Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OFERUJĘ || STRONE AVESTIA.PL | STRONE ELERIS.PL | STRONE uDREAMS.PL | PLIKI PARIM.PL | PLIKI AVESTIA.PL | PLIKI MEMORIAL.PL !

Ziiiomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiesz ile tam było dziur? functions.php,info.php,itemshop (nie chce mi się dalej myśleć) a strona którą posiadam jest na skryptach gumisia i po części zielska.

no warnox coś tam wrzucał ale z listopada a ja posiadam z marca :-)

uDreams kopią shaina? szkoda że uDreams skryptował bombwork a shaina zielsko. chuja wiesz a piejesz.

Strona na skryptach Gumisia będzie jeszcze większym syfem niż skrypty Zielska.

Pliki raczej nie zmieniły się do tego czasu (zbyt wiele), zajmowali się tylko clientem.

Co do strony uDreams, nie napisałem, że jestem pewny iż jest ona na skryptach Zielska, tylko to podejrzewałem.

Kończ swoje zdanie bardziej kulturalnie, bo jesteś nikim, a skaczesz za wysoko.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Strona na skryptach Gumisia będzie jeszcze większym syfem niż skrypty Zielska.

Pliki raczej nie zmieniły się do tego czasu (zbyt wiele), zajmowali się tylko clientem.

Co do strony uDreams, nie napisałem, że jestem pewny iż jest ona na skryptach Zielska, tylko to podejrzewałem.

Kończ swoje zdanie bardziej kulturalnie, bo jesteś nikim, a skaczesz za wysoko.

skąd wiesz? jakoś serwery na skryptach gumisia stoi i nic się nie dzieję.

a Ty kim jesteś bo nie rozumiem? każdy z Nas jest człowiekiem i może się pomylić a jeżeli nie masz nic konkretnego do napisania wyjdź z tematu i nie rób mi antyreklamy :)

http://www.speedtest.net/my-result/3116721970

TAKIE TAM 800 Mb/s

600 UP

Opublikowano

skąd wiesz? jakoś serwery na skryptach gumisia stoi i nic się nie dzieję.

a Ty kim jesteś bo nie rozumiem? każdy z Nas jest człowiekiem i może się pomylić a jeżeli nie masz nic konkretnego do napisania wyjdź z tematu i nie rób mi antyreklamy :)

Nie jestem tego pewien, poraz kolejny przypuszczam.

Wnioskuję to z waszej opinii oraz poziomu(jeżeli tak to można nazwać) wypowiedzi.

Antyreklamę robi Ci "wsparcie" Twoich ziomów, którzy mają tak samo zjechaną reputację jak Ty.

Jeżeli nie masz konkretnych argumentów to nie wysilaj się, bo wyjdzie z tego to co teraz.

Opublikowano

Nie jestem tego pewien, poraz kolejny przypuszczam.

Wnioskuję to z waszej opinii oraz poziomu(jeżeli tak to można nazwać) wypowiedzi.

Antyreklamę robi Ci "wsparcie" Twoich ziomów, którzy mają tak samo zjechaną reputację jak Ty.

Jeżeli nie masz konkretnych argumentów to nie wysilaj się, bo wyjdzie z tego to co teraz.

nie rozumiem.. wbijasz mi się w temat i piszesz totalne bzdury które jak piszesz 'nie jesteś ich pewien', wszystko opiera się na Twoich 'podejrzeniach' .. nic ciekawego.

kończę tą dyskusję i mam nadzieję że również wykażesz się trochę wyższym poziomem inteligencji i przestaniesz mi tutaj spamować tylko wyjdziesz z tego tematu.

Pozdrawiam ciepło :)

TAKIE TAM 800 Mb/s

600 UP

Opublikowano

nie rozumiem.. wbijasz mi się w temat i piszesz totalne bzdury które jak piszesz 'nie jesteś ich pewien', wszystko opiera się na Twoich 'podejrzeniach' .. nic ciekawego.

kończę tą dyskusję i mam nadzieję że również wykażesz się trochę wyższym poziomem inteligencji i przestaniesz mi tutaj spamować tylko wyjdziesz z tego tematu.

Pozdrawiam ciepło :)

Wybacz, nie wszystko pójdzie po Twojej myśli.

Gówno będę tępił.

Nie chcę określać tego jako pewną rzecz, ponieważ zaprosisz swoje stado gimbusów i będzie:

"MAMY NAJLEPSZE SERWERY NA TYDZIEŃ TO NIE MORZLIWE, ABY NASZE STRONY MIAŁY DZIURY".

Dalej nie chcę rozwijać tej wypowiedzi, chyba każdy się domyśli o co mi chodzi.

Opublikowano

Wybacz, nie wszystko pójdzie po Twojej myśli.

Gówno będę tępił.

Nie chcę określać tego jako pewną rzecz, ponieważ zaprosisz swoje stado gimbusów i będzie:

"MAMY NAJLEPSZE SERWERY NA TYDZIEŃ TO NIE MORZLIWE, ABY NASZE STRONY MIAŁY DZIURY".

Dalej nie chcę rozwijać tej wypowiedzi, chyba każdy się domyśli o co mi chodzi.

nikogo nie prosiłem ani nie błagałem aby mi pisali pod tematem człeniu. szczerze? ponad połowy ludzi z tematu nie znam :)

nie mam ochoty z Tobą pisać a jak masz jakiś problem to pw.

TAKIE TAM 800 Mb/s

600 UP

Opublikowano

nikogo nie prosiłem ani nie błagałem aby mi pisali pod tematem człeniu. szczerze? ponad połowy ludzi z tematu nie znam :)

nie mam ochoty z Tobą pisać a jak masz jakiś problem to pw.

Lol, nie pamiętasz za czasów Den*ri-Games, jak połowa gówna, które wypowiada się w tym temacie była w administracji?

Opublikowano

27. W dziale można szukać/ubiegać się o:

• Game Mastera
  • Sponsora
  • Web Mastera
  • Grafika Serwerowego
  • Questera
  • Administratora/Moderatora Forum Serwerowego
  • Administratora/Moderatora TS3 Serwerowego
  • Hostera
  • Client Mastera
  • Technika
  • Video Mastera
  • Testera
727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...