Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No Delay - ban

karer2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Napisał do mnie 2 dni temu typek, że widział jak używam speedhacka i no delaya na glacy (z pięc razy uzylem na 2-3 sekundy) i poinformowal mnie, ze zglaszal juz to 3x na IRC i kara to kwestia czasu... Mam się czego bać? Czy czasami admin nie banuje od razu, pod warunkiem ze zobaczy to na zywo?

Opublikowano

Admin cie od tak po prostu nie zbanuje. Musi on miec dowód i widzieć to, żeby Cię zbanować.

Opublikowano

Zapomniałem o jednym... pisał, że zgłaszał to na IRC tylko - może jednak są jakieś szanse? :D

Opublikowano

Zawsze są jakieś szanse. My ci nie napiszemy czy na 100% dostaniesz bana. Ten koleś mógł chcieć jedynie cię postraszyć, ale bezpieczniej będzie brać pod uwagę że mówił prawdę, nie?

Opublikowano

Pojawił się tam jakiś GM? Jak nie, to nie masz bana.

To może potrwać. Poza tym wszystko mają w logach :O.

Game Masterzy nie mają dostępu do logów, więc tego nie sprawdzą. Jak jest jedno zgłoszenie, to raczej nie będą specjalnie Team Managera zajmować, aby znalazł jednego gracza. Póki nie ma dowodów - nic nie zrobią.

Możesz przerzucić EQ i poczekać, jednak wątpię, abyś dostał bana.

QtiV6xY.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wydaje mi się że ten "ktoś" cię po prostu postraszył - w innym wypadku na pewno by ci tego nie napisał a pisząc to zmusił cię do wyłączenia tego. Generalnie IRC jest sposobem na "przyłapanie ludzi na gorącym uczynku" ale z tym różnie bywa bo często nie ma osoby która mogła by sprawdzić czy rzeczywiście dany gracz gra na jakimś wspomagaczu i często jest coś w stylu "Sprawdzimy gracza, niestety nie ma teraz osoby która mogła się tym zająć" i nie wydaje mi się aby potem sprawdzali zwłaszcza że tych zgłoszeń mają kilkaset ... Jednak teraz nie polecałbym bawienia się tym zwłaszcza na Glacy gdzie graczy jest no .. sporo.

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...