Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] AveriaMt2

Darasziom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SERWER STARTUJE POD ??NOWĄ?? ODSŁONĄ ZA TYDZIEŃ.

JUTRO POJAWI SIĘ OFICJALNA ZAPOWIEDZ - NAZWA ASLANMT2, TS-A ZNACIE WIEC ZAPRASZAMY TYCH CO MAJA ZAMIAR U NAS GRAĆ A AVERIA OFICJALNIE ZOSTAJE WYŁĄCZONA.

Wszystko spoko, tyle że wydałem 30 zł w is, i tutaj pytanie, czy to zwrócicie, kod jkbc. nadal mam..

Na serwerze zagram, no bo w sumie i tak nie mam gdzie..

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko spoko, tyle że wydałem 30 zł w is, i tutaj pytanie, czy to zwrócicie, kod jkbc. nadal mam..

Na serwerze zagram, no bo w sumie i tak nie mam gdzie..

Zwrócimy to, co wydaliście u nas. Nie odpowiadamy za SMS wysyłane wczoraj/przed wczoraj, to już wszystko szło na serwer Flourine. My oddamy to, co wydaliscie u nas. Mimo, że i tak nie mieliśmy z tego ŻADNEGO zysku, to oddamy Wam je, bo serwer jest dla graczy nie dla kasy, mam nadzieje, że to jest dobry argument by was upewnić, ze nie robimy tego dla kasy.  Bo patrzac z normalnego punktu widzenia, o SM powinniscie prosić Flourine, nie nas.

Opublikowano

Zwrócimy to, co wydaliście u nas. Nie odpowiadamy za SMS wysyłane wczoraj/przed wczoraj, to już wszystko szło na serwer Flourine. My oddamy to, co wydaliscie u nas. Mimo, że i tak nie mieliśmy z tego ŻADNEGO zysku, to oddamy Wam je, bo serwer jest dla graczy nie dla kasy, mam nadzieje, że to jest dobry argument by was upewnić, ze nie robimy tego dla kasy.  Bo patrzac z normalnego punktu widzenia, o SM powinniscie prosić Flourine, nie nas.

Czyli moje 30 zł poszło się zwyczajnie jebać?:v

Dobra, szkoda, jak już pytacie co zmienić, to dodajcie roski na magie.

# i klasy zbalansujcie. 

Opublikowano

Czyli moje 30 zł poszło się zwyczajnie jebać?:v

Dobra, szkoda, jak już pytacie co zmienić, to dodajcie roski na magie.

# i klasy zbalansujcie. 

Zbalansowanie klas jest priorytetem, jeszcze nie wiemy pod jakim względem to zrobimy, ale na pewno nie bedzie tak wielkiej przewagi jednej nad druga.

Opublikowano

SERWER STARTUJE POD ??NOWĄ?? ODSŁONĄ ZA TYDZIEŃ.

JUTRO POJAWI SIĘ OFICJALNA ZAPOWIEDZ - NAZWA ASLANMT2, TS-A ZNACIE WIEC ZAPRASZAMY TYCH CO MAJA ZAMIAR U NAS GRAĆ A AVERIA OFICJALNIE ZOSTAJE WYŁĄCZONA.

Serwer nic nie startuje iz juz wystartował asek otwiera duble serwer wiec jaki ma to sens na 1 Averia została odkupione jest całkowicie nowa administracja serwer jest postawiony na nogi ^^ a co asek zrobi 100% otwiera serwer jak to zwykle z nim i jego all ziomkami bywa poczym no moze tym razem dłuzej wytrzyma niz 3 dni  moze miesiac i zamyka + rozdaje eq po znajomych to samo z sm  jak na takim srwie chcecie grac to bardzo prosze ja wole stara averie z nowym teamem :)

Opublikowano

Mówicie o Flourine, a jesteście nie lepsi. Też z Was są niezłe ziółka, itemy rozdawaliście.

Opublikowano

Stara averia z nowym teamem, serio? wierzysz w to ? że flourine'a tam nie ma ? bo  ja jakos nie .. Jak dla mnie to ciagle tam siedzi, ale na ts ani nic nie wejdzie, zreszta.. kiedyś wszystko wyjdzie na jaw.

Opublikowano

Serwer powstanie od nowa ?? do klienta averi będzie jakaś łatka tak ?? 

edit: z kąd ulepszacze tzn perly i inne ?? 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Mówicie o Flourine, a jesteście nie lepsi. Też z Was są niezłe ziółka, itemy rozdawaliście.

Harnaś rozdawał sm Julietta , Asek itemy dla kolegów: )

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

wezy, nie ma to jak uwazac sie za jakiegoś kozaczka, a z byle plotą leciec na forum i nagrywac - widac ze JP 100%

Opublikowano

A no to fajnie czekam na Aslanmt2 ... Na averi kończę bo już widzę zaczyna się siać zamęt -.-

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Nie wiem Harnasiu jak to będzie , ale strach się bać na tym serwerze po tym jak maniane odwaliliście , dobra oddacie graczom SM i co znowu bedziecie itemy i Sm rozdawali faworytom ? 

To wtedy te SM-y się niepotrzebnie zwrócą . Jak się robi serwer to trzeba mieć w głowie poukładane , nie rozdawać nic nikomu , trzeba być twardym , pewnie jakby Ci jakaś  Panienka za nagie zdjęcie kazała dać jej z 10k SM to byś to zrobił , to tak nie działa , przez to graczy się traci , miałem o Tobie lepsze zdanie i o wszystkich znajomych "Malinowej Asi " ale teraz patrzę , że jesteście tyle samo warci , co flourine . Jeśli dalej będziecie tak robili to wam nie opłaci się nawet serwera od nowa robić , co z tego że serwer postawicie od nowa na nogi , gracze i tak wiedzą co na serwerze zaszło , Ja bym wolał żebyście im to jakoś zrehabilitowali , od razu prosto z mostu przyznali się do wszystkiego  , bo obijanie w bawełnę do niczego nie prowadzi , wiem z własnego doświadczenie , pozdrawiam Wungier;>

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Nikt od nas nie rozdawał eq.

Serwer nic nie startuje iz juz wystartował asek otwiera duble serwer wiec jaki ma to sens na 1 Averia została odkupione jest całkowicie nowa administracja serwer jest postawiony na nogi ^^ a co asek zrobi 100% otwiera serwer jak to zwykle z nim i jego all ziomkami bywa poczym no moze tym razem dłuzej wytrzyma niz 3 dni  moze miesiac i zamyka + rozdaje eq po znajomych to samo z sm  jak na takim srwie chcecie grac to bardzo prosze ja wole stara averie z nowym teamem :)

PLIKI ROBIŁ SAM ASEK, FLOURINE GO WYCHUJAŁ RAZEM ZE SPONSOREM. NIC NIE BYŁO ODKUPIONE AVERIE DALEJ PROWADZI FLOURINE MOGE DAĆ WAM DOWÓD W POSTACI SS JAK CHCECIE MI TO PROBLEMU NIE STWARZA.

Harnaś rozdawał sm Julietta , Asek itemy dla kolegów: )

Wypierdalaj. Pierdolisz głupoty 3 po 3 nawet bez zadnych dowodów, nikt poza flourine nic nie rozdał, a no i poza nixem który handlował z shadersem perłami.

Zanim zaczniesz coś pierdolić zapytaj chociaż jak było. Poza tym z Juliettą nie mam już kontaktu wiec jaki sens byłby dawać jej sm?

Poza tym kurwa widze, ze jednak musimy nagrać z askiem te wyjasnienia bo to ludzkie pojecie przechodzi co niektórzy wymyslaja.

Ja oraz Asek mamy czyste konto, nic od nas nie było rozdawane, nie jest i nie będzie zrozumcie to wreszcie. Myslicie, ze czemu flourine usuwał logi WSZYSTKIM? Ktoś na konto Aska wchodził i nie chciał byśmy dotarli po IP, proste.

JEŻELI DOSTANE JAKI KOLWIEK DOWÓD, PEWNY DOWÓD (NIE Z KONTA ASKA SS) ZE KTOS OD NAS ROZDAWAŁ EQ TO OBIECUJE, ZE SERWER ZAMYKAMY....

A GO NIE ZAMKNIEMY, BO NIC TAKIEGO NIE BYŁO I NIE BEDZIE PROSTE.

SORRY ZE CAPSLOCK, ZE WKURW ALE TO JUZ LUDZKIE POJECIE PRZECHODZI CO NIEKTÓRZY PSEUDO YOUTUBERZ POZDRO WEEZY WYPISUJĄ I INNI GRACZE.

Nagramy Wam wyjasnienia, obiecuje. Wtedy wszystko będzie jasne i mam nadzieje, ze wszelkie oszczerstwa wobec nas ustaną.

a tutaj dowód, ze averia dalej jest flourine. (jeszcze sam mnie dzis prosil o pomoc przy forum averi)

5bZ0XxT.png

uT07dug.png

Jeżeli ktoś ma dalej wątpliwosci, walić smiało, chetnie podyskutuje.

albo wbijac gospeak.pl (ts serwerowy)

Opublikowano

Nie wiesz z kogo chcesz zrobić debila, ale coś Ci to nie wychodzi.

Dowodów było multum, a Ty nadal kręcisz.

Opublikowano

Nie wiesz z kogo chcesz zrobić debila, ale coś Ci to nie wychodzi.

Dowodów było multum, a Ty nadal kręcisz.

Dowody były na flourine, jego u nas już nie ma. Coś jeszcze?

Opublikowano

Dowody były na flourine, jego u nas już nie ma. Coś jeszcze?

Nie chce mi się tego drążyć, dowodów było mnóstwo, Asek wcale nie jest lepszy.

Opublikowano

Moge Ci zagwarantować, że ani ode mnie ani od Aska nic nie wyciekło.

Daj sobie spokój, dowody? Pls, Asek nie jest taki głupi jak Mateusz, to on siedział na koncie Aska i rozdawał te perły i wierzchowce czy co to tam, myslisz dlaczego wszystkie logi byly usuniete?  Ogarnij i skoncz pierdolic.

Opublikowano

Asek nie jest lepszy?

1.Na mnie nie ma żadnego nagrania jeżeli chodzi o rozdawanie itemów.

2.Jeżeli pojawiły się śmieszne ss na mnie. (MOJĄ POSTAĆ). Każdy Admin (Flourine) mógł wejść na moje konto i sprzedawać Beka. ss to nie jest dowód.

3.Flourine jest w team. prosze ss z dziś./

4. ADMINISTRACJA SIĘ  ZMIENIŁA  JEST TYLKO FLOURINE.

idnb.png

54010287442563618639.png

Opublikowano

Jesli Aslan bedzie ze wspolpraca z  ForGame to bez wachania zagram i jestem pewny ze to juz bedzie wielki serw ... ale jesli forgame to tylko kit to pewnie po jakims czasie znow sie okaze nie wypalem bo to bedzie juz wystarczyc mala wpadka teamu zeby stracic wiele ludzi jak nie wszystkich... mimo wszystko z wielka nadzieja czekam na ten projekt mam nadzieje ze z edytujecie troche grafike i wyglad tego wszystkiego 

PS: tam juz dodajcie te wszystkie misje itp itd bo to na tym serwie byla beka .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jesli Aslan bedzie ze wspolpraca z  ForGame to bez wachania zagram i jestem pewny ze to juz bedzie wielki serw ... ale jesli forgame to tylko kit to pewnie po jakims czasie znow sie okaze nie wypalem bo to bedzie juz wystarczyc mala wpadka teamu zeby stracic wiele ludzi jak nie wszystkich... mimo wszystko z wielka nadzieja czekam na ten projekt mam nadzieje ze z edytujecie troche grafike i wyglad tego wszystkiego 

PS: tam juz dodajcie te wszystkie misje itp itd bo to na tym serwie byla beka .

Bedzie dodane kilka nowych petów, wierzchowców, bronie do expa, dungeony, biolog i inne duperele.

Forgame to nie kit.

Opublikowano

PIerdu pierdu i tak bedzie rozdawane eq ;] Dwa i tak padniecie ;]

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...