Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Droga krzyżowa.

†

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Seria do G1:

MORGANA SUPPORT CARRY

663891404500184775625.png

RAKI.

982091404559196775625.png

dat Draven, dat Tristana ;<

Takie gry się niestety zdarzają... ;c

Opublikowano

Dobrego adc masz, trochę feedował, ale mimo 0 help bot i tak wygrał z farmą na tego noobskiego varusa, oby tak dalej

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Na Morganą przeciwko takim CC jak Varus kupuj Mikael'a ;)

Opublikowano

TO LUDZI JESZCZE SHENEM GRAJOM?  :huh: Tristana 51 cs w 31 minucie -.- GJ.

Bywalec
Opublikowano

TO LUDZI JESZCZE SHENEM GRAJOM?  :huh: Tristana 51 cs w 31 minucie -.- GJ.

Tristana była afk od połowy meczu, bo stwierdziła, że nie będzie grać z blitz'em <failował Q> xD

Opublikowano

Nigdy nie wyjdziesz z golda,grasz słabo.Ignite na leone,kiedy voli z ghostem na jungle + . Słaby jesteś .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Bywalec
Opublikowano

Nigdy nie wyjdziesz z golda,grasz słabo.Ignite na leone,kiedy voli z ghostem na jungle + . Słaby jesteś .

Pod koniec sezonu na pewno uda mi sie wyjsc. Probuje grac solo que ale trafiam na takie raki, ze masakra. Czas chyba LoLa usunac. Pozdrawiam.

Opublikowano

610981404830144775625.png

58 minut i 215cs? Nie, nie. Jeszcze chyba nie Twój czas na platyne. Do tego masz chyba ciut za niskie mmr bo coś mało LP leci ^_^

­azYIWDl.png

Bywalec
Opublikowano

58 minut i 215cs? Nie, nie. Jeszcze chyba nie Twój czas na platyne. Do tego masz chyba ciut za niskie mmr bo coś mało LP leci ^_^

JUNGLA? Wlasnie cos mi sie zepsulo, jak przegrałem 6x pod rzad xD

Opublikowano

JUNGLA? Wlasnie cos mi sie zepsulo, jak przegrałem 6x pod rzad xD

Stary, w jungli na prawie godzine to powinieneś mieć ~320cs minimum =)

­azYIWDl.png

Bywalec
Opublikowano

Stary, w jungli na prawie godzine to powinieneś mieć ~320cs minimum =)

Nie siedzialem w jungli caly czas.

Rozwalalismy im co chwile inhibitory, walczyliśmy itp.

Opublikowano

Mimo wszystko farma to podstawa, możesz stwierdzić że jej nie potrzebujesz gdy wyfarmisz full build + masz ~1k w plecaku by uzupełniać eliksiry :>

Tu miałeś full build ale prawdopodobnie tylko dlatego że gra taka długa :>

­azYIWDl.png

Bywalec
Opublikowano

Mimo wszystko farma to podstawa, możesz stwierdzić że jej nie potrzebujesz gdy wyfarmisz full build + masz ~1k w plecaku by uzupełniać eliksiry :>

Tu miałeś full build ale prawdopodobnie tylko dlatego że gra taka długa :>

Miałem full build w 30 którejś minucie?

czepiacie sie tej farmy, flejmy leca na niego, a powinno sie pogratulowac, ze wbic tego golda i ciagle sie od g1 odbija ;d

tak wiec gratulacje.

ps. popraw farme ;D

staram się farmić tylko jak mogę, ale wolę pomóc innym liniom, niż mieć 324532432 farmy.

NIE WIEM JAK TO MOŻLIWE, ALE YOLO.

691131404897275775625.png

Opublikowano

Powiem Ci tak, Troszeczke "polepszył" się twój "tryb" gry tzn. Oglądałem all screeny i patrząc na Marzec na Lipiec, brawo, są bardziej sensowne buildy, i owiele lepsza farma, tylko, że tutaj morganą mogłeś mieć chociaż te 150, to w końcu 36min. Pzdr życzę dalszych sukcesów

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Bywalec
Opublikowano

Powiem Ci tak, Troszeczke "polepszył" się twój "tryb" gry tzn. Oglądałem all screeny i patrząc na Marzec na Lipiec, brawo, są bardziej sensowne buildy, i owiele lepsza farma, tylko, że tutaj morganą mogłeś mieć chociaż te 150, to w końcu 36min. Pzdr życzę dalszych sukcesów

Morganą ZAWSZE na rankedach chodzę na supporta, tyle że buduje ją full ap :P

PROMO WYGRANE. GOLD I WELCOME :)

Opublikowano

Aczkolwiek zaczynanie na Morganie bez tego niebieskiego itemku na supporta sprawia ze masz braki w goldzie w early game. :) Dlatego też w 36 min masz ledwo dwa itemki zrobione

Bywalec
Opublikowano

Aczkolwiek zaczynanie na Morganie bez tego niebieskiego itemku na supporta sprawia ze masz braki w goldzie w early game. :) Dlatego też w 36 min masz ledwo dwa itemki zrobione

Tyle wystarczy, trust me. 

Opublikowano

Tyle wystarczy, trust me. 

No tak w sumie to Gold. :) Nie żeby coś ale do Platyny to nawet Supportem pod full AP można kerowac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...