Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbyddy 2.0.2.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę nie spamić w temacie. Jeżeli @Alve zechce się podzielić botem to nas o tym poinformuje.Kolejne spamerskie posty będą karane punktami.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Cześć,
Jak widać jestem nowy i nie bardzo mam pojęcie co i jak. Nie chcę otwierać nowego temetu, wydaje mi się ze ten jest odpowiedni: mianowicie nie bardzow wiem gdzie pobrać/ kupić Denonbyddy. Jaki jest dobry, czy nie ma jakiegoś trojana itp. Jeśli ktoś ma cierpliwość to proszę o jakieś podpowiedzi na pw ;)  z Góry dzieki.

Opublikowano

Kosotrzew, napiszę tutaj.

Demonbuddy jest aktualnie jednym z najlepszych botów do D3. Wszystko co jest potrzebne (profile, pluginy itp.) znajdziesz na tej stronie.

http://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/

DB kosztuje 7 euro za miesiąc ale na PW mogę ci podać wersję z crackiem (nie wiem czy cały czas działa)

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

dobra, wszystko juz mam ALE nietety nie dziła jedno : jak odpale CDp a potem DB po wpisaniu hodu "program przestał działać"

odpalam ormalnie, jako admin i zawsze to samo ;/ co mam zrobić?

Opublikowano

dobra, wszystko juz mam ALE nietety nie dziła jedno : jak odpale CDp a potem DB po wpisaniu hodu "program przestał działać"

odpalam ormalnie, jako admin i zawsze to samo ;/ co mam zrobic

Odpal gre zaloguj się i odpal bota razem z cdp i jak ci wyskoczy bład to sprawdz jaki ci tam bład będzie pisał jak wciśniesz pokaż szczegóły.

Najlepiej to Odinstaluj wszystkie microsoft visual jak i net framework i zrób restart komputera. Potem na forum bota do diablo poszukaj programu buddywizard uruchom go jako administrator i poczekaj aż ci pobierze visuale i net frameworka i zrestartuj znów komputer. Następnie jak już uruchomisz kompa odpal windows update i pobierz wszystkie aktualizacje do net frameworka. Jeśli to nie pomorze tak jak to było w moim przypadku zostaje format komputera i zrobienie tych czynności które właśnie ci opisałem.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Bot działa ale nie można go wstawić na forum bo ma cracka a cracki na forum sa zakazane. Jeśli ktoś chce to pisać pw podam wszystko jak zrobić (postaram się jak najszybciej odpisać)

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Wie ktoś dlaczego na bocie gra klatkuje jak cholera ? Gdy gram normalnie to chodzi jak żyleta na full detalach, a z demonbuddym tnię się strasznie. Ktoś ogarnia temat ?

hmz9.jpg

Opublikowano

czy bot chodzi po aktualizacji 2.03 ?

Mi na dzień dobry przy logowaniu takei błędy wali:

Error while initializing memorySystem.Exception: Odmowa dostępu, at addr: 6BB9279F, Size: 4
   at GreyMagic.ExternalProcessMemory.ReadByteBuffer(IntPtr addr, Void* buffer, Int32 count)
   at GreyMagic.MemoryBase.Read[T](IntPtr addr)
   at GreyMagic.Executor..ctor(ExternalProcessMemory memory, IntPtr hookLocation, Int32 copyBytes, Boolean veh)
   at GreyMagic.ExternalProcessMemory.Init(Process p, Boolean startupExecutor, Boolean dx9, Boolean startupRasm, IntPtr hookFunc, Boolean defaultCacheValue, Int32 copyBytes, Boolean veh)
   at GreyMagic.ExternalProcessMemory..ctor(Process p, Boolean startupExecutor, Boolean dx9, Boolean startupRasm)
   at Zeta.Game.ZetaDia.TryInitialize(Process proc, String& reason)

Error attaching to Diablo III, Reason:System.Exception: Odmowa dostępu, at addr: 6BB9279F, Size: 4
   at GreyMagic.ExternalProcessMemory.ReadByteBuffer(IntPtr addr, Void* buffer, Int32 count)
   at GreyMagic.MemoryBase.Read[T](IntPtr addr)
   at GreyMagic.Executor..ctor(ExternalProcessMemory memory, IntPtr hookLocation, Int32 copyBytes, Boolean veh)
   at GreyMagic.ExternalProcessMemory.Init(Process p, Boolean startupExecutor, Boolean dx9, Boolean startupRasm, IntPtr hookFunc, Boolean defaultCacheValue, Int32 copyBytes, Boolean veh)
   at GreyMagic.ExternalProcessMemory..ctor(Process p, Boolean startupExecutor, Boolean dx9, Boolean startupRasm)
   at Zeta.Game.ZetaDia.TryInitialize(Process proc, String& reason)

Ktoś może wiedzieć o co chodzi ?

Opublikowano

@Alve

Tak zrobiłem ale dalej to samo ;/. Generalnie nic sie nie ładuje, nie mogę wejść w żadną zakładkę.

Opublikowano

Witam prosiłbym o wiadomość na PW i wysłanie mi działającego i sprawdzonego demonbuddy z crack (najlepiej takiego jak wy używacie)

Gdy ja cos znalazłem i odpalam podaje wczesniej wygenerowanych key wyskakuje mi brak odpowiedzi wiec prosze op odesłanie juz gotowego do pracy bota

Z góry dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...