Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] AveriaMt2

Darasziom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja to mam beke tylko z tego, że jak był spam w zapowiedzi o Flourine to inni pisali że mają do niego pełne zaufanie  <3  <3

Mhm...Sorry nie rozdaje 50k sm youtuberom to po 1. Po 2. Nie powiem Ci kto odkupił averię bo pracuję na zlecenie( tak beka ) ale przynajmniej dostaje $$ i mi to starczy

Opublikowano

ShowMustGoOn. Kiedy preżka Aslana na mpc ? :))

Niedługo.

czy będzie potrzebny nowy client? czy z clienta Averii będzie dało się grać z jakąś łatką?

Raczej nie bo sporo dodajemy i od nowa klient jest robiony, tamten mial za duzy syf.

FANPEJDZ JAK KTOS CHCE Z NAMI KONTAKT I PYTANIA WSZELKIE ITP - ZAPRASZAM

xxx
Opublikowano

Nikt od nas nie rozdawał eq.

PLIKI ROBIŁ SAM ASEK, FLOURINE GO WYCHUJAŁ RAZEM ZE SPONSOREM. NIC NIE BYŁO ODKUPIONE AVERIE DALEJ PROWADZI FLOURINE MOGE DAĆ WAM DOWÓD W POSTACI SS JAK CHCECIE MI TO PROBLEMU NIE STWARZA.

Wypierdalaj. Pierdolisz głupoty 3 po 3 nawet bez zadnych dowodów, nikt poza flourine nic nie rozdał, a no i poza nixem który handlował z shadersem perłami.

Zanim zaczniesz coś pierdolić zapytaj chociaż jak było. Poza tym z Juliettą nie mam już kontaktu wiec jaki sens byłby dawać jej sm?

Poza tym kurwa widze, ze jednak musimy nagrać z askiem te wyjasnienia bo to ludzkie pojecie przechodzi co niektórzy wymyslaja.

Ja oraz Asek mamy czyste konto, nic od nas nie było rozdawane, nie jest i nie będzie zrozumcie to wreszcie. Myslicie, ze czemu flourine usuwał logi WSZYSTKIM? Ktoś na konto Aska wchodził i nie chciał byśmy dotarli po IP, proste.

JEŻELI DOSTANE JAKI KOLWIEK DOWÓD, PEWNY DOWÓD (NIE Z KONTA ASKA SS) ZE KTOS OD NAS ROZDAWAŁ EQ TO OBIECUJE, ZE SERWER ZAMYKAMY....

A GO NIE ZAMKNIEMY, BO NIC TAKIEGO NIE BYŁO I NIE BEDZIE PROSTE.

SORRY ZE CAPSLOCK, ZE WKURW ALE TO JUZ LUDZKIE POJECIE PRZECHODZI CO NIEKTÓRZY PSEUDO YOUTUBERZ POZDRO WEEZY WYPISUJĄ I INNI GRACZE.

Nagramy Wam wyjasnienia, obiecuje. Wtedy wszystko będzie jasne i mam nadzieje, ze wszelkie oszczerstwa wobec nas ustaną.

a tutaj dowód, ze averia dalej jest flourine. (jeszcze sam mnie dzis prosil o pomoc przy forum averi)

5bZ0XxT.png

uT07dug.png

Jeżeli ktoś ma dalej wątpliwosci, walić smiało, chetnie podyskutuje.

albo wbijac gospeak.pl (ts serwerowy)

tak pogrywacie to prosze ss w jaki sposób działa asek i jak doprowadził do kolejnego zamkniecia averi :) oczywiscie ty tez w tym brałes udział no i  konsekwencje tego was nie omina iz przez wasze działania poniosłem straty i ja i w swoim czasie sie dowiecie o co chodzi i prosze czasem nie pisac iz ja na zadne kompromisy nie bede szedł

[/url]">http://74567009567611609858.png

[/url]">http://65682243995247000616.png

[/url]">http://98068144283887493866.png

a co nastapiło po 15 gdy flo sie nie zgodził włamaliscie sie na serwer i rozjeb.. go i nie wmawiaj ze to nie ty ani asek iz wszyscy bardzo dobrze wiedza a chcieliscie w to wkopac dodatkowo gumisia a gumis nie był niczemu winien poczym zaczeliscie reklamowac wasz smieszny serwer który stawiacie na plikach które robił flo czyli jak by nie patrzec kradziez iz on nie wyraził zgody na ich uzycie zenada zadnada

jeszcze raz zenada :)

Co do memoriala ci co grali wiedza iz stawiał go asek zielak i adiubergame  jak skonczył memorial pro elo elo aska kazdy kto grał dobie wie pełno bugów nic nie działało jak trzeba poczym co zrobił asek zaczoł zwalac wine na zielaka i adiego a winni byli 3 poczym asek nagle chciał sie oczyscic i stwierdził ze oni go wywalili a on chciał trzymac memoriala smieszny jestes asek tak ci powiem iz ty doprowadziłes do tego ze memorial upadł bo nie potrafiliscie nic naprawic 3 pro elo elo technicy haha teraz reklamujecie nie w tym temacie co trzeba wasz załosny serwer który stawiacie nazwy nie bede wymieniał i to na kradizonych plikach wszyscy obwiniali flo ze rozdawal eq a wymienił tylko sie a ty wszystkim swoim znajomym sm na konto i all eq pozdro grajcie na jego sewie to zobaczycie ile postoi i kto jakie eq bedize miał w jakim czasie :))

Opublikowano

Mimo tego incydentu z rozje*aniem Averii, możecie się spodziewać czegoś lepszego w najbliższym czasie.

Będzie kładziony duży nacisk na Team, pilnowanie wszystkiego i dodawanie nie zbugowanych rzeczy.

Nie będzie już w Teamie osób które rozdają różne rzeczy typu 50 000 SM, pety itd.

Wyszło jak wyszło :D

Mam nadzieję że Askowi i Harnasiowi uda się stworzyć Aslana, bo nie życzę im źle ze względu że znam harnasia.

Oby serwer im bardzo dobrze wyszedł i żeby przetrwali.

Opublikowano

tak pogrywacie to prosze ss w jaki sposób działa asek i jak doprowadził do kolejnego zamkniecia averi :) oczywiscie ty tez w tym brałes udział no i  konsekwencje tego was nie omina iz przez wasze działania poniosłem straty i ja i w swoim czasie sie dowiecie o co chodzi i prosze czasem nie pisac iz ja na zadne kompromisy nie bede szedł

[/url]">http://74567009567611609858.png

[/url]">http://

[/url]">http://

a co nastapiło po 15 gdy flo sie nie zgodził włamaliscie sie na serwer i rozjeb.. go i nie wmawiaj ze to nie ty ani asek iz wszyscy bardzo dobrze wiedza a chcieliscie w to wkopac dodatkowo gumisia a gumis nie był niczemu winien poczym zaczeliscie reklamowac wasz smieszny serwer który stawiacie na plikach które robił flo czyli jak by nie patrzec kradziez iz on nie wyraził zgody na ich uzycie zenada zadnada

jeszcze raz zenada :)

Co do memoriala ci co grali wiedza iz stawiał go asek zielak i adiubergame  jak skonczył memorial pro elo elo aska kazdy kto grał dobie wie pełno bugów nic nie działało jak trzeba poczym co zrobił asek zaczoł zwalac wine na zielaka i adiego a winni byli 3 poczym asek nagle chciał sie oczyscic i stwierdził ze oni go wywalili a on chciał trzymac memoriala smieszny jestes asek tak ci powiem iz ty doprowadziłes do tego ze memorial upadł bo nie potrafiliscie nic naprawic 3 pro elo elo technicy haha teraz reklamujecie nie w tym temacie co trzeba wasz załosny serwer który stawiacie nazwy nie bede wymieniał i to na kradizonych plikach wszyscy obwiniali flo ze rozdawal eq a wymienił tylko sie a ty wszystkim swoim znajomym sm na konto i all eq pozdro grajcie na jego sewie to zobaczycie ile postoi i kto jakie eq bedize miał w jakim czasie :))

Dostał asek dostęp, nie włamał się. Z reszta Flourine sam się bawił na serwerze z eq z navi w m1.

Jeżeli mało wiesz na temat memoriala to sie człowieku wgl nie odzywaj, bo to nie jego wina, ze niektórzy w teamie woleli grać w lola niż zapierdalać ;-)

fb.com/aslanmt2pl

Opublikowano

Beka z averii i tyle, serwer porażka, administracja dno. Zapewne z nowym serwer stanie się to samo, hajs się musi zgadzać :)

Skończyła się era metin2 i tyle, sam szajs i gniot teraz wychodzi, chciwość ludzi zniszczy wszystko.

ZjaranaPanda

Opublikowano

Beka z averii i tyle, serwer porażka, administracja dno. Zapewne z nowym serwer stanie się to samo, hajs się musi zgadzać :)

Skończyła się era metin2 i tyle, sam szajs i gniot teraz wychodzi, chciwość ludzi zniszczy wszystko.

Hajs musi się zgadzać... eh.

Asek nie dostał z Averii NIC, zero. Ja w sumie też, a miałem dostać za grafike, forum i inne duperele i co? Gówno, nawet złamanego grosza nie dostaliśmy. Wiec nie pierdol, że hajs musi się zgadzać, okej?

Gdybyśmy stawiali serwer dla kasy, byśmy już go dawno z askiem otworzyli i byscie grali ale lepiej wszystko dopracować i poswiecić czas na wszystko niż zeby pozniej jakies komplikacje problemy i bóle dupy z waszej strony były :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Dostał asek dostęp, nie włamał się. Z reszta Flourine sam się bawił na serwerze z eq z navi w m1.

Jeżeli mało wiesz na temat memoriala to sie człowieku wgl nie odzywaj, bo to nie jego wina, ze niektórzy w teamie woleli grać w lola niż zapierdalać ;-)

wiem wiecej niz ty sobie myslisz i nie zwalaj na lola :)) dobra koniec tematu co do flo nic sie nie bawił nikt nie dostał dostepu jawny włam potem zwalaliscie na gumisia niewinnego nie tłumacz sie bo winny zawsze sie tłumaczy a ten cały wasz serwer to jest jeden wielki syf jak memorial i wszystkie razem wziete serwery aska pozdrawiam

Opublikowano

wiem wiecej niz ty sobie myslisz i nie zwalaj na lola :)) dobra koniec tematu co do flo nic sie nie bawił nikt nie dostał dostepu jawny włam potem zwalaliscie na gumisia niewinnego nie tłumacz sie bo winny zawsze sie tłumaczy a ten cały wasz serwer to jest jeden wielki syf jak memorial i wszystkie razem wziete serwery aska pozdrawiam

Bedzie Asek to da Ci dowody, co ja sie bede droczył z tobą...

Prawda jest taka, ze flourine dał dostep i napisal "róbcie co chcecie"...

Opublikowano

fb.com/aslanmt2pl

Ja osobiście nie wierzę, aby Asek był zdolny do rozdawania itemów, jeżeli już to robił, to były to itemy, które nie przyszły z IS. Flourine faktycznie  rozdawał perły, duża liczba osób się zorientowała, gdyż zauważyli nick na TS "L....", który przebywał w towarzystwie Flourine, a w grze sprzedawał perły za 11zł.

Jeżeli chodzi o memoriala, to dodam jeszcze dracos'a, chyba wiadomo o kogo chodzi, AdiUberGames, Laminero itd.. Warto wspomnieć, że jest w team Aslana, więc przygoda Aska i Laminero jeszcze się nie zakończyła. Patrząc na przeszłość osoby, która się kryje w team, można spekulować, iż gracze są zrażeni do tej osoby, ponieważ żaden serwer nie stał dłużej, niż 3 miesiące. Wiele osób zna przeszłość poprzednich serwerów, pozostało nam liczyć, że tu będzie inaczej.. Choć osobiście ciężko mi w to uwierzyć.

Osobiście życzę wszystkiego co najlepsze, aby ten serwer stał jak najdłużej, ponieważ dla Aska, jest to coś ważnego, serwer nad którym pracuje całe dnie i nocy, wkłada dużo serca i pracy.

Powodzenia..

c8f7.png

Opublikowano

DLA WSZYSTKICH TYCH CO GÓWNO WIEDZĄ A SIĘ WYPOWIADAJĄ.  Tak sie włamałem że dostałem dostęp na gg. Pozdrawiam Multi Konta

ux31.png

54010287442563618639.png

Opublikowano

DLA WSZYSTKICH TYCH CO GÓWNO WIEDZĄ A SIĘ WYPOWIADAJĄ.  Tak sie włamałem że dostałem dostęp na gg. Pozdrawiam Multi Konta

ux31.png

Umowy nie dotrzymałeś.Więc chwal się dalej tymi SSami ja już się przed Tobą nie ugnę rozdawaj moje dane komu chcesz to tyle.Reaktywacja Averii będzie nie zważając na sapy aska i na te jego groźby

Opublikowano

Wie ktos może czy ten aslan w ogole powstanie ? bo cos wszystko ucichło .

Co do tematu no to averii juz nie ma ;D

Opublikowano

Ją osobiście nie wrócę na serwer prawdopodobnie gdyż asek okazał się fałszywym a tyle go znałem i powodzenia w dawania Weezjemu. stoczyć za reklamę gdyż na averi po 2nich miał tyle stoczyć że zamieniał monty/pety i inne rzeczy na ulepki. !

I jak już będziesz to czytał to przemysł lepiej za co mnie zbanowales, bo gdy serwer padł to wszystkim mówiłem że to tylko chwilowe. że nie długo na maszynach forgame,a zaraz ban na 213dni czy powiedziałem coś nie tak ? dzialalem wręcz na korzyść serwera ale co tu dużo pisać może wszystko się zmieni i się dogadały w końcu o co poszło

ps jeżeli są jakieś błędy ortografii to sorry piszę z fona

Z mojego punktu widzenia, to Ty masz żal, że Weezy dostał więcej sm za reklamę, niż Ty. Prawo rynku jest takie, że trzeba się cenić, Askowi zależało na dobrej reklamie, warto jest zainwestować, a póżniej o wiele więcej zyskać. Niestety wyszło bardzo nie fajnie, ponieważ Weezy przestał nagrywać.. Dać mu palec, to chce całą dłoń, trudno. . było i mineło, jest to nauczka dla Aska, że nie wypłaca się zbyt szybko SM..

Myślę, że sprawa zbanowanego konta jest do wyjaśnienia. . Warto spróbować i porozumieć się z Askiem..

c8f7.png

Opublikowano

Z mojego punktu widzenia, to Ty masz żal, że Weezy dostał więcej sm za reklamę, niż Ty. Prawo rynku jest takie, że trzeba się cenić, Askowi zależało na dobrej reklamie, warto jest zainwestować, a póżniej o wiele więcej zyskać. Niestety wyszło bardzo nie fajnie, ponieważ Weezy przestał nagrywać.. Dać mu palec, to chce całą dłoń, trudno. . było i mineło, jest to nauczka dla Aska, że nie wypłaca się zbyt szybko SM..

Myślę, że sprawa zbanowanego konta jest do wyjaśnienia. . Warto spróbować i porozumieć się z Askiem..

Kropka wyluzuj zredukuj bieg bo za daleko wyjezdzasz

@Wyjasnilem przed chwilą z askiem

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Wiadomo coś na temat cccc ?

to nie jest temat odnosnie tego serwera ten serwer to jesten wielki shit narta i nie spam w nie tym temacie na temat innych serwerów odnoś się do tematu
Opublikowano

Dajcie spokój serwerowi -.- Serwera easy lepszego niż ten nie znajdziecie po prostu była administracja do d*py

Opublikowano
Witaj :)

mam pare pytań.

Ogólnie chodzi mi o reaktywacje averi :)

1. Jakich mozna spodziewać sie zmian na serwerze w porownaniu do averi ? Co dodane co zmienione ?

2. Jak bedzie wygladał team ? Warto czekać na serwer , czy znowu będzie tak ze po 3 dniach zacznie wyciekac navia bo uderzy komus kasa do głowy 

3. Co z forum , TS3 ?

4. Kiedy mozna spodziewać sie startu serwera ?

5. Kiedy mozna spodziewać sie prezentacji ?

6. Czy macie zamiar robic beta testy i testować to z graczami ? Czy poprostu będzie tak ze wszystko sami testujecie ?

Mam nadzieje że serwer będzie dopracowany , będzie ciekawy i nie znudzi sie po 2 dniach , oraz to że każda klasa bedzie przetestowana , bo taka BM w trucie sr 50+ nie dało sie expic na mapie od 100...

A i jeszcze jedno pytanie , jak z expowiskami ?

Czy mozna spodziewać sie że bedzie np co 5-10 lvl nowe expowisko , czy bedzie trzeba w 20 na jednym spocie siedziec ?

P.S Proponuje zrobic 2 królestwa w zaleznosci od graczy :) Lepiej by sie jakis handel rozwijał 

Opublikowano

Witaj :)

mam pare pytań.

Ogólnie chodzi mi o reaktywacje averi :)

1. Jakich mozna spodziewać sie zmian na serwerze w porownaniu do averi ? Co dodane co zmienione ?

2. Jak bedzie wygladał team ? Warto czekać na serwer , czy znowu będzie tak ze po 3 dniach zacznie wyciekac navia bo uderzy komus kasa do głowy

3. Co z forum , TS3 ?

4. Kiedy mozna spodziewać sie startu serwera ?

5. Kiedy mozna spodziewać sie prezentacji ?

6. Czy macie zamiar robic beta testy i testować to z graczami ? Czy poprostu będzie tak ze wszystko sami testujecie ?

Mam nadzieje że serwer będzie dopracowany , będzie ciekawy i nie znudzi sie po 2 dniach , oraz to że każda klasa bedzie przetestowana , bo taka BM w trucie sr 50+ nie dało sie expic na mapie od 100...

A i jeszcze jedno pytanie , jak z expowiskami ?

Czy mozna spodziewać sie że bedzie np co 5-10 lvl nowe expowisko , czy bedzie trzeba w 20 na jednym spocie siedziec ?

P.S Proponuje zrobic 2 królestwa w zaleznosci od graczy :) Lepiej by sie jakis handel rozwijał

1.Nowe sety Bizu/Bronie [Do Expa] Pare nowych Mountów/Petów nowe boosy i metiny też się znajdą

2.[HA]Asek / [GA]Show [Rudy] Kodziu

3.Forum na Dniach, Ts3 ---XXX

4.Weekend

5.Jutro

6.Beta trwa. znamy Bugi z Averii

7.Spoty Bd większe.

Serwer bd dużo ciekawszy.

Nowe misje Dungeony itp itd.

Xxx

54010287442563618639.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...