Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elita dla kierzka

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1393846822_by_ernestxddd.jpg?1393898721

mistrzowie.org/580427

xDDDDDDDDDDDD

Kierzek postanowił teraz zostać gwiazdą mistrzów

Ale Piotra K. to po co ocenzurowali? xD

@

sprawdziłem profil i autentyczność, nie ma tego na tablicy.

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

Mocno podkoloryzowane i przesłodzone pożegnanie, mijające się z faktami, ale cóż. Pożegnać się należy, więc bywaj i powodzenia.

Za to ty jestes najlepsza/najlepszy ( moze gender ) i wszystko dokladnie wiesz kurwa...

Kierzek pamietam jak bylismy na sylwka w Gdyni i sie zesikales w majty ;3 ach ten alkohol...

3maj sie chop

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Za to ty jestes najlepsza/najlepszy ( moze gender ) i wszystko dokladnie wiesz kurwa...

Kierzek pamietam jak bylismy na sylwka w Gdyni i sie zesikales w majty ;3 ach ten alkohol...

3maj sie chop

Oczywiście :)

Opublikowano

Cóż kilka słów od ducha Seldka też by się przydało.

kierzek przede wszystkim dziękuję Ci za to, że byłeś tutaj, że pracowałeś, że chciałeś, że włożyłeś w to swój czas, chęci, czasem i nerwy. Genialna osoba, niesamowicie ambitna i myślę, że Ci co będą chcieli nie raz i nie dwa o nim jeszcze usłyszą. Dziękuję Ci za wszystko jako administrator co zrobiłeś dla MPC. Za to prywatnie dziękuje po prostu, że byłeś. Pięknie odznaczony na kartach historii MPC, swoją pracą osiągnąłeś tutaj praktycznie wszystko co możliwe. Dzięki za to!

Opublikowano

Tak, aktywny był na serwerach.

- Banował ludzi którzy hejtowali Ravie

- Dość często DDoSował z ludźmi z Ravi serwery (Można powiedzieć, że też to odczułem)

To jest ta aktywność na serwerach, tak?

Kiedyś kierzek był spoko, od rangi mu odjebało albo od kasy #jparmia #gimbarmia

No cóż, decyzja bardzo dobra i tak wiem, że to była kwestia czasu.

Do tego dochodzi mówienie głupot w kwestiach technicznych, utrudnianie każdej kolejnej modernizacji MPC, ddosowanie serwera należącego do MPC, pozwalanie na wszystko isamu oraz nitro i wykorzystywanie pozycji administratora do osiągnięcia korzyści wyłącznie dla siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...