Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Celaver - worst ad LCS?

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że nie mam gdzie spamić postów  to robię dyskusję odnośnie celavera Kappa

Uważam, że jest najsłabszym punktem roccatu oraz najgorszym ad lcs. Rozumiem, że gra na tle wysokiego poziomu itd., ale skoro tam gra to powinien przynajmniej wyrównywać poziomem do innych. Gra tylko dwiema postaciami i w większości przypadków przegrywa w cs. Jeśli wygrają linie to w 99% jest to zasługa świetnej gry Vandera i/lub Jankosa.  Hm i to chyba tyle.

Opublikowano

Wszyscy to chyba zauważyli już od 2 tygodnia lcs'ów. Wiadomo, każdy team ma słaby punk, w ROC tym słabym punktem jest Celaver. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Myślę, że jak over albo xaxus stracą formę to zaczną przegrywać i to więcej niż teraz.

Śmiałem się jak zbanowali mu cait i pickneli luciana.

Opublikowano

Przecież to jest już widoczne od dawna.

Nie wiem co on jeszcze robi w tej drużynie, nawet nie trenuje, by zwiększyć swoje umiejętności.

W ich teamie to aktualnie Supp > ADC...

Opublikowano

No tak, celaver ma chyba najmniejsza dywizje z LCS'ow, Diamond 3, z czego overpow ma challenger a reszta diamond 1, ludzie na fejsbukach oczywiscie uwazaja ze caly czas screamuja i trenuja, tylko nie wiem dlaczego wlasnie overpow ma challengera a reszta diamond 1.

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

No każda drużyna na swój słabszy punkt, w roccatach jest to celaver ale nie zapominajmy, że dalej ma wysoki poziom i miejmy nadzieję, że będzie pracował nad tym.

Opublikowano

Pokaż mi przykład gry, w której to on był głównym 'rozdającym karty', bo ja owego przykładu nie byłbym w stanie podać.

Typek jest po prostu słaby, nawet Farex pewnie by lepiej grał.

//Down

Już Cię lubię!

Opublikowano

Pokaż mi przykład gry, w której to on był głównym 'rozdającym karty', bo ja owego przykładu nie byłbym w stanie podać.

jak to nawet farex? Farex to poważny, szanujący siebie gracz, który zagrałby lepiej niż celaver i reszta adc z lcs :|

Opublikowano

//Down

Już Cię lubię!

E e e, spokojnie, nie przesadzajmy już z tym farexem :D Czego się spodziewać po graczu z d3? Z farmą mu może i nawet coś idzie, ale czasami gdy patrzę jak się ustawia w fightach, to rzal i bul ;/

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ale wy kurwa jesteście żałośni ludzie. Jak Roccat wygrywa to - omg! najlepszy team ever kappa! pro team. zaczynają przegrywać - Celaver to noob,śmieć, zero jak on w ogóle gra na LCS'ach.. Szkoda was. I tak jest lepszy niż 99% ludzi na tym polaczkowym forum. Celaver nie jest słaby.

Opublikowano

Celaver gówno roccatu.

krul iMba niech idzie na ADC , to mają pierwsze miejsce na LCS . Sam vander pisał imbie , że może dołączyć ,bo celaver jedzie na obóz górniczy . Ale nie pojechał i iMba gnije na studiach

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

Jak dla mnie to mogliby zmienić adc na 1 week i potem zobaczyć co dalej.

Opublikowano

Ale wy kurwa jesteście żałośni ludzie. Jak Roccat wygrywa to - omg! najlepszy team ever kappa! pro team. zaczynają przegrywać - Celaver to noob,śmieć, zero jak on w ogóle gra na LCS'ach.. Szkoda was. I tak jest lepszy niż 99% ludzi na tym polaczkowym forum. Celaver nie jest słaby.

Nie mówię, że jest słaby tylko, że jest najsłabszy w roccat i z lcs.

Opublikowano

Imba/Creaton byliby imo lepsi, Celaver gra 2/3 adc, zbanuja ich i wtedy lipa.

Nie przesadzajmy, że imba by lepiej zagrał xD

Opublikowano

Celaver gówno roccatu.

krul iMba niech idzie na ADC , to mają pierwsze miejsce na LCS . Sam vander pisał imbie , że może dołączyć ,bo celaver jedzie na obóz górniczy . Ale nie pojechał i iMba gnije na studiach

nie ma to jak obrazac kogos kto wciaga cie dupa i nawet te skrypty na vayne ktore chciales kupic by nie pomogly..

dsa

Opublikowano

Ludzie myślcie trochę. Gdyby był niepotrzebny w Roccacie to dawno by go już wywalili... po prostu muszą mieć dobre zgranie wraz z nim co pozwala wygrywać wiele gier mimo mocnej przewagi przeciwnika, jak np. w meczu z Gambitem, kiedy rosjanie mieli barona i 6k golda przewagi, a mimo to przegrali teamfight i gre...

31390.png

"Dobry Teemo, to martwy Teemo" - typowy gracz LoL'a.

Opublikowano

Ale powiedz mi jedno,

Gdzie widzisz to 'zgranie', o którym mówisz?

Wystarczy zobaczyć co robią na bocie, zero koordynacji, dodatkowo celaver bazuje tak na prawdę na jednym championie, a drugiego próbuje wymasterować (A raczej nauczyć się nim grać powyżej poziomu newbie), minusy się ciągną...

To, że enemy team popełnia błędy nie oznacza, że to dzięki adc rocatty wygrali grę :|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...