Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Droga krzyżowa.

†

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

GOLD IV soon...

gnh.png

pomimo double mid'a poszło w miarę dobrze.

Opublikowano

taka farma i gold? lepiej zebys spadl do tego silvera :P w goldzie jeszcze duzo pognijesz,tam nauczysz sie farmic i grac :-) powodzenia,ale jeszcze duzo nauki przed toba z tego co widze po statach i farmie jakiej wyciagasz :-)

baner.png

Opublikowano

Poćwicz nad farmą lepiej na normalach lub customach bo powinna być lepsza, tym bardziej że zbliżasz się do Platyny, a później spotykam graczy gdzie w 20 min mają 100/120 csów.

Mimo to gratuluje i życzę dalszych sukcesów.

Opublikowano

Takimi statami,farmą i graniem jaxem na nasusa to jest śmiesz na sali . I ty chcesz wyjść wyżej ? 

Nie chcę nic mówić ale ja zawsze mam w 13 min 110 cs ...

Weź wyjdź i lepiej nie graj rankedów bo cię team carruje . 

Jak ktoś taki wbił golda nie rozumiem  

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Bywalec
Opublikowano

Takimi statami,farmą i graniem jaxem na nasusa to jest śmiesz na sali . I ty chcesz wyjść wyżej ? 

Nie chcę nic mówić ale ja zawsze mam w 13 min 110 cs ...

Weź wyjdź i lepiej nie graj rankedów bo cię team carruje . 

Jak ktoś taki wbił golda nie rozumiem  

Gdzie w Goldzie zagrałem Jax'em na Nasus'a? 13 min 110 cs? Spoko.

Może czasem popełnię błąd, lecz potrafię go przeanalizować.

Pozdrawiam.  

Poćwicz nad farmą lepiej na normalach lub customach bo powinna być lepsza, tym bardziej że zbliżasz się do Platyny, a później spotykam graczy gdzie w 20 min mają 100/120 csów.

Mimo to gratuluje i życzę dalszych sukcesów.

Staram się jak najwięcej farmić, lecz nie zawsze mi wychodzi :D Mam nadzieję, że będzie lepiej, lecz jak powiadają "nadzieja matką głupich".

Zobaczymy co będzie. Dzięki.

Opublikowano

Jak ten gosc wbil golda z taka farma, to ja juz mam wiecej.

Zgaduje ze jestes w silverze i nie mozesz wyjsc ale grasz na poziome platyny.

Sracie sie o farme jak nie wiem co, wbil golda to wbil golda. Jezeli nie zasluguje to i tak spadnie nic wam do tego.

Gz goldzika dawaj dalej.

Pomogłem? To dobrze.

Bywalec
Opublikowano

Zgaduje ze jestes w silverze i nie mozesz wyjsc ale grasz na poziome platyny.

Sracie sie o farme jak nie wiem co, wbil golda to wbil golda. Jezeli nie zasluguje to i tak spadnie nic wam do tego.

Gz goldzika dawaj dalej.

Wole pomoc druzynie, niz na sile farmic. Przez najbliższe dni nic nie wstawie ze wzgledu, ze jestem chory :(.
Opublikowano

GOLD III.

xd2.png

Powodzenia w dalszych grach, ja Cie chyba we friendsach mam ^^

Pamiętaj, że gold to syf i żeby wygrać nie wystarczą tylko Twoje umiejętności, tylko fart przede wszystkim do raków.

Bywalec
Opublikowano

Powodzenia w dalszych grach, ja Cie chyba we friendsach mam ^^

Pamiętaj, że gold to syf i żeby wygrać nie wystarczą tylko Twoje umiejętności, tylko fart przede wszystkim do raków.

Tak, dokladnie ^^. Niestety ale tak juz jest. Z rakami nie wygrasz, trzeba miec juz szczescie w lobby. Dzieki, Tobie tez zycze powodzenia.

Opublikowano

Próbuj grać Jaxem w jungli i camp jedną linie jak największy noob. Może to niezbyt honorowe gankować jedną linie 10 razy, ale jeżeli mid czy jakakolwiek inna linia złapie feeda masz duże szanse wygrać. Ważne w tym jest zorientowanie się która linia jest najlepsza i może wycarrować. Oczywiście jeżeli Twój botlane jest 0/4 to też im pomóż, rób każdego drake.

Bywalec
Opublikowano

Staram sie glownie gankowac wszystkie linie, aby wszyscy sobie radzili. Oddaje blue midowi, reda- adc. Zabijam czasowo smoki. Mysle, ze jest to klucz do zwyciestwa. STRATEGIA.

Jutro cos juz zaczne grac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...