien ją uzasadnić. Ja w tym wypadku będę go bronić bo sama borykam się (w sumie nie tylko ja) z krytyką w postaci - skopiowałaś z szablonu/ projektu zielska, kurlza, king sory, zygat3r'a(...) etc. Tylko dlatego, że są to znane osoby, ludzie znają ich projekty i potrafią wychwycić nawet malutkie podobieństwo, np w jakimś elemencie, podkreślając to oczywiście opinią kopii. Nie biorąc pod uwagę, że podobny styl, czy podobnych projektów jest "n" w branży, tyle, że mniej znanych przez poszczególne jednostki.

Czasami jest nawet tak, że przykładowo, ktoś stworzy niebieski set, ktoś inny zrobi również niebieski, mimo, że wizualnie całkowicie inny. Ludzie i tak będą pisać o nim, jako o kopii pierwszego. A to mogła być zwyczajna inspiracja lub tez przypadek.

100% racja! Lecz nie ma co pisac, tlumaczyc, jak wiekszosc osob na forum to kretyni. :/

Te ich zalosne, idiotyczne posty na portalu spolecznosciowym Fb podczas "niemoznosci" dzialania forum..

Kazdy tworca z kazdej pracy ktora oberzal, zakodowal sobie podswiadomie (lub nie :)) jakis element/czesc, ktora mu sie spodobala i wiadomym jest, ze kiedys w ktorejs swojej pracy odwzoruje ktorys element, bo mu sie nadzwyczajniej PODOBA. A teraz kretyni za biurkiem siedza i pierdola bzdury o jakims podobieństwem.. tego nie zrozumiesz. ;___;

Opublikowano

100% racja! Lecz nie ma co pisac, tlumaczyc, jak wiekszosc osob na forum to kretyni. :/

Te ich zalosne, idiotyczne posty na portalu spolecznosciowym Fb podczas "niemoznosci" dzialania forum..

Kazdy tworca z kazdej pracy ktora oberzal, zakodowal sobie podswiadomie (lub nie :)) jakis element/czesc, ktora mu sie spodobala i wiadomym jest, ze kiedys w ktorejs swojej pracy odwzoruje ktorys element, bo mu sie nadzwyczajniej PODOBA. A teraz kretyni za biurkiem siedza i pierdola bzdury o jakims podobieństwem.. tego nie zrozumiesz. ;___;

Również się zgadam. "To je amalinium, tego nie pomalujesz"

Opublikowano

Bronie ładne set zielony ładnie wygląda w szczególności łuk bo jest chyba jednym z tych lepszych jakie zrobiłeś :P

Opublikowano

Bronie ładne set zielony ładnie wygląda w szczególności łuk bo jest chyba jednym z tych lepszych jakie zrobiłeś :P

Tak zgadza się, set v17 to jeden z moich najlepszych setów.

A tu masz ss jak łuk w grze wygląda :)

akrRJBC.jpg

Opublikowano

Zajebisty secik, również myślę, że jeden z najlepszych.

Ale również podoba mi się ten pomarańczowy :D.

Pobiorę, przetestuję i w razie jakiś wątpliwości napiszę.

Dzięki wielkie za set, łap plusa i pozdrawiam ;-)

P.S Dasz mi odpowiedź na GG/PW/FB ? Bo pisałem tydzień temu i dalej nic...

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Znajdzie sie osoba, która zrobi do tg query z jakimis aj di, oraz wpisów itepe ?

call of duty zombies GIF by Omaze

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kozacko wyglądaja ten set. Robisz duże postępy. Oby tak dalej.

//

Opublikowano

Mniam.. Widziałem twoje sety i muszę przyznać że są zajebiste.

Niektóre są za długie np 2 ręka u woja ale da się żyć.

Wielkie dzięki bo mam chyba z 4 sety twojego eq w kliencie. 

• 4 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...