Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z patcherem ravii.eu a mianowicie po włączeniu pliku patcher.exe lub game.exe obojętnie czy włączam go jako administrator czy zwykły użytkownik wyświetla się patcher w którym jest napisane jedynie 'Przygotowanie do patchowania' po czym się włącza menu wyboru obcji tzn 'zagraj', 'ustawienia', 'deinstalacja', 'wyjście'. Nie pokazuje plików które powinny być zaktualizowane bądz pobrane za pomocą patchera. Nie powinno tak być ponieważ instalując grę na innym komputerze wszystko działało i pliki się pobierały a za kolejnymi odpaleniami gry aktualizowały. Na banerze nie widać postaci sury jedynie jest znaczek googli i i jest napisane że 'nie można odnaleźć serwera'.... Po kliknięciu 'zagraj' uruchamia się klient widać, że ch są dostępne ponieważ nie ma ' ... ' lecz po wpisaniu passów wyskakuje ' nie można połączyć się z serwerem'... Próbowałem reinstalacji z wyłączonym antywirusem i odpalania z wyłączonym anty. Wyłączyłem też Funkcję DEP dla plików 'game.exe' i 'patcher.exe' lecz to też nic nie dało...  Mam windows'a vistę. Proszę o pomoc

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...