Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Celaver - worst ad LCS?

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Creaton? 

Jest Polakiem? Jest!

Creaton gra w millenium i nie sądzę, że mu śpieszno do zmiany teamu.

Opublikowano

Farex > Celaver wiadomix. ostatnio nawet w CS:GO udowodniłeś że jesteś lepszym strzelcem Kappa.

Przestań bo się zarumienie Kappa

Ogólnie fajnie by było gdyby Creaton grał w roccat :)

Opublikowano

Jeżeli Creaton by dołączył do ROC to pewnie bot by był wygrywany.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Też uważam, jak kilka osób, że Creaton mógłby na jakiś czas zamienić Celavera i sprawdzić się na pozycji ADC. W teamach zawsze przyda się nowość, jakaś świeżość, ktoś, kto wniesie do teamu więcej wygranych.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Według mnie Creaton nigdy nie zagra w ROC. Szczerze mówiąc, jest wielu polaków w np. diamencie, którzy grają o wiele lepiej od Creatona...

31390.png

"Dobry Teemo, to martwy Teemo" - typowy gracz LoL'a.

Opublikowano

Najlepiej by było jakby CandyPanda był na ADC i po kłopocie, siema, elo, nara pis joł.

A tak na poważnie, celaver wiele gier bardzo ładnie grał -,-. Dajcie mu żyć ;x

btw. Jak tak wam bardzo zależy to mogę zapytać Jankosa o to, co sądzi o celaverze >.<

Opublikowano

Haha co za głupoty pierdolicie, że creaton niby mógłby dołączyć do roccatu :D jak w mymie każdy jeździ po krulu lasu to tak samo zaczyna się dziać z celaverem a na początku lca przecież luckiem każdego orał jak chciał. Nie każdemu musi iść cały czas zajebiście ale skoro zaczęły się porażki to i ludzie hejtują. Ja tam w niego wierze i myślę, że niedługo pokaże na co go stać.

Po za tym on chyba sam to przeczytał i się wkurwił bo ma serie do d2 i już jednego wina kappa: http://www.lolking.net/summoner/euw/19243648#profile

Opublikowano

#hejt #celaver #lose

Celaver jest w porządku kurier, nie pierdolić mi tu, solidnie gra dwiema postaciami co w obecnej mecie wystarcza w pełni.

46891132602722595964.jpg
Opublikowano

Celevar jest ok ale nie gra jakos swietnie. Creaton jakby gral w roccat to mysle ze by miazdzyli ale oni sie po prostu juz zgrali. Ale przyznaje indywidualnych umiejetnosci to celevarowi brak

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Gdyby sam czasem zainicjował jakąkolwiek akcję wartą uwagi, wygranego team fightu i gry to zmieniłby się obecne zdania, co do niego, aczkolwiek na dzisiejszą chwilę według mnie z tym ADC ciężko im coś ugrać :) 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...