Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to jakis zart !?

Kilower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnie moje 30 gier wlasnie tak wyglada , Kazda jest nie do wygrania , Wygrywam linie przegrywam gre .

Afk , Feed , Troll albo FOCH .

Jak ja mam wygrac ? To nawet smieszne nie jest , Oto moje ostatnie +/- 10 gier .

Lb OP

Untitled.jpg

Renek OP

Untitled1.jpg

Soraka OP  <3

Untitled2.jpg

Jinx Afk OP  <3

Untitled3.jpg

Troll Malph OP  <3

Untitled4.jpg

Kha zix OP  <3

Untitled6.jpg

Zed Dmg OP  <3

Untitled7.jpg

Afk lucian OP  <3

Untitled8.jpg

AFk lee OP :3

Untitled9.jpg

Jak ja mam niby wbic platyne ? Mialem 65% W/L Ratio , Mam 46% ... Wlasnie przez takich ludzi przegralem okolo 30 gier  , tylko w tym tygodniu ! No ku*wa !

Co ja robie zle ? Co powinnienem zaczac robic ? Nie flejmie , nie wyzywam nic ! Czym grac , jak grac , gdzie grac zeby sie wybic . Bo ja naprawde potrafie , Ale nic nie zrobie jak na bocie np. jest 6/0/7 vayne z Threshem ... Na mnie yasuo 1-0 ...

EDIT: Chcialbym podkreslic , Ze te wszystkie gry sa tylko dzisiaj . Na dodatek z Rzedu :)

EDIT 2: Spadek MMR z 2k do 1.5k :

Dodam dowod zeby nie bylo ze zmysilam :

Moje wczesniejsze MMR :

http://scr.hu/1vsw/fqjlq
Teraz mam cos okolo 1.5k ...
Moje terazniejsze MMR :
http://scr.hu/1vsw/3lyok

Edited_1.png

Opublikowano

Znajdź ogarniętego kumpla i graj z duo ;x Innego wyjścia nie widze.

Co mi da duo z Afkiem czy 0/12 Lb w teamie ?

Ja naprawde jak boga kocham , Nie moge wygrac .

Tez macie takiego pecha czy to tylko ja ?

Wiekszosc moich gier tak wyglada , Nie gram jakos bosko niewiadomo jako .

Ale na platyne 5 zasluguje i ogarniam . 

A nie moge nawet spowrotem G1 wbic i loss streak sie powieksza , nie z mojej winy ...

Edited_1.png

Opublikowano

Nie płacz, każdy tak ma bo nie wieże że nie. ostatnio grałem któraś gra z kolei i tak się wkurzyłem że, wyszedłem w trakcie gry,  chcąc, mając nadzieje że dostane bana żeby nie grać w tą, zaprzeproszeniem "jebaną grę". Ale już mi przeszło.

Opublikowano

Wow, współczuję mocno. Jesteś testowany, jak przez to przebrniesz będziesz lepszy.

Kciuki trzymam

Don't touch me, bitch I'm famous

Opublikowano

Nie płacz, każdy tak ma bo nie wieże że nie. ostatnio grałem któraś gra z kolei i tak się wkurzyłem że, wyszedłem w trakcie gry,  chcąc, mając nadzieje że dostane bana żeby nie grać w tą, zaprzeproszeniem "jebaną grę". Ale już mi przeszło.

Hej , Na poczatek pisze sie Wierze* Bo wiaRa , Reszty nie skomentuje . Bo mam wrazenie ze przez takich polaczkow jak ty wlasnie przegrywam . Gra sie do konca , Bez surrow i leavow ale dzieki za komentarz .

Wow, współczuję mocno. Jesteś testowany, jak przez to przebrniesz będziesz lepszy.

Kciuki trzymam

Tylko ja tak mam ? Spadlem w 2 dni z g1 Promo do p5 do g2 2pkt , Mialem 2K MMR , Mam MMR GOWNA .

Moje wczesniejsze MMR : http://scr.hu/1vsw/fqjlq

Moje terazniejsze MMR : http://scr.hu/1vsw/3lyok

Edited_1.png

Opublikowano

Widzę, że nie jestem jedyny bo mam podobnie jak ty. Teraz gold = bronze. To co się dzieje w tym goldzie to jest jakaś wielka pomyłka. Pocieszę cię bo te trolle nie są codziennie przynajmniej u mnie. Bo jednego dnia przegram 10 gier pod rząd a drugiego wygram 5 chociaż i tak codziennie jestem w plecy. Trzeba jeszcze poczekać bo raczej innej rady nie ma.

Opublikowano

Widzę, że nie jestem jedyny bo mam podobnie jak ty. Teraz gold = bronze. To co się dzieje w tym goldzie to jest jakaś wielka pomyłka. Pocieszę cię bo te trolle nie są codziennie przynajmniej u mnie. Bo jednego dnia przegram 10 gier pod rząd a drugiego wygram 5 chociaż i tak codziennie jestem w plecy. Trzeba jeszcze poczekać bo raczej innej rady nie ma.

W zeszlym sezonie nie gralem najlepiej , Duzo slabiej niz teraz i mimo to ze bylem w g3/4/5 mysilalem ze powinnienm byc wyzej tak nie bylo . Gralem na swoim poziomie . Nie bylo trollow , afkow i leaverow w g5 ! A teraz !? W g1 na promocji mialem 3 Afkow  , GRALEM 2V5 !! Jak ktos nie wierzy moge dac SS ! No ku... mac co tu mam takiego zrobic aby zaczac wygrywac gry ? Macie jakies rady ?

Edited_1.png

Opublikowano

Stary , chodzi wlasnie o to ze ja sie nie utrzymuje ale spadam .

Zaraz g3 bedzie , A miala byc platyna 5 .

Ma ktos jakas rade co do tych ludzi ?

Mimo to ze mnie Kur*ica bierze nie wyzywam i nie flejmie .

Bo wtedy sie dzieci fochaja i wychodza z meczu ...

Ale to itak nic nie daje jak mam afka , czy 0-10 ...

Edited_1.png

Opublikowano

Polonista się znalazł. Tak na prawdę jesteś jak każdy człowiek na tej ziemi. Wcale się nie wyróżniasz tym że wydajesz się być "nietolerancyjnym".

Ale co tam. Szkoły mamy już za sobą i raczej nikt nikomu ocen nie powinien wystawiać.

Ujmę to tak 

"Brąz na papierze, mentalnie w challengerze"

Jakoś ci  z Lcsów jak robili smurfy to nie mieli problemu z wyjściem z danej ligi a ty się użalasz nad sobą.

Opublikowano

Hej , Na poczatek pisze sie Wierze* Bo wiaRa , Reszty nie skomentuje . Bo mam wrazenie ze przez takich polaczkow jak ty wlasnie przegrywam . Gra sie do konca , Bez surrow i leavow ale dzieki za komentarz .

Tylko ja tak mam ? Spadlem w 2 dni z g1 Promo do p5 do g2 2pkt , Mialem 2K MMR , Mam MMR GOWNA .

Moje wczesniejsze MMR : http://scr.hu/1vsw/fqjlq

Moje terazniejsze MMR : http://scr.hu/1vsw/3lyok

o bosze op.gg 

Nie sugeruj się tym bo i tak pokazuje nieprawdziwe.Tak dawno miałbyś platyne V. Jeżeli umiesz grać to wycarrowałbyś  grę 4 vs 5. 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

o bosze op.gg 

Nie sugeruj się tym bo i tak pokazuje nieprawdziwe.Tak dawno miałbyś platyne V. Jeżeli umiesz grać to wycarrowałbyś  grę 4 vs 5. 

4v5 z 6/0/7 vayne na bocie w drugim teamie ?

Chcialbym ciebie kolego zobaczyc w akcji :)

Polonista się znalazł. Tak na prawdę jesteś jak każdy człowiek na tej ziemi. Wcale się nie wyróżniasz tym że wydajesz się być "nietolerancyjnym".

Ale co tam. Szkoły mamy już za sobą i raczej nikt nikomu ocen nie powinien wystawiać.

Ujmę to tak 

"Brąz na papierze, mentalnie w challengerze"

Jakoś ci  z Lcsów jak robili smurfy to nie mieli problemu z wyjściem z danej ligi a ty się użalasz nad sobą.

Nie fochuj sie o fakt ze cie poprawilem jak male dziecko . Pisalem wczesniej ze nie oceniam siebie na bog gdzie wie , Ale na ta platyne 5 zasluguje . Nie powiedzialem ze gram jak Lcs lol typku wgl. twoje twierdzenia z bolu dupy wyjete sa kompletnie nie na miejscu .

Nie jestem d1 , Nie gram na poziomie d1 . Wiec bede mial problemy z wyjsciem gdy dostaje 10 Lossow pod rzad nie z mojej winy . 

Rozumiesz ?

Edited_1.png

Opublikowano

Jeżeli umiesz grać to wycarrowałbyś  grę 4 vs 5. 

Jeżeli umiesz grać jak pros. Tak często mylicie te pojęcia. Ale wiem, gracze z mpcforum to najlepsi gracze świata z 200 farmy w 8 minucie.

Don't touch me, bitch I'm famous

Opublikowano

Jak mi Ciebie szkoda ;((( Chcesz to Cie przytulę .... 

Nie jesteś jedyną osobą w tej grze która tak ma, a wielu poradziło sobie z tym. Jeżeli zawsze będziesz nastawiony że to twoja drużyna a nie ty to nigdy nic nie zdziałasz. Takich tematów jak twój było na tym forum mnóstwo. 

A oto parę dość oczywistych  rad dotyczących samej gry: 

1. Jak przegrywasz wiele gier pod rząd to zrób sobie przerwę. Parę godzin lub dni gdyż z każdą kolejna grą twoje nastawienie będzie bardziej negatywne.

2. Staraj się znaleźć na miejscu tych "gorszych" graczy. Przeanalizuj co ty byś zrobił na ich miejscu. Tylko nie rób tego z wyższością.Uwzględnij ich przeciwników oraz sytuacje w jakiej się znaleźli.

3. Nie oceniaj ludzi jeżeli są afk od początku lub mieli dc. Nie wiesz czy nie stało się coś ważnego co zmusiło ich do działania.

4. Nigdy nie mutuj graczy. Staraj się z nimi dogadać zamiast olewać. I pamiętaj: każde złe słowo w ich kierunku zostanie odebrane jako wielka obraza ze względu na panujące negatywne emocje.

5. Jak grasz w jungli to przy ekranie logowania obczaj z jakimi przeciwnikami masz do czynienia, czy to picki czy staty w ostatnich grach(np na lolkingu) i zdecyduj gdzie będziesz najbardziej potrzebny.

6. Grając duo bedziesz miał największe szanse. (mid jungla) Nie polecam premade bot bo to zwykle źle wychodzi .

I takie pocieszenie na przyszłość. Technicznie to jeżeli jesteś dobry to przeciwnicy maja wiekszą szansę na przegraną, gdyż ty masz 80% na trola a przeciwnik 100%. Grając duo masz juz tylko 60% szans na trola. 

GL i może kiedyś się  wybijesz.

graphic.png

Opublikowano

Nie ogarniam tępych ludzi, a zwłaszcza Polaków.. po co oni piszą "report lucian for afk" skoro system sam go ukara jeśli uzna to za stosowne?

Co do gier to też jestem Gold z tym, że III. Miewam czasem takie gry ale to z mojej winy też przegrywam. Przykładowo przegrywam gry przez junglera, który nigdy nie był na bocie kiedy go proszono xD.  Ale nie ma co flejmić ludzi bo będzie gorzej.

Wiem z własnego doświadczenia, że jak pickniesz i potrafisz grać Lux to wykerujesz.. przed chwilą wygrałem mida Lux vs Zed. Z początku przewaga 50 csów ale i tak go robiłem i wykerowałem bo Lux jednak ma bursta + nastackowany Nasus.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Co najważniejsze musisz zdać sobie sprawe że to że przegrywasz nie jest ani twoją winą ani winą twojego teamu. Po prostu czasami przeciwnicy są na tyle dobrzy żeby was outplayować. Kluczem do sukcesu jest zachłanność,motywacja oraz chęć polepszania swoich możliwości. Pamiętaj że nawet jak będziesz 0/4 to jeżeli się poddasz i nic nie będziesz robił żeby wygrać to nie wygrasz,lecz jeżeli sie zmotywujesz będziesz chciał to wygrać to szanse zawsze są większe niż wtedy gdy się naturalnie poddasz,będziesz miał na tą gre wywalone. Pozdrawiam

Opublikowano

Kilower co ja poradze w metinie byles slaby w lolu jeszcze gorszy xD nie martw sie mam tak samo ostatnio tylko ze za czesto mam afkow xD. Ale nvm mozemy kiedys cos zagrac jak za dawnych czasow xD. Ja gold IV.. Po 8 seriach do 3 teraz mam 15 pkt xD

Opublikowano

Kilower co ja poradze w metinie byles slaby w lolu jeszcze gorszy xD nie martw sie mam tak samo ostatnio tylko ze za czesto mam afkow xD. Ale nvm mozemy kiedys cos zagrac jak za dawnych czasow xD. Ja gold IV.. Po 8 seriach do 3 teraz mam 15 pkt xD

O czesc kope lat :P

Chyba passa sie odmenila , Wkoncu dali sie wykierowac .

Untitled10.jpg

3-1-46 Thresh

Edited_1.png

Opublikowano

Jest pewien artykuł, gdzie jest napisane, że wygrana zależy w większości od Ciebie. Jednakże gdy widzę Twoją farmę LeBlanc w 30 min masz 140 cs to mi się śmiać chce. Poza tym, nie każdemu idzie gra i Ty zapewne dobrze wiesz o czym teraz piszę. Pech, trafiasz na takich ludzi którzy sobie akurat nie radzą, sam na tym świecie nie jesteś i ja również nie raz mam w swojej drużynie gorszych graczy. Z tym nic nie zrobisz, taka jest kolej rzeczy. Musisz się do tego przyzwyczaić gdyż chociażby trolli na rankedach jest dużo, mało tego cebulaków nigdy nie ominiesz szerokim łukiem. Najgorsza patologia w League of Legends, typowy cebulaczek z Polski. Niektórzy pisali Ci żebyś sobie odpoczął, to jest akurat prawda - sposób sprawdzony, a jeżeli chcesz faktycznie pograć w tą grę to odpal tryb normalnej gry. Tam trafiają się gorsi gracze których możesz zjechać na swojej linii i podnieś swoje "ego". Z własnego doświadczenia wiem, że muzyka strasznie pomaga, ale nie taka heavy metal, relaksacyjna owszem. Kiedy gram sam, włączam jakąś godzinną melodię z YouTube i się odprężam. Ktoś ma jakiś problem to go wyciszam i nikt nie zakłóca w tej chwili mojej harmonii spokoju.

Pozdrowienia i powodzenia w Solo Q :)

Opublikowano

To jest to zaje**ste dobieranie przeciwnikow w lolu ;D U mnie w teamie 3 bronzy, a u nich 2x Silver 3 i Gold 2 :| Jak tu wygrac...

Zawsze przy starcie gry właź na lol nexus i lookaj kogo focusowac. Możesz też sobie zrobić kilka dni przerwy i Np. Zrobić 1referala :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...