Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Start 14.03.2014||Godz.19: 00 ●Mcrafters● [WOJNY GILDII][YOUTUBERZY]T S3][200 SLOTÓW][NOWE CRAFTINGI][DROPY ZE STONE][WWW][NOWY DROP] ZAPRASZAMY

Marqu3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę Włocławek się kłania :) ? Jak moje miasto, to chyba zagram, ale Ci Youtuberzy to aż kokosy tych subów mają :D

Dziękujemy za opinie oczywiście YouTuberzy są początkowi wiec koksy nie są !

Prezentacja ciekawa ;) oraz własne craftingi :) jeszcze jak będziecie mieli autorski plugin to.... :)

Oczywscie będziemy mieli autorskie skrypty/pluginy !

@Up 

Refresh

Startujemy Już za 3 dni Zapraszamy 

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napewno nie wbije dlczego poniewaz ten typ wykozystuje ludzi wykozystal na poczatku "kulfona" aby miec gdzie budowac ta mape a teraz go wywalili ooniewaz zbyt duzo kombinowal w sieci i kulfon z navally go wywalili

Ps. Niech dadza ss'y z tych autorskich pluginow a nie tylko pisza a tak naprade zadnego autorskiego pluginu ani skriptu nie maja tylko pobierac z internetu potrafia.

Nie polecam wbijac.

Opublikowano

Napewno nie wbije dlczego poniewaz ten typ wykozystuje ludzi wykozystal na poczatku "kulfona" aby miec gdzie budowac ta mape a teraz go wywalili ooniewaz zbyt duzo kombinowal w sieci i kulfon z navally go wywalili

Ps. Niech dadza ss'y z tych autorskich pluginow a nie tylko pisza a tak naprade zadnego autorskiego pluginu ani skriptu nie maja tylko pobierac z internetu potrafia.

Nie polecam wbijac.

Adek nie rób mi z tematu spamu  może powiedz że cb niedługo wywalą z sieci bo cie nikt nie lubi i twoje pluginy też nie są autorskie tylko pobrane z neta skrypty i wgl na gildie macie fajny skrypt :)

@

Refresh / Prosze ignorować tego kolege up ponieważ hejtuje temat bo sam nic nie umie zrobić porządnie :)

Ss'y autorskiego skryptu na drop z rzeźbionego kamiennia co i jak :) dowiecie się jak forum się ogarnie dodam iż z tego bloku będą lecic diaxy,skóra,żelazo,emeraldy

Opublikowano

Tak tak zapraszamy na ts w wolnym czasie jak mpcforum nie chodzi śmiało wbijać na ts ip ts.cs-wloclawek.eu

Dla Graczy Podam Ip Bo jeżeli w piątek nie będzie chodziło mpcforum to zapisywać ip

IP : mc.mcrafters.eu

Czekamy do piątku

@EDIT

Do zapowiedzi dodałem nowy crafting blok rzeźbione kamienne cegły i dropy które z tego bloka lecą :) Zapraszam do obejrzenia  

Opublikowano

Nazwa odjebana od xcrafters, po za tym wbijem tu tylko bo zobaczyłem tą nazwę. Jeszcze ci youtuberzy i ten ostatni który ma 18 widzów. Beka.

10868302_191445524359374_550385651884749

Opublikowano

Nazwa odjebana od xcrafters, po za tym wbijem tu tylko bo zobaczyłem tą nazwę. Jeszcze ci youtuberzy i ten ostatni który ma 18 widzów. Beka.

Kolego jaka ci nazwa podwalona z x-crafters jak oni nawet takiej nie mieli co do youtuberow ten ostatni jest początkującym wiec nie rob z tematu spamu

Opublikowano

Został tylko 1 dzień :)

Mam pytanie

Chcielibyście komendy dla vip'a na <<własne craftingi>> a raczej komendy, że np dajecie 5 diaxów a otrzymujecie miecz ? ;)

Oczywiście postaram się napisać przywileje dla VIP'ów itp :)

Jeśli chcecie to dajcie like'a a postaram się napisać :)

Pozdrawiam michu2268

Opublikowano

Mapa super, tylko szkoda, że kradziona. Czat, gildie to już naprawdę słabo - czat "&7nick&f: Wiadomosc", gildie są od dzikoysk'a. Skrypt na ranking z neta (z resztą sami zobaczycie). A do tego zwykły napis przy śmierci! Oczywiście jak na serwer przystało - Achivmenty - true

Plusy:

Strona,TS3,YouTuberzy,Reklama,zablokowana komenda /?

Minusy:

Mapa,czat,gildie,ranking,napis po śmierci,achivmenty

(Dla mnie serwer warto odwiedzić, ale powinni błędy naprawić :))

To nie jest hejt - wyrażam swoją opinie.

@Down

Dobra już naprawiliście :)

Życzę udanego serwera ;)

Opublikowano

Gdzie ty masz mape kradzioną? Nie powiem co ty robiłeś .

Po 2 achieventy sa tylko na chwile bo najpierw robimy pluginy

Napis po smierci tez jest już nowy.

Pozdrawiam

Opublikowano

@Refresh

Zapraszamy start już dzisiaj o 19:00

Kod na VIP'a ukaże się o 18:00 będzie podany kod i trzeba wpisac na naszym sklepiku wtedy doładuje się kasa i zakupic vipa na starcie serwer oczywiście musicie byc online w grze !

Opublikowano

Może autorski plugin na sojusze napisać ? ;)

Jeśli ktoś chce niech napisze pod postem :)

Oczywiście jeśli HeadAdmin Notron chce.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...