Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tak ora CassioWhooping [VIP] 20$

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wam serio szkoda 50 zł na skrypt to coś jest nie tak. Te marne 15$ zarabiam w ciągu godziny na budowie u ojca, lol

P.S. Ile wyniosla Cie platnosc na polskie? I jak placies?

15$ - 46 zł - PayPal

no ale polaczki za 50 zł kupią chleb sprzed tygodnia, wode i jeszcze ile zostało! chansub-global-emoticon-8eed21805f6217ce

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tego CW można kupić za psc bo wiecie ja cebulak i jeszcze pp nie mam :(:D

ps.

tak jak up'y mi to obojętne nie pije nie pale nie ćpam za rogiem ale na grę można wydać żeby była jakaś rozrywka :D

Opublikowano

Rozumiem, że ten CW ora, ale ja i na darmowym sobie nieźle nią radzę ;x. Trzeba wiedzieć czego używać.

Opublikowano

Trzeba wiedzieć czego używać.

Tak trzeba. Dla free jest tak wielki wybór dobrych skryptów chansub-global-emoticon-8eed21805f6217ce Aż jeden do Cassio i jeden do omijania skillshotów.

@top ogólnie to jaka dywizja?

Opublikowano

Tak trzeba. Dla free jest tak wielki wybór dobrych skryptów chansub-global-emoticon-8eed21805f6217ce Aż jeden do Cassio i jeden do omijania skillshotów.

@top ogólnie to jaka dywizja?

I to wystarczy Panie kolego żeby "orać". 

Opublikowano

tyle agresji nie kumam, forum wyraznie mowi ze mozna tutaj znalesc roznego rodzaju boty,czity itd i po to zapewne zostalo zalozone. Malo tego osoby ktore wyzywaja mnie i innych tutaj bo placa za gre jest feee. Jasne mozna za to kupic piwo wodke papierosy i napewno wyjdziecie na tym lepiej :). Zalozylem temat aby pokazac osoba ktore sa zainteresowani kupnem jak sie sprawuja i nie widzie tutaj nic zlego a takie potempienie i pisanie " nie masz na co wydawac kasy" lub inne cytaty mnie bawia, bo skoro to potempiacie na cholere wchodzicie na te forum? gdzie logika gdzie sens....

Opublikowano

Jak działa ten exploit? Stakuje sie pasywka po prostu za auto ataki? Taki czit? :D

Z tego cheat jak ze mnie policjant. Jak ktoś chce wiedzieć jak działa:

• potrzebujesz E na min. 1 lvl,
  • puszczając autoatak skrypt sprawdza odległość missile (pocisku, no kurwa tej strzały jak np. Vayne) od miniona (unit),
  • jeśli odległość jest mniejsza niż określona sztywno w skrypcie (też kretynizm, jak ktoś ma ping 90+ to pozamiatane) i ten autoatak zabiłby miniona, wtedy puszcza E.

pozdruffki mordeczki.

Opublikowano

Ok podsumowanie dzisiejsze :) 11 gier 10 wygranych ( 1 gra przegrana wywalalo mi neta ) mimo to mialem 11:4 :)

jezeli ktos ma pytania do cass to na pw zapraszam

Opublikowano

pjona ziomku, zostań moim mentorem, sądze, że grasz kassjopejom mistrzowsko i dlatego ci błogosławie, było się zgłosić do mousesports na lola zamiast tego nowego w składzie exmymu ;/

Opublikowano

Ja na zwykłym free wyszedłem do golda, a na vipie to gram teamówki z kumplami każdy vip xDD.

Wiecie jaką pompę mamy na tsie, gdy ich oramy na skryptach skład :

Mid : Beasty Syndra (ja)

Top - Dat Yasuo 

Bot adc - MMA 

Bot supp - combo alistar

Jungle - timer, autosmite

gg już od pierwszych minut xDD

Każdy na evadee na biedaka xD

Opublikowano

pjona ziomku, zostań moim mentorem, sądze, że grasz kassjopejom mistrzowsko i dlatego ci błogosławie, było się zgłosić do mousesports na lola zamiast tego nowego w składzie exmymu ;/

masz racje oszukiwanie napewno nie jest mile dla przeciwnikow ktorzy przegrywaja dzieki mojej cass, ale co mam zrobic jak gram dobrze ( bez bota ) i zawsze mam trolla w temie np tego pana --> http://www.lolking.net/summoner/euw/24631213#matches  no to sory, po 2 po co tutaj jestes ? po co wchodzisz na forum o czitach ? po co przegladasz tematy ? bo pewnie tylek cie boli ze pewnie mimo bota nadal lamisz.

Bot daje 80% skilla ale trzeba myslec trzymajac spacje i wchodzac nie wiem z 3-4 i tak bedzie gleba jak ktos potrafi mechanicznie myslec w lolu + bot to jest gra

Opublikowano

HUEHUEHUE Ale ludzie mają ból dupy o to. Machcio widzę ze ty bogaty jesteś Cass Whooping i Evadeee nice. Skrypt ładnie ora. Mnie na niego nie stać ale mam Reborn'a. Życzę powodzenia w dalszym yoloq. Zobaczcie sobie lolking Nidzgor'a on to jest dopiero profesjonalny gracz.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

@up ale co cie interesuje na co kase wydaje ? jak sie jest biedakiem jak ty to sie placze, ja pracuje i mnie stac a na co wydaje kase chyba raczej malo powinno cie interesowac wazne ze pieniadze nie poszly w bloto

z tego co mi sie wydaje to forum o czitach botach i innych rzeczach ktore ulatwiaja gre wiec jak ci nie pasuje to polecam nie wchodzic ;) bo robisz z siebie pajaca tylko kolego XreatiVe

@2xup

Tam na drzwiach napisane chyba jest "BoL" prawda? Cale to forum jest przeznaczone do czego? Bingo! Hacki, boty, skrypty i inne, wiec prosimy Ciebie, nie wchodz tutaj wiecej, psujesz atmosfere swoich nieodpowiednim zachowaniem w naszym towarzystwie.

Tak jak kolega nade man wspomnial. Nas stac zeby wydac, macie taki problem bo rodzice nie dają? Trudno, dorosniecie to sobie kupicie.

Zacznijmy od tego, że na forum nie ma drzwi. Jako że uważasz siebie za osobę pełnoletnią, myśle, że powinieneś o tym wiedzieć. Poza tym gdzie jest napisane "Forum tylko dla zwolenników bola, hacków, botów, skryptów i innych? " Uważasz, że skoro to forum jest o skryptach, to mogą się wypowiadać tylko osoby, które są ich zwolennikami? Może utworzyłem to konto tylko po to, żeby uświadamiać ludziom, grającym na bolu na rankedach (takich jak wy), że są gównem :D. Istnieje coś takiego jak wolność słowa i różnice poglądów, i to też jako osoba pełnoletnia powinieneś wiedzieć. No chyba, że jesteś 13-sto letnim internetowym napinaczem, korzystającym z dużego portfela rodziców i anonimowości w internecie.  

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Powodzenia w dalszym wbjianiu ligii :)
Btw ile dałes za te całe skrypty evadee i cassio ? Gz 

<3

Koza Gold

Opublikowano

no forum nie dzialalo ale ja dzialalem :) juz diamencik 2 ;)  mysle ze 2 dni i bedzie challenger ;)

86% wygranych gier na bolu ;) mysle ze to dobry wynik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...