Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbyddy 2.0.2.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś podesłał mi link na PW :)

Proszę pisać w takich sprawach do Alve.

On zna się na bocie i zpewnością chętnie odpowie. W tym temacie nie prosimy o żadne linki tylko prosimy o porady.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Dawno mnie tu nie było. Mam problem, czy komuś również DB crashuje po 1-2 minutach od włączenia bota ?

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Wie ktoś jak ustawić aby bot robił przerwy po określonym czasie? Niestety ale Rads Atom nie działa w najnowszej wersji bota.

Opublikowano

Witam

Jeżeli jest to możliwe prosze o wysłanie na pw linka z działającym botem i crakiem, tak abym mógł expić i zbierac golda - pozdrawiam i dziekuje z góry.

Opublikowano

polecacie może jakiś fajny profil na farm legend? expa może nawet nie być byle dobry drop :P.

Three Musketeres

http://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/demonbuddy-profiles/157468-three-musketeers-fast-legendary-farm-after-2-0-4-a.html

Alve, widzę że ogarniasz temat DB, wiesz może co powoduje wyłączenie się DB zaraz po kliknięciu "Login"?

Tutaj zdjęcie:

Wersja DB to beta .391

Potrzebuje więcej informacji. Crack? Oryginał? Jakieś logi są może? Na początek spróbuj zaaktualizować sterowniki Framework i C++

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Kupiłem w formie testów tego bota na 3 dni, i mam ten sam problem co Viper. C++ i FW 4.0 wszystko zainstalowane. Pomożcie ktoś znaleźć jakieś rozwiązanie.

Opublikowano

Już napisałem rozwiązanie. Pobierz z forum demona najnowszy beta build i najnowsze Trinity.

6434527732.png76561198021029824.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...