Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowi Global Moderatorzy i MPC News!

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Po wczorajszej niewesołej wiadomości postanowiliśmy ogłosić parę nowości, które podniosą nas na duchu. 

Zacznijmy jednak od tej mniej przyjemnej... Dzisiaj przyszło nam pożegnać i odesłać na zasłużoną emeryturę dotychczasowych GM'ów- @Gamus oraz @SsKoRpIoN . Na każdego przychodzi pora i strasznie żałuję, że musimy już zwolnić Was z obowiązków. Jednak bez wątpienia mogę powiedzieć, że w mniejszym lub większym stopniu, ale wywiązaliście się z powierzonych wam zadań. Póki co zasilicie forumowe grono VIP'ów, ale mam nadzieję, że będziemy mieli jeszcze okazję z sobą współpracować. Jeszcze raz dziękuję i życzę powodzenia!

Teraz pozostały nam już tylko dobre wiadomości. Zacznijmy od tej, na którą wszyscy czekają. Kto zajmie miejsce emerytów i zasili grono 'czerwonych'? Tym razem postanowiliśmy śmiało postawić na świeżą krew. Mimo to jesteśmy pełni nadziei, że sprostają naszym oczekiwaniom i perfekcyjnie odnajdą się w nowej roli na forum. Niezmiernie miło jest mi ogłosić, że nowymi Global Moderatorami zostają Wredny oraz @Why . Swoim zaangażowaniem, doświadczeniem oraz profesjonalizmem sprawili, że nie mieliśmy cienia wątpliwości przy dokonaniu wyboru. Gratuluję i oczywiście życzę powodzenia! ;-)

Ostatnią nowością jest nowa grupa na MPCforum- MPC News. Przez niektórych już wcześniej odkryta, ale teraz macie okazje dowiedzieć się o jej oficjalnym otwarciu oraz o jej celach. Po zamknięciu MMT, zdecydowaliśmy utrzymać grupę o profilu medialnym jednak z trochę inną koncepcją na działanie. MPC News skupi się na redagowaniu dwutygodnika poświęconemu wyłącznie MPCforum. Wszelkiej maści gazetki zawsze dobrze przyjmowały się w oczach użytkowników, dlatego też mamy nadzieję, że i ten pomysł przypadnie Wam do gustu. Więcej informacji poznacie w poniższym filmiku.

Opiekę nad projektem sprawuje @Istny Diabel oraz @doxxx . Oczekujcie kolejnych nowości!

Wasz admin, Marselo

1294477714-U1.png

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gz, mialem inne typy..

@Wilczek

@Mastick

CZEGO TO NIE DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wredny jest za Wredny...

ps. duzo sie z tego filmiku nie dowiedzialem, jakies wieksze konkrety? #lecenarange

Opublikowano

Pamiętam jak tego Noobkillera wyrzucili z kidmoda, stare dzieje :D. Jak to nie Ty to sorki, tak jakoś mi się kojarzy :). Obojgu życzę powodzenia :).

#test @Antix still red? :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...