Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to jakis zart !?

Kilower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Graj duo z kolegą, a jak nadal będziesz przegrywać, to graj normale ew. naucz się przegrywać rankedy :D

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Opublikowano

Nie płacz, każdy tak ma bo nie wieże że nie. ostatnio grałem któraś gra z kolei i tak się wkurzyłem że, wyszedłem w trakcie gry,  chcąc, mając nadzieje że dostane bana żeby nie grać w tą, zaprzeproszeniem "jebaną grę". Ale już mi przeszło.

wieże to można spushować

Smutne, w tym momencie w tej grze liczy się :

-Wygranie lejna

-OP pick no bo jak pójdziemy gdzieś out of meta to zasługujemy na reporta

-Chujowo mu idzie i potrzebuje pomocy? NAWYZYWAJMY GO

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Opublikowano

Poszukaj kolegi do Duo, bez tego będzie strasznie ciężko :P Z kolegą na ts/skype itd. ogarniecie a tak to "dupka" :)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Myślałem, że to co sie dzieję w Bronzie II przechodzi ludzkie pojęcie, ale widzę, poziom golda jest wcale nie lepszy.

Bracie, mam taki problem jak ty, wczoraj 4 ranki pod rząd wygrane, bo kerowałem, dzisiaj miałem mieć promote, i niestety... skisłem na 97 LP i dzisiaj już ranków nie gram, dodam iż wczoraj miałem 94 lp, a dzisiaj grałem z 6 rankedów...

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Problem polega na tym, że mamy obecnie wiele wycarry'owanych goldów, którzy zapłacili starszemu koledze 20 zł i mają ten upragniony skin ( :) ). Z drugiej strony, co się dziwić. Na YT, pewna osoba z nickiem Zjebamu, czy jakos tak, nagrywa lola, i ma wokół siebie całkiem spore ''community''. Jak słabo tacy gracze grają, to mówić nie muszę... Najlepiej przeniesć się na Westa i próbować swoich sił tam. Może i poziom gry jest niższy (De facto, na niższychi ligach jest gorzej. EUW Gold V = Bronze I EUNE  - w przybliżeniu) ale przynajmniej nie będziesz się wkurzał i zakładał niepotrzebnych tematów.

Warto :)

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Hej , Na poczatek pisze sie Wierze* Bo wiaRa , Reszty nie skomentuje . Bo mam wrazenie ze przez takich polaczkow jak ty wlasnie przegrywam . Gra sie do konca , Bez surrow i leavow ale dzieki za komentarz .

Tylko ja tak mam ? Spadlem w 2 dni z g1 Promo do p5 do g2 2pkt , Mialem 2K MMR , Mam MMR GOWNA .

Dodam dowod zeby nie bylo ze zmysilam :

Moje wczesniejsze MMR : http://scr.hu/1vsw/fqjlq

Teraz mam cos okolo 1.5k ...
Moje terazniejsze MMR : http://scr.hu/1vsw/3lyok

Nie martw się kolega miał taki lose streak, że spadł z diamentu 3 do platyny 5. Jak grasz na bolu to za bardzo ufasz temu programowi dla noobów.

Opublikowano

wieże to można spushować

Smutne, w tym momencie w tej grze liczy się :

-Wygranie lejna

-OP pick no bo jak pójdziemy gdzieś out of meta to zasługujemy na reporta

-Chujowo mu idzie i potrzebuje pomocy? NAWYZYWAJMY GO

Dlaczego postacie out of meta zasługują na reporta ? Znam 2osoby, które grają poppy i zawsze na starcie 'oh no pls no poppy" a jak wycarował im gre to klękali przed nim... Cebulaki jebane. Nie potrafią zaufac... Zresztą dobrze robią... Ja jestem porobiony, że jak jakiś frajer mi będzie płakał "pls i top" to mu już oddam z myślą, że wygra, a gówno robi... Porażka -_-

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...