Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tak ora CassioWhooping [VIP] 20$

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesteś noobem, uświadom to sobie, że bola potrzebujesz by cokolwiek zrobić, bo jesteś noobem ^.^

@@

Ale ty boski jesteś, o jprdl, ucz mnie jak grać bossie, wbijaj do diaxa jak selex misczu!

@@@

Ojć 5 punktów ;( smutno :D :D :D

graphic.png

Opublikowano

Bot, skrypty - darmowe, to czemu nie? Można skorzystać. Ale żeby płacić za skrypty dla wygranych gier to dla mnie nie ma sensu. Nie będzie bola, to będziesz nikim. No ale gratulacje spoko skrypcik.

Opublikowano

@up

Mam pytanie.

Kupujesz sobie czasami piwo/czekolade?

Wydanie 5zl 2-3 razy w tygodniu na piwo/czekolade to jest debilizm. Co Ci to da? 15min frajdy?

A skrypt do bola? No dobra, wydal te 60zl czy ileś tam...) no i? Pogra z rok, dwa, moze trzy, bedzie z tego kozystal, no ale co potem? Nic...

Wiec nie pierdziel, ze to jest debilizm czy bez sensu wydanie kasy na gre, bo ja udowodnie Ci takim samym tokiem myslenia, ze robisz 10 innych bezsensownych rzeczy.

Papiersoy.

Alkoho.

Slodycze.

Kino.

Markowe ubrania.

Na co to komu? Mozna kupic spodnie za 30zl, mozna kupic levisy za 250zl...

Wiec tak jak widzisz, kwetsia podejscia do zycia.

Dla niektórych bez sensu, dla niektorych ma sens.

btw.

Ja podobnie moge sie pochwalic syndra, ale darmowa ;P Kusi mi ta kasia, ale niestety kuffa nie ogarniam jej... ogarne miracle kasie to pomysle o whooping'u

Opublikowano

@up

Mam pytanie.

Kupujesz sobie czasami piwo/czekolade?

Wydanie 5zl 2-3 razy w tygodniu na piwo/czekolade to jest debilizm. Co Ci to da? 15min frajdy?

A skrypt do bola? No dobra, wydal te 60zl czy ileś tam...) no i? Pogra z rok, dwa, moze trzy, bedzie z tego kozystal, no ale co potem? Nic...

Wiec nie pierdziel, ze to jest debilizm czy bez sensu wydanie kasy na gre, bo ja udowodnie Ci takim samym tokiem myslenia, ze robisz 10 innych bezsensownych rzeczy.

Papiersoy.

Alkoho.

Slodycze.

Kino.

Markowe ubrania.

Na co to komu? Mozna kupic spodnie za 30zl, mozna kupic levisy za 250zl...

btw.

Ja podobnie moge sie pochwalic syndra, ale darmowa ;P Kusi mi ta kasia, ale niestety kuffa nie ogarniam jej... ogarne miracle kasie to pomysle o whooping'u

Porówujesz rzeczy realne do rzeczy nierealnych. Weź się za życie człowieku bo totalne głupoty piszesz. Jakiś objaw uzależnienia czy coś w tym stylu. Widać że bardziej Cie jara gierka niż kino czy jedzenie. I to na tyle by równiez na nią wydawać.

Opublikowano

Ja do garka mam co wlozyc. Wydanie tak jak w przypadku kolegi 20 dolcow, to nie jest wydatek. Dla niektorych 60zl to 2-3h pracy, dla niektorych cala dniowka. Po 2, gry są rzeczami realnymi, wydawanie na gry pieniedzy to jest taka sama glupota jak wypicie piwa. Niektorzy maja frajde z tego, bo ich stac, niektorzy, jak Ty, skoro nie moga pozwolic sobie na wydanie 60zl dla przyjemnosci, bo rodzice nie dali, i neguja za to innych, to juz nie nasze zmartwienie.

(zapewne 5pkt dostane (:  )

Opublikowano

Oh, brawo wygrywasz rankedy na skryptach za które musisz jeszcze płacić, mało tego, chwalisz się tym na forum, to tak jak kupić elo boosting i pokazać match history ze swojego konta na którym grał elo booster. Masz satysfakcje z tego, że wygrywasz rankedy oszukując swój poziom skilla botami? Ok, nie mam nic przeciwko ale mam nadzieję, że w niedługo dostaniesz za to bana :D . Pozdrawiam.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

@up ale co cie interesuje na co kase wydaje ? jak sie jest biedakiem jak ty to sie placze, ja pracuje i mnie stac a na co wydaje kase chyba raczej malo powinno cie interesowac wazne ze pieniadze nie poszly w bloto

z tego co mi sie wydaje to forum o czitach botach i innych rzeczach ktore ulatwiaja gre wiec jak ci nie pasuje to polecam nie wchodzic ;) bo robisz z siebie pajaca tylko kolego XreatiVe

Opublikowano

@2xup

Tam na drzwiach napisane chyba jest "BoL" prawda? Cale to forum jest przeznaczone do czego? Bingo! Hacki, boty, skrypty i inne, wiec prosimy Ciebie, nie wchodz tutaj wiecej, psujesz atmosfere swoich nieodpowiednim zachowaniem w naszym towarzystwie.

Tak jak kolega nade man wspomnial. Nas stac zeby wydac, macie taki problem bo rodzice nie dają? Trudno, dorosniecie to sobie kupicie.

Opublikowano

Ja do garka mam co wlozyc. Wydanie tak jak w przypadku kolegi 20 dolcow, to nie jest wydatek. Dla niektorych 60zl to 2-3h pracy, dla niektorych cala dniowka. Po 2, gry są rzeczami realnymi, wydawanie na gry pieniedzy to jest taka sama glupota jak wypicie piwa. Niektorzy maja frajde z tego, bo ich stac, niektorzy, jak Ty, skoro nie moga pozwolic sobie na wydanie 60zl dla przyjemnosci, bo rodzice nie dali, i neguja za to innych, to juz nie nasze zmartwienie.

(zapewne 5pkt dostane (:  )

Oczywiscie frajda z kolegami grajac w lola jest taka sama jak wypicie z nimi piwa (joke). Ty do garka masz co wlozyc, a ja mam jak grac bez bola, chyba tego nie pojmujesz, i wole miec co wlozyc do 2 garków niz zamiast uzywania bola grac jedynie spacją(jak jest darmowy oczywiscie mozna powbijac sobie serie nie zaprzeczam) Fakt nie moge sobie pozwolic wydanie 60zl dla idiotycznego skryptu ktory bedzie gral za mnie, mój rozum mi nie pozwala, jest mnóstwo sposobów na wydanie tego w lepszy sposób. Zwyczajne wyjebanie pieniedzy w bloto.

"Po 2, gry są rzeczami realnymi, wydawanie na gry pieniedzy to jest taka sama glupota jak wypicie piwa." Pozdro elo elo. Z mojej strony koniec dyskusji z Tobą i innymi w tym temacie.

Masz dziewczyne, masz MPCforum, masz zycie? tak wyjeb 60zł na skrypt :D Nie? cwaniakuj ze sie oplaca.

Opublikowano

Mam wlasne mieszkanie, samochod, prace, narzeczoną. Mam wszystko co mi jest potrzebne, przydatne do zycia. Nie brakuje mi doslownie niczego. Wiec "wyjebe" te 60zl na skrypt, i nie bede plakal, ze On cos na skrypcie robi, a ty jestes zly bo free user bol wylaczony. Skoro zakonczyles dyskusje, to zycze milego czasu przy zadaniu domowym. Z mojej strony rowniez to by bylo na tyle.

Opublikowano

Mam wlasne mieszkanie, samochod, prace, narzeczoną. Mam wszystko co mi jest potrzebne, przydatne do zycia. Nie brakuje mi doslownie niczego. Wiec "wyjebe" te 60zl na skrypt, i nie bede plakal, ze On cos na skrypcie robi, a ty jestes zly bo free user bol wylaczony. Skoro zakonczyles dyskusje, to zycze milego czasu przy zadaniu domowym. Z mojej strony rowniez to by bylo na tyle.

A ja milego grania na bolu, mam nadzieje ze wyjebales tez 60zl na dildosa dla narzeczonej, albo jakis zajebisty skrytp zeby sama sie zabawiala XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD milego grania  a ja ide odrabiac zadania.

Opublikowano

Twoje obelgi na poziomie szkoly gimnazjalnej zwalają z nóg. No ale nic, sorry ale takie mam czasy.

Jak bys potrzebował jakiejs informacji, pomocy odnosnie bol, pisz, postaram sie pomoc.

P.S.

Miłej nauki.

Opublikowano

h3h3h3 gosciu rozwalasz mnie, wspolczoje twojej narzeczonej, jednak mysle ze czegos Ci brakuje, inteligencji. No chyba ze gracie duo to pozdrowionka. Wyjebac hajs na skrypty zeby ownić gimbusów to po prostu głupota, nie zmienisz tego.

UWAGA!

Ta syngatura jest całkowicie bez sensu, więc jeśli to czytasz...

„TO WIEDZ ŻE COŚ SIĘ DZIEJE!”

Opublikowano

Posypią się warny za flamewar. Poza tym, jak ktoś celnie wspomniał forum nazywa się MPCforum. Na górze możecie zobaczyć co to znaczy. Kolega dał screena jak spisuje się bot więc nie widzę powodu tej kłótni. Ja może nie wydałbym 20$ na bota albo hacka do żadnej gry (uczę się, nie mam własnego mieszkania) ale dobrze wiedzieć, że świetnie się spisuje.

Opublikowano

no wiem ze sie spisuje i nic do niego nie mam spoko, wyrazam swoje zdanie na temat platnosci za takie coś

a argumenty typu "rodzice nie daja i wyzywa"to wiecie co mozecie z nimi zrobic

UWAGA!

Ta syngatura jest całkowicie bez sensu, więc jeśli to czytasz...

„TO WIEDZ ŻE COŚ SIĘ DZIEJE!”

Opublikowano

Bardzo sie z tego powodu ciesze, ze wyraziles swoja opinie na ten temat.

Ale tak jak trafnie to ujołeś.

Twoim zdaniem, to jest bezsensowne.

Jebie mnie Twoje zdanie (:

P.S. Ile wyniosla Cie platnosc na polskie? I jak placies?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...