Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

..:: DragonCraft ::.. [1.7] [Survival + Frakcje][Ogarnięta Administracja+18][MCMMO][OtherDrops] WYSTARTOWAŁ! ZAPRASZAMY! [1000Slot]

Avenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona internetowa oczywiście jest ;) jako iż nie możemy jej podac powiem , abyś dodał do nazwy serwera końcówkę " .pl " :)

Zapraszamy gorąco na otwarcie ;)

4CMc4yo.png

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy będą jakieś mody ? 

Nie będzie żadnych modów. Będzie to tradycyjny lecz jedyny w swoim rodzaju serwer Survial+Frakcje ;) Myślę , że każdemu się spodoba.

Zapraszamy

4CMc4yo.png

Opublikowano

Póki co 7tys. Ale mam nadziję , że będzie zwiększony z powodu braku miejsca :)

4CMc4yo.png

Opublikowano

Nie będzie żadnych modów. Będzie to tradycyjny lecz jedyny w swoim rodzaju serwer Survial+Frakcje ;) Myślę , że każdemu się spodoba.

Zapraszamy

Zanim wyłączyliście serwa jakos tydzin temu na ta renowacje to admin mi napisał że mcmmo zostaje. Wieć będzie czy nie??

Opublikowano

nie pamiętam nicku ale to on pisał z nami ostatniego dnia i pisał że zapisał sobie na sz IP i zostaniemy wynagrodzeni na starcie serwera za to że teraz wszystko straciliśmy

Opublikowano

Tak , Ci którzy grali do końca zostaną jakoś wynagrodzeni . Lecz o Zostawieniach McMMO nic nie było. W każdym bądź razie odpowiedż na twoje pytanie brzmi : Ustawienia McMMo zostaną zresetowane gdyż ma to być start od zera bez bugów i problemów. ;)

4CMc4yo.png

Opublikowano

Tak , to już jutro!

Serdecznie zapraszamy kazdego o godzinie 17:00 !!!

Pierwsza osoba która wejdzie na serwer otrzyma vipa! Myślimy czy nie rozdać dwóch vipów na start dla 2 pierwszych osób także warto być jednym z pierwszych ;)

4CMc4yo.png

Opublikowano

Serwer wystartował !! 
2 vip'y rozdane . :)

pozdrawia nowy moderator :D 

Opublikowano

@info 

Dalej możecie składać podania na moderatora. W najbliższym czasie zostanie wybrany drugi moderator! ;) 

V7bXmc2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...