Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbyddy 2.0.2.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy wie ktoś może czy jest już dostępny crack na tą wersję Demonbuddy? Nie proszę o link, tylko o informację.

6434527732.png76561198021029824.png

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Crack na tą wersję na pewno jest już dostępny. Trzeba dobrze poszukać i śledzić anglojęzyczne forum o Demonie.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Póki co jeżeli chodzi o nowy crack do demonbuddy sprawa się jeszcze nie wyjaśniła. Tylko jak będzie wiadomo coś na jego temat napisze oraz staram się o pozwolenie na utworzenie tematu apropo crackowania demonbuddy z dostępnymi pluginami oraz profilami jaki i supportu.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Alve dobrze by było jakbyś opisał krok po kroku ewentualnie na PW albo email podam jak coś. Pobrałem od ruskich zrobiłem rejestracje ale przy próbie logowania na kod otrzymany jest wywalanie bota.

Jakiś pomysł dlaczego?

Opublikowano

Właśnie mógłby ktoś podesłać link na PW do tego cracka ???

Czekam na Battlefield'a 3

Od 26.12.2011 do XX.XX.201X ???

Opublikowano

Alve śmiga już ten bot? bo dziś mi w ogole wyrzuca ze bląd klucza, a jak nie błąd klucza to tak samo jak wczoraj wywala się przy probie zalogowania

Opublikowano

Alve a możesz wrzucić gdzieś całego spakowanego bota , albo zrobić pełen opis? mi dalej się wywala przy logowaniu ;/......nie wiem czy sie raz jeszcze rejestrować po noe hasło czy wtf?  Wszystkei aktualizacje windy, nowe stery i dalej to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...