Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shaiya Victoria

Wings2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Shaiya Victoria II to najlepszy prywatny polski serwer. Pomocna administracja, doświadczeni i mili gracze oraz mnóstwo ciekawych eventów to tylko kropelki w morzu atrakcji jakie może zaoferować nam ta niebywała gra.
Serdecznie polecam
Weteran Siwy :D

Opublikowano

Nie można się zalogować, na jakie konto chciałbym nie wejść pisze "Konto nie istnieje". Może mi to ktoś wyjaśnić ?

2ldvyfd.jpg

Opublikowano

Ja akurat nie polecam gry na tym serwerze :) Na odpowiedź GMa trzeba czekać tydzień, prawie zerowe zainteresowanie się co się dzieje na serwerze przez GMa, wczorajszy pokaz SGSa świadczy o kulturze administracji, tyle powiem o tym serwerze:)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o odpowiedz GM, to nigdy nie czekałem na nia dłużej jak godzine. (Pomijając przypadki, gdzie GM jawnie mnie olał i nie odpisał)

Co się tyczy zas  zainteresowania, to z doświadczenia wiem, ze granie prze GM na własnym serwie nie jest mile widziane przez graczy. A wiec cała wiedzę mogą jedynie czerpać od GSów. A jeżeli oni nie widzą problemów, to cóż...

Zachowanie wczorajsze SGSa nie podlega wątpliwości-nie powinien sie tak zachować, ani pisać tego co pisał. Zakładam, ze miał juz dość zabawy w GSa (Lub na servie)i celowo to zrobił..

@ Cyhacz

Mozliwe przyczyny to:
1 Masz game.exe z IP innego servera

2 Wpisujesz zle login lub hasło

Opublikowano

Login i haslo poprawne, jeżeli możesz podeślij game.exe z updaterem oraz version.ini na pw. Byłbym bardzo wdzięczny :)

2ldvyfd.jpg

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...