Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kto by zagral na takim servie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pracuje nad serwerem na silniku mcpc+ 1.6.4 modyfikacjie to ma byc glowny atut + pluginy do zabezpieczenia itp oczywiscie kupil bym dedyka mody dla graczy by pobieral launher csrv i pytanie co myslicie o takim typie serwera ile osob by chcialo pograc bo nwm czy wg oplaca sie wykupic dedyka :)

lz5mfZn.png

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No dobrze ale podaj jakie modyfikacje chciałbyś na tym zainstalować. Pluginy też podaj. Dodaj również autorskie mini gry, to przyciąga graczy

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Opublikowano

Min. 50 slotów , paczka modów powiedzmy Hexxit / YogBox lub inna przygodówka i masz z 20 osób onlie w tym ja , brakuje takich serwerów . ( Wgl. brakuje serwerów , patrząc na dział to nic ciekawego nie ma ... )

Opublikowano

Niestety ale nie zagrałbym, nie lubię serwerów na modach, moim zdaniem lepszy jest gorszy serwer bez modów niż lepszy z modami.

Opublikowano

Chce zrobic na modach + pluginy i mini gierki bo taki pomysl dostalem zwykle serwery jakies frakcjie czy tnt runy to juz nuda ale tnt run tez dalo by rade dodac :P poprostu chce wiedziec na czym by ludzie chcieli grac a liste pluginow napisze jutro a mody to jescze do przemyslnia

lz5mfZn.png

Opublikowano

Nie zagrałbym, ponieważ nie lubię serwera z modami.

Jednak mało jest takich serwerów, więc trochę graczy miałbyś.

Opublikowano

Modow jest już kilka szukam wiecej ciekawych :)

post-565069-0-70758200-1394386302_thumb.png

lz5mfZn.png

Opublikowano

Serwer z modami to o tyle wyzwanie że oprócz fajnych pluginów, potrzebna jest dobra organizacja i infomacja ;)

każdy zagra gdy będzie przejżusta instrukcja jak co ściągnąc itp ;)

Opublikowano

@ref

lz5mfZn.png

Opublikowano

Haha 2-3 to sam forge daje xD mam w planach troszke wiecej :P

lz5mfZn.png

Opublikowano

@ref

lz5mfZn.png

Opublikowano

@ref

lz5mfZn.png

Opublikowano

Zagram ! :)
Jeszcze brakuje PLOTME :3
Jak bedzie plotme to NAPEWNO ZAWITAM ! :3

Na początku Pomyślałem, że to takie, no że nie wiem. No .

Na początku Pomyślałem, że no nie wiem co z tym zrobię, a potem sobie pomyślałem.
o Zapale i zapaliłem i tyle.

tatuaz-marihuana.jpg

Opublikowano

A co jest zlego w modach mie ma juz dobryvh serwerow ile mozna jakies gildie jakies mobareny co jeszcze

lz5mfZn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...