Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Hacków na privy

Adaska151

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam hacka na privy dzieki ktoremy bd mogl wyslac bardzo duzo atakow wszczegolnosci chodzi mi on priv newwars.pl dzialajacy cheat dostanie +

Opublikowano

Po pierwsze nie ma czitów do słania ataków , ani botów przynajmniej nie na prywatny serwer... naucz się grać i używać komputera jak przystało na 21 wiek , a wtedy pogadamy.

Wysłanie 1k ataków zajmuje około 2 minut z ustawieniem bez pomyłek 15 minut co łącznie daje 17 minut.

Opublikowano

Lionheart, czemu nic nie wnosisz do tematu i kłamiesz?

@topic

Spróbuj UTWB, może po dobrym skonfigurowaniu będzie działał dobrze.

UTWB działa tylko na normalnych , a z drugiej strony nawet jak mu się uda bot i tak będzie wchodził co jakiś czas i coś robił , a privek wymaga by człowiek reagował szybko na zaistniałe sytuacje np. leci kareta robisz klina , leci kontra , uciekasz itd. a bot buduje , atakuje , ale robi to dłużej , niż człowiek i nie potrafi bronić i myśleć , więc jest do niczego.

Nie kłamię niestety sam doszedłem do takiej wprawy , więc jeżeli uważasz nadal , że nic nie wnoszę zmierz się ze mną na prywatnym serwerze i potem powiedz ile wniosłem do tego tematu.

Użytkowanie komputera i przeglądarki nie jest trudne wystarczy sposób.

W ciągu jednego dnia jestem w stanie podbić ci nawet 1200 wiosek danego gracza , a jak mam czas i chęci to i więcej oczywiście nie gram na serwerach typu newwars.pl gdzie jest masa bugów , bo to bez sens.

Maxis27 boty na privkach chyba jedynie systemowe i nic poza tym , ale nawet je idzie pokonać , wiem bo już się przekonałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...