Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FREE RP ! Przeczytaj a będziesz miał możliwość zdobycia darmowych RP

G.G.M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

1/2 graczy znanej gry League of Legends szuka jakiś metod dostania darmowych RP

No cóż...ja to znalazłem i chciałbym wam to pokazać.Jest to strona nazywana faceit.com

Gracie gry np. 5v5 classic lub 1v1 i 2v2 itd. i zdobywacie przy tym punkty za zwycięstwo.Za te punkty możecie wymieniać np. na Riot points.

około 6 zwyciężonych 5v5 Classic i możesz wymienić 5000 punktów na 1780 RP.Czyli około u mnie są to 3 dni na zdobycie 1780.

Strona jest bezpieczna i darmowa i nie tylko do LoLa,można też również dostać serwer do CS,Niezłą klawiature,myszke lub headset a nawet Fiata za 5,000,000 punktów.Strona jest troszke trudna do ogarniecia,dlatego napisze jutro lub wkrótce poradnik do tej strony.

Jeżeli wam pomogłem,to możecie podać mi swój email na mój email : [email protected] i mnie wesprzeć.

Ale nie musicie..tylko jak chcecie :)

jeżeli ktoś ma jakieś pytania pisać śmiało na PW :)

88005572529882919549.png

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up, @2up Wysłano.

EUNE jest (na razie wersja beta), trzeba jednak posiadać zaproszenie, które właśnie wam wysłałem :P

@down Wysłano ;)

Opublikowano

Też mogę wysłać zapro. Jak to zrobić, żeby grać te gry??? Mam stworzony team. I w lolu mam ich zaprosić i po prostu grać tak??

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

Ma ktoś na zbyciu kod do rejestracji?

Bo chciałbym mieć darmowe rp :D

PW lub email dawid.klyk@o2.pl

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

Można zrobić na EUNE wystarczy kliknąc przycisk apply coś tam i na email przychodzi wam kod i wpisujecie go po prawo od tego apply :)

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

Gdybyś napisał to ładniej, podał więcej informacji, przedstawił to co masz w myślach np. w ładnych obramówkach to dałbym like, ale za takie coś moge napisać, że na tym forum było dużo tematów o faceit, w przeciagu tygodnia wyliczyłem ich z 30 jak nie więcej.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Czemu usunales z tematu informacje o darmowych 400rp na poczatek?

A jak je odebrać ? Piszcie mi na PW to dam Wam zaproszenie na EUNE

@up wysłałem zapro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...