Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 1 istnieje :D

root MeCa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i gdzie tu nowość? każdy to raczej wie od bardzo bardzo dawna.

Nie napisałem, że to jest nowość tylko uświadamiam, że istnieje metin 1 wiele ludzi o tym nie wie.

Opublikowano

Normalną koleją rzeczy jest, że gra poprzedzająca wersję drugą, to wersja pierwsza (pierwotna).

Ja - przyznam się szczerze - u początków kariery z M2 myślałem, że dwójka w nazwie jest tak po prostu.

Z częścią pierwszą nie miałem nigdy nic wspólnego i nie jestem przekonany, czy aby Metin2 jest faktycznie kontynuacją (czy po prostu osobną "wersją").

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Nie wygląda to najlepiej. Ciężko było by grać, ale kiedyś pewnie to było coś taka gra.

Opublikowano

Wow w 2007 roku jak się pl pojawił to już ktoś znalazł Metin1... Nie wiem czy wiecie ale w 2015 roku ma być Angielska wersja Metin1 i będzie się nazywać Metin Universe :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dawno temu zamieściłem poradnik do rejestracji oraz "co i jak" wraz ze screenami w tej grze. Osobiście nabiłem 30 lvl, niestety uznano, że to nie ma związku z metinem i tematy poszły do kosza.

Pozdrawiam , :D

Opublikowano

Od czegoś zacząć musieli. Metin1 bardzo przypomina (przynajmniej z grafiki) Conquer 2.0 :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...