Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FREE RP ! Przeczytaj a będziesz miał możliwość zdobycia darmowych RP

G.G.M

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyslalem niktorym zaproszenia na E-mail mam jeszcze 1 zaproszenie wiec jak cos PW.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Wyjaśni ktoś jak to działa? widzę jakieś gry ( turnieje ) w LoLu, mam swój nick itd. Tylko mam problem, bo nie wiem co dalej, patrze w to lobby i turnieje 1vs1 sa zajete ( przynajmniej 4 najblizsze), a teamówek nie pogram, nie mam z kim :/ Oraz jak to wygląda, zapisuję się, i co? samo sie odpali, czy co.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Może ktoś napisać na czym to polega? Są to jakieś turnieje na które trzeba się zapisać? Czy jakieś losowania? O co chodzi?

Opublikowano

W tym chodzi mniej więcej o to, że dodajesz na tej stronie LoLa do listy gier i następnie dołączasz do jakiegoś turnieju po czym wybierasz Solo, premade lub teamówki. Jak weźmiesz solo to Ci wybierze losowych graczy i będziecie tworzyć drużynę. 

Po określonym czasie (jest tam licznik) kapitan drużyny tworzy grę niestandardową na hasło i cała dziesiątka ma tam wejść (hasło, nazwa itp jest zawsze podane tam gdzie czat teamu).

No i gracie.. ale jest problem i to w chuj duży.. POLACZKI, które kurwa nie zjawiają się na gry bo spać idą i chuj. Oczywiście 15 minut brak pełnego teamu - walkower.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

No cóż jestem brąz 1 i rozwaliłem z kuzynem drużyne premade diament 1 także bardzo łatwo wygrać,wystarczy dobrze last hitować i starać się unikać skilów

Zeby wygrywac rp trzeba wygrywac w turniejach.Startuja tam przewaznie diamenty wiec znikome szanse na wygrana

88005572529882919549.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...