Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shaiya Victoria

Wings2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eib6.png

Shaiya Victoria II

Jedyny taki polski prywatny serwer, na którym dzieje się na prawdę dużo. Codziennie:

- eventy
- ogromne pvp
- walki o bossy

Co jeszcze można przeżyć? Przewiń w dół, bo może to być twoja jedyna taka szansa.

Informacje o serwerze:

• EP 4.5
• Exp x600
• Kill x3
• Enchant max [15]
• Nowy system mini-mapek
• System dotacji dla leniwych

Strona główna:

*klik*

Forum*:

*klik*

*klik*

Drop list:

*klik*

Pobieranie:

*klik*

PROMO:

Czy taki gracz z duszą wojownika jak Ty nie pomoże w walce za Boginie?
Zlekceważysz wezwanie do boju?
Przyszedł czas na Ciebie!
Łap za miecz i biegnij ku wrogom!

*Aby zobaczyć większość działów na forum, musisz założyć konto.

Opublikowano

Grałem lecz EP 4.5 w ogóle mnie nie kręci nie wiem, ale nie mam żadnego "pociągu" do tego epizodu grałem kiedyś w tą Victorię, ale jak widać niczym mnie nie utrzymała przy sobie.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Aktualnie posiadamy lekko zmodyfikowany 4.5 - zostały wprowadzone nowe sety - (sety 58 z OS, jako sety bogini z takimi samymi statami jak sety pozostałe, oraz sety z wyższego epizodu, jednak w ich posiadaniu jest mało graczy - podobnie jak sety na 58, mają 6 slotów oraz takie same staty jak pozostałe, więc różnią się jedynie wyglądem :))

Opublikowano

Wszystkie informacje dotyczące dotacji znajdują się na forum - w dziale informacji (aby zobaczyć musisz założyć konto na forum - shaiyavictoria.xaa.pl).

Opublikowano

Pytanko do was mam, czy istnieją jeszcze te konta co były jeszcze przed pomysłem wprowadzenia wyższego epizodu niż 4.5 ?

2ldvyfd.jpg

Opublikowano

Pytanko do was mam, czy istnieją jeszcze te konta co były jeszcze przed pomysłem wprowadzenia wyższego epizodu niż 4.5 ?

Zmieniło sie jedynie to, że zostały wprowadzone nowe sety wyglądające jak te z 5.4

Staty te sety maja jak normalne goddessy 50-53, wiec jest to taki bardziej umowny wyższy ep.

Konta i cała reszta,zostały tak jak były.

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie, gdzie leci najwięcej expa, tzn. gdzie najlepiej expic od 50 levla? Jak cos gram darkiem, hunem który ma 50 lvl.

4354874.png

Opublikowano

Hmmm, myślę, że gracze powinni Ci pomoc expić na mapach pvp(jest tam najszybciej-dd1,dd2,dino,cs), jednak jeśli expisz solo to możesz w lahnarr posiedzieć :P

Opublikowano

Już prawie 60 lvl, i zabieram się do dropu porządniejszego. A np. po 1-2 miesiącach gry mam jakieś szanse na GS?

4354874.png

Opublikowano

Dobra, dowiedziałem się że straciłem wszystko bo rollback serwera był. Konto zrobiłem od nowa i cisne nową postacią tym razem na lightach.

I teraz pytanie, gdzie expic Battle Tankiem od 53 do 60 lvl? Bo chwilowo w Pando daje sobie solo rade, i te niedzwiedzie, bizony itd. zielone mam. ^^

4354874.png

Opublikowano

Spoko. :)

Już 60 lvl mam, teraz będę coin'sy dropić i sobie resztę setu zrobię. Mam już spodnie bogini [12 czy tam 13], tarcze bogini i buty bogini. Za niedługo złożę podanie na GS'a. ;)

Często eventy są?

4354874.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...