Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sytuacja w Europie

hyhy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gazu nam starczy akurat do czerwca jeżeli by zakręcił kurek; a ci co są na bieżąco to wiedzą że, w czerwcu będziemy połączeni z zachodem gazociągiem więc.. zakręcenie kurka nic mu nie da.

------------------------------------------------------------------------

W piątek, czyli jutro odbędzie się debata na temat przywróceniu służby wojskowej ponieważ liczebność woja polskiego jest mała. Jak ktoś zacytował - "Zmieścili by się na stadionie narodowym". Moim zdaniem dobrze by było gdyby przywrócili służbę wosjskową.

Ale powinien być wybór. Armia obywatelska, jak w Cesarstwie Rzymskim jest słaba, bo ludność służy, bo musi. I nie, nie bronie rurek, tylko sami weźcie taki karabin koksy i zabijajcie każdego Ruska, bo w końcu to takie łatwe.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierdolenie takie, że puszczą atomówki... jeszcze bez potwierdzenia. By the way to nie jest wykluczone, bo gdy już się zacznie ta III WŚ (oby nie) i Putinowi nie będzie się chciało pierdzielić z wojskami USA,Niemiec i Polski to ostatecznie pewnie jebnie taką bombę :) Jak już dojdzie do starcia zbrojnego to Rosja nie ma szans - takie jest moje zdanie. Mamy bardzo dobrze wyposażony GROM + USA i kilka innych państw :P

2rbyzpu.png

Remember, I don't give a fuck!

Opublikowano

Gazu nam starczy akurat do czerwca jeżeli by zakręcił kurek; a ci co są na bieżąco to wiedzą że, w czerwcu będziemy połączeni z zachodem gazociągiem więc.. zakręcenie kurka nic mu nie da.

------------------------------------------------------------------------

W piątek, czyli jutro odbędzie się debata na temat przywróceniu służby wojskowej ponieważ liczebność woja polskiego jest mała. Jak ktoś zacytował - "Zmieścili by się  na stadionie narodowym". Moim zdaniem dobrze by było gdyby przywrócili służbę wosjskową.

przywróceniem wojska to byłoby najlepsza opcja ,  wyeliminowała by wszystkich pedałów i homosi którzy popełnialiby masowe samobójstwa .  Ale to nie jedyny plus , zwiększylibyśmy ochronne w państwie , sam po szkole średniej poszedł bym chętnie do wojska na 1-2 lata potem na studia . 

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

przywróceniem wojska to byłoby najlepsza opcja ,  wyeliminowała by wszystkich pedałów i homosi którzy popełnialiby masowe samobójstwa .  Ale to nie jedyny plus , zwiększylibyśmy ochronne w państwie , sam po szkole średniej poszedł bym chętnie do wojska na 1-2 lata potem na studia . 

Nie wiem jak wy, ale ja bym nie chciał przelewać krwi przez głupi półwysep.

Opublikowano

Nie wiem jak wy, ale ja bym nie chciał przelewać krwi przez głupi półwysep.

to jedyna granica która odziela nas od rosji

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...