Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team Builder już dostępny na EUNE

Spooq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Support ? U mnie suppa od razu tylko na jungle długo czekałem... Porobione :p

p.s

Gram yasuo na midzie. Mam zaznaczać assasyn czy wojownik ? Kiedy szybciej mi wyszuka

Opublikowano

Support ? U mnie suppa od razu tylko na jungle długo czekałem... Porobione :P

p.s

Gram yasuo na midzie. Mam zaznaczać assasyn czy wojownik ? Kiedy szybciej mi wyszuka

Zaznacz opcje prawdziwą.. Zastanów się czy będziesz grał yasuo full dmg ( + max 2 itemy def) czy offtank...

A szukać prawdobodobnie będzie szybciej ass.

MW-800x200-banners-2013-8.jpg

Opublikowano

Szkoda tylko że jest to rozwiązanie na normale bo gdyby było to na rankedach to każdy miałby o 50% większe szanse na dostanie się do dywizji na jaką zasługuje.

Tyle, że zaczęłyby się płacze, że "kontry" ciągle losuje(chociaż postacie te w 90% wcale by były do pokonania) oraz trudno by było mieć dobre CC, jeśli nie zarządzałoby się drużyną.

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Zaznacz opcje prawdziwą.. Zastanów się czy będziesz grał yasuo full dmg ( + max 2 itemy def) czy offtank...

A szukać prawdobodobnie będzie szybciej ass.

Buduje 2ostatnie itemki (ewentualnie 1 jak daje rade) defensywny. W 1grze zaznaczyłem assasyn i całkiem szybko wyszukało. Wojownika nie sprawdzałem.

Opublikowano

Szkoda tylko że jest to rozwiązanie na normale bo gdyby było to na rankedach to każdy miałby o 50% większe szanse na dostanie się do dywizji na jaką zasługuje.

Właśnie że nie, bo ty masz umieć grać na każdej pozycji a nie to samo w kółko....

Opublikowano

Bezsensu, jak zaznaczę supporta to po 3 sekundach mam grę, a jak będę chciał iść mida kha'zixem pod tanka to wtedy po 30 minutach gry nie ma. (SPRAWDZIŁEM!!!)

Ogólnie support playerzy mają fory w team bulidzerze, fajna zabawka, ale dla mida trochę wkurzające czekanie.

Nic dziwnego jak grasz kha pod tanka ;3

Specjalnie zaznaczyłem żeby zobaczyć ile będę czekał z takim czymś.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Bezsensu, jak zaznaczę supporta to po 3 sekundach mam grę, a jak będę chciał iść mida kha'zixem pod tanka to wtedy po 30 minutach gry nie ma. (SPRAWDZIŁEM!!!)

Ogólnie support playerzy mają fory w team bulidzerze, fajna zabawka, ale dla mida trochę wkurzające czekanie.

Nic dziwnego jak grasz kha pod tanka ;3

MW-800x200-banners-2013-8.jpg

Opublikowano

Ogólnie pomysł spoko, jednak mi po 15min nie udało się znaleźć gry ;/ (Na midzie)

Więc odpuszczę sobię ten tryb ;) 

Opublikowano

No no swietny bajer, wybralem Varusa pod adc i dosłownie po 2 sekundach znalazlo mi juz team i to z normalnymi pickami!

Szał!

Opublikowano

Jak wybieracie jakieś dziwne opcje, adc tank lub coś podobnego to nie ma co się dziwić że tyle czasu gry szuka, u mnie szukanie trwało 5 min o 10 godzinie, wybrałem ziggs mid.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

A jednak ktoś dobrze napisał na MPCFORUM ze wejdzie dziś 04 propsy dla niego 

@Ja już właśnie testuję zobaczymy jak się spisze 

Ja pisałem, że wyjdzie ''może'' 4-tego marca, bo RIOT jest nieprzewidywalny.

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Opublikowano

Eee coraz lepiej  :) Zagrałem Yasuo na topie jako wojownik i zacząłem gre w niecałą minutke :) Przed chwilą grałem Voli na jungli jako wojownik i też w 1min. Nie pogniewał bym się jak, by to wprowadzili na stałe :) Teraz więcej razy wygrywam, a przynajmniej tak mi się wydaje. ;p  Zagrałem 4gry na tym, a wygrałem 3. Bez spiny bez niczego. Jestem za.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...