Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team Builder już dostępny na EUNE

Spooq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że jest, ale jak wybieram bohatera i rolę to nie mogę kliknąć ''Poszukaj grupy'' :)

@edit

Ale idiota ze mnie, po prostu nie zauważylem ''Wybierz rolę'' xD

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Opublikowano

Ja wolę poczekać aż MŁODSI RÓWIEŚNICY wrócą ze szkół i zaczną grać w lige legend, bo teraz w tym builderze szuka mi ludzi 15 minut, i kolejne 3-5 min na dobranie przeciwników. Dobry motyw ogólnie z tym, bo jak Ci team nie pasuje możesz sobie wyjść i po sprawie. Tylko czekać aż to wprowadzą na stałe.

mqdefault.jpg

Opublikowano

Dobry sposób na normalne, nie trzeba wchodzić do looby i pickować swojego champa w obawie ze ktoś go nam zajmie + taki że nie trzeba pisać na jaka linie idziemy.

Czy wygrane z owego meczu liczą się do zwykłych wygranych czy nie?

Opublikowano

ja nie miałem problemu z długim czasem oczekiwania - grupę znalazło mi po paru sekundach a w mecz weszło po paru kolejnych sekundach, trzeba tylko uważac na summoner spelle - musiałem robic jungle bez smita bo przegapiłem gdzieś po drodze wybór ss

Opublikowano

Szkoda tylko że jest to rozwiązanie na normale bo gdyby było to na rankedach to każdy miałby o 50% większe szanse na dostanie się do dywizji na jaką zasługuje.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Właśnie, wprowadzić to na rankedy ;_; każdy idzie linia którą mainuje...

Ps. Wygrane nie zliczaja się do normali - sprawdzone.

To gdzie się zliczają? Przecież zagranie dzięki kreatorowi drużyn na normalu powinno być traktowane jako normal. o.O

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Właśnie, wprowadzić to na rankedy ;_; każdy idzie linia którą mainuje...

Ps. Wygrane nie zliczaja się do normali - sprawdzone.

Nie, bo przez to gówno w ogóle by spadł poziom. Tak te retardy, które grają jedną linię, mają szanse się podszkolić. Rozumiem, gdy ktoś gra daną linie kiedy ma swój team... Ale na soloq/duoq? 

Opublikowano

Faktycznie jak ktoś nie lubi jungli robić i ganków albo siedzieć na midzie a team go tam wysyła to na 100% się podszkoli, irytując tym samym team bo nie chciał tam grac. To jest takie myślenie właśnie takich jak ty którzy 1 mecz zapierdalają na mida następny jako support, później nie umieją nawet latarni thresha rzucić w odpowiednim momencie. Mainować 1 linie i dobrze grać na niej a nie każdy mecz gdzie indziej grac i rozpierdalać mecz ;)

To gdzie się zliczają? Przecież zagranie dzięki kreatorowi drużyn na normalu powinno być traktowane jako normal. o.O

To jest jak z Hexakillem nie zalicza gier do żadnej kategorii, zagralem 3 mecze które wygrałem i nie zliczyło ich do normali.

Opublikowano

Ja to mam pytanie co oznacza ta rola?

QWglKK9.png

Co się stanie jak dam role tank, czy cos?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Najdłużej mi szukało supporta... ale i tak się od kurw wyzywali, bo typek dołączył soraką.

@UP

MOJE!

Opublikowano

Jak dasz sobie rolę tank na midzie, a ludzie przy tworzeniu grupy zaznaczą że chcą mieć asasyna na midzie to nigdy nie znajdziesz grupy :)

Jedyny minus to taki że czampy się powtarzają.

MW-800x200-banners-2013-8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...