Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

..:: DragonCraft ::.. [1.7] [Survival + Frakcje][Ogarnięta Administracja+18][MCMMO][OtherDrops] WYSTARTOWAŁ! ZAPRASZAMY! [1000Slot]

Avenek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzi przybywa ciągle nowi :D Wchodzić na serwer!

Na żadnym innym serwerze nie ma takiej atmosfery :D

4CMc4yo.png

Opublikowano

Serwera jak najbardziej Nie Polecam !

Grając na ich serwerze musicie zmierzyć się z tym iż :

-Administracja nie zna podstawowych komend

-Administracja ma problemy z gramatyką i ort. przez co nie idzie ich zrozumieć dokładnie.

-Administracja gra na multikontach (twierdzą że eq sobie nie dają, ale jakoś żadnego dowodu mi go nie przedstawili a na poprzedniej edycji całkiem sporo mieli eq jak na mały czas gry).

-Administracja robi multi konta które zamyka w czymś co przypomina szklane kółko nad spawnem, tylko po to aby było więcej graczy pokazanych (nie lepiej wgrać FakeLog ? )

-Brak kultury ze strony graczy jak i administracji.

Moje wcześniejsze opinie o serwerze były wymuszane przez Administracje tego serwera twierdząc że będzie tu więcej graczy. (Oczywiście tak jak twierdzili  nie było)

A tak btw. chce odwołać się do swojego zbanowania gdyż nie znam powodu.

Dostałem bana na 1 dzień bo admin ma zapewne okres i musi sie wyładować.

Kupiłem sobie ub za 9 pkt ... i tak mam ich w cholere moge sobie ciągle go kupować.

Wchodze na serwer, a tu odrazu znowu banik

Więc za co tym razem kochana i szanowana administracjo ? :3

Opublikowano

ref ;)

Pan u góry się zdenerwował ponieważ dostał bana za swoje szczeniackie zachowanie. Ale jak widać nikt go na serwerze nie lubił z tego powodu więc straty nie ma. Aczkolwiek życzymy mu udanych łowów na innych serwerach :) Nie bądźmy nie mili :D 

Gorąco zapraszamy! :)

V7bXmc2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...