Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

START: 15.03.14|godz. 17:00# ●MC-PLAY● [Hardcore][AUTORSKIE PLUGINY/SKRYPTY/RANKING][200 SLOTÓW][DEDYK-32GB][WWW][TS3][NOWE CRAFTINGI][YOUTUBERZY]

adek1999

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uwaga, uwaga! Czas żebym nie którym oczy umył ^^
Zacznijmy od samego początku. Wiele osób pewnie nie wie, ale sam 'Adek' ma 14 lat, kiedyś z nim dyskutowałem na skype. Jest to dziecko, w sumie widać po jego strasznych błędach ortograficznych, preferowałbym iść do szkoły, a nie siedzieć 24/7 na komputerze i walić "kunia". :c

Co do pluginów.

Daje 500 złoty, że będzie to plugin UltimateClans, ewentualnie kradziony plugin xCrafters (albo FUSHA XDDDD)
Tab lista ? Widzę, że Double Api słabo, słabo. Skoro macie takiego devka, to dlaczego sam wam nie napiszę API całego, bez sensu...

Drop to będzie otherdrops czy skrypt safeore ? :3

Może też robisz jak Sopher cały serwer w skrypcie xDD
Nigdy na twoim serwerze nie zagram, pozdrawiam twój wróg :)

Opublikowano

Możliwe że wbiję, ale nie wiem czy się opłaci bo patrząc co piszą inni ludzie to się nie opłaca,

ale może wbije z ekipą, jeszcze pomyśle.

Opublikowano

Uwaga, uwaga! Czas żebym nie którym oczy umył ^^

Zacznijmy od samego początku. Wiele osób pewnie nie wie, ale sam 'Adek' ma 14 lat, kiedyś z nim dyskutowałem na skype. Jest to dziecko, w sumie widać po jego strasznych błędach ortograficznych, preferowałbym iść do szkoły, a nie siedzieć 24/7 na komputerze i walić "kunia". :c

Co do pluginów.

Daje 500 złoty, że będzie to plugin UltimateClans, ewentualnie kradziony plugin xCrafters (albo FUSHA XDDDD)

Tab lista ? Widzę, że Double Api słabo, słabo. Skoro macie takiego devka, to dlaczego sam wam nie napiszę API całego, bez sensu...

Drop to będzie otherdrops czy skrypt safeore ? :3

Może też robisz jak Sopher cały serwer w skrypcie xDD

Nigdy na twoim serwerze nie zagram, pozdrawiam twój wróg :)

Kur**, jak będę potrzebować własne API pod tab to je zrobię. 

P.S lepiej się sam umyj

Opublikowano

Gdzie tu jest jakiś autorski plugin ? :D Bo z tego co widze to tylko plugin na zmiane wygladu menu tab których jest pełno i ultimateclans na wlasne craftingi tez sa pluginy wiec dafuq ? :D A po wypowiedziach admina stawiam ze ma max 15 lat ;p pozdrawiam :) 

2579314424273501027542.png

Opublikowano

Gdzie tu jest jakiś autorski plugin ? :D Bo z tego co widze to tylko plugin na zmiane wygladu menu tab których jest pełno i ultimateclans na wlasne craftingi tez sa pluginy wiec dafuq ? :D A po wypowiedziach admina stawiam ze ma max 15 lat ;p pozdrawiam :)

Jak taki mądry jesteś to połącz plugin na zmianę tabu(Oczywiście taki autorski) z bazą danych.

@P.S Dla was taki plugin z gotowego API napisać to pewnie wyzwanie ^.^

Opublikowano

Nter: Przyznaje na początku miał być UltimateClans ale decyzja została zmieniona i plugin na gildie został napisany wczoraj.Wszystkie pluginy są teraz autorskie więc proszę się nie odzywać ponieważ nie wiecie.

Tak jak UP wszystko jest podłączone pod baze danych więc jest autorski(w necie takiego jeszcze nie ma za free).

Graihia: Zapraszamy serdecznie :D na pewno u nas będziecie się dobrze bawić.

Proszę nie patrzeć na takie komentarze jak

"wszytko z neta" ITP ponieważ to są byli koledzy z sieci sami nie umieli zrobić serwera więc nas ośmieszają 

[za wszystkie błędy przepraszam pisze z fona]

Opublikowano

Potwierdzam na poczatku mial byc uc ale nasz developer sie wyrobi z pluginem dzis lub jutro pokaza sie ss lub filmy z autorskich pluginow wiec jezeli nie wiezycie to juz nie nasza wina. Prosze o wyedytowanie waszych postow, w przeciwnym razie zostana zgloszone za spam oraz obraze administracij a szczegolnoscia mnie

P.S. pisze z tel przeptraszam za bledy ort.

Serdecznie zapraszamy na serwer

Opublikowano

Nter: Przyznaje na początku miał być UltimateClans ale decyzja została zmieniona i plugin na gildie został napisany wczoraj.Wszystkie pluginy są teraz autorskie więc proszę się nie odzywać ponieważ nie wiecie.

Tak jak UP wszystko jest podłączone pod baze danych więc jest autorski(w necie takiego jeszcze nie ma za free).

Graihia: Zapraszamy serdecznie :D na pewno u nas będziecie się dobrze bawić.

Proszę nie patrzeć na takie komentarze jak

"wszytko z neta" ITP ponieważ to są byli koledzy z sieci sami nie umieli zrobić serwera więc nas ośmieszają 

[za wszystkie błędy przepraszam pisze z fona]

Potwierdzam na poczatku mial byc uc ale nasz developer sie wyrobi z pluginem dzis lub jutro pokaza sie ss lub filmy z autorskich pluginow wiec jezeli nie wiezycie to juz nie nasza wina. Prosze o wyedytowanie waszych postow, w przeciwnym razie zostana zgloszone za spam oraz obraze administracij a szczegolnoscia mnie

P.S. pisze z tel przeptraszam za bledy ort.

Serdecznie zapraszamy na serwer

Myślę, że inni założyciele innych serwerów zazdroszczą autorskich rozwiązań. 

Opublikowano

Takiego gówna mam zazdrościć ? ^^
Śmieszni jesteście =)
Zobaczymy ten wasz serwerek, pośmiejemy się i wyjdziemy (standard)

Dzieci 13 letnie prowadzące serwer Minecraft =<
Ten świat na psy spada... :/

Opublikowano

Mam parę pytań:

1.Dlaczego niby na maszynie 32gb macie tylko 200 slotów?

2.Twoja ortografia upada, dla wyjaśnienia pisze się różdżka :) Nie masz autokorekty? Dobrze że nie napisałeś "ruszczka" :)

3.Udowodnij, że są to autorskie pluginy.

4.Te wszystkie craftingi ze Skript+, daje 100zł że mam racje ;)

Prawda jest taka, że serwer robiony dla kasy jak prawie wszystkie serwery w tych czasach i w dodatku tworzony przez gimbusów (wnioskuje po wypowiedziach), które pragną mieć serwery jak skkf czy coś w tym stylu.

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

1. Mamy 3serwery odpalonych na tej maszynie poniewaz jestesmy siecia mc-play.pl

2. Za bledy przepraszam ale nie, nie posiadam auto korekty

3. Tak jak pisalem w innym poscie ze bedzie nagrany film aby nie bylo takiej spiny

4. Podac ci juz dane do paypala:p

Serwer nie jest robiony dla kasy tylko dla zabawy, jezeli chciali bysmy robic serwer dla kasy to bym robil serwer metina

P.S. nie posiadamy w ekipie ludzi z podstawowki

Zmiana Ip: hard.mc-play.pl

Dlaczego, poniewaz wynikly z domena spore problemy

Opublikowano

Takiego gówna mam zazdrościć ? ^^

Śmieszni jesteście =)

Zobaczymy ten wasz serwerek, pośmiejemy się i wyjdziemy (standard)

Dzieci 13 letnie prowadzące serwer Minecraft =<

Ten świat na psy spada... :/

Mam parę pytań:

1.Dlaczego niby na maszynie 32gb macie tylko 200 slotów?

2.Twoja ortografia upada, dla wyjaśnienia pisze się różdżka :) Nie masz autokorekty? Dobrze że nie napisałeś "ruszczka" :)

3.Udowodnij, że są to autorskie pluginy.

4.Te wszystkie craftingi ze Skript+, daje 100zł że mam racje ;)

Prawda jest taka, że serwer robiony dla kasy jak prawie wszystkie serwery w tych czasach i w dodatku tworzony przez gimbusów (wnioskuje po wypowiedziach), które pragną mieć serwery jak skkf czy coś w tym stylu.

Heh, nie chcemy mieć serwera takiego jak mchc. Mchc już dawno się wybiło, każdy ten serwer hejtował, że only skript itd. Dzisiaj lub jutro w zależności jak będę mieć czas, przedstawię wam mój plugin na gildie (jak tak bardzo chcecie), pluginu na tab nie będę przedstawiać, bo jak mi się zdaje TabDeco, ani takie inne gówna nie mają OpenSource, ewentualnie jakieś API pod to napisać czy coś, żeby było połączenie z MySQL, ale ja szybciej napiszę taki plugin samemu niż dopisywać jakiś kod do istniejącego już pluginu.

A ty MpcForumCraft myślisz, że jak sobie ustawisz rocznik 1995 to się postarzejesz od razu ? Gówno prawda ^.^

Co prawda chodzę do Gimbazy i tak jestem gimbusem, ale ty w swoim wieku jesteś nadal gimbusem i tego faktu nikt nie zmieni. Normalny człowiek (nie gimbus, chodzi o stan umysłu) nie będzie ci hejtować serwera jeszcze przed startem. Mówisz, że javy nie ogarniamy, a spójrz na swoje tematy. Co do ortografii ja za jego ortografie nie odpowiadam i się z tego nie śmieje, bo można mieć różne opinie, jąkania, spasiony brzuszek lub krzywy ryj jak taki MpcForumCraft. Jak mowie nie mam nic do takich ludzi dopóki mnie nie wk****a. A tak poza tym tworzenie takiego serwera rozwija ortografię adka, a ja się czegoś więcej nauczę. 

Nie widzę, żeby było coś przeciwko tworzenia takiego serwera, jak macie jakąś spine, wyrzalcie sie mamusi, bo tylko ona was wysłucha :D

Opublikowano

Dobra koniec spamu piszcie sobie na PW bo zaczynam się wkur**ać dajcie komuś innemu napisać opinie czy zagra ITP a nie robicie sobie "Nabijarki Postów"

Opublikowano

Szukamy grafika podania przyjmujemy na pw lub na naszym ts

Ts.mc-play.pl

Przepraszam za ort. Pisze z tel

Opublikowano

Co z waszym serwerem i ultimateclans? 

Czemu nadal nie pokazałeś swojego autorskiego pluginku, ahh przepraszam.. pluginów tak się wyrażę ;)

Sądzę, że to ultimateclans, tak samo drop, safeore ;)

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

sizZxD zgłaszam jako spam coś wyrzej napisałem,gó**o wiesz i gó**o będziesz wiedział wiec się nie odzywaj już zaczynacie mnie wkurzać swoimi bezsensownymi postami odwalcie się od tego UltimateClans i safeore wszystko jest pisane przez nas wiec jak nie wiesz nie spam !!! bezsensownie tu tak piszecie dajcie dojść do słowa graczom którzy będą grać i chcą napisać co możemy dodać chcesz wiedzieć jaki plugin bedzie na gildie i na drop zapraszamy na start serwera 

15.03.2014 GODZINA 17.00

Zobaczysz w tedy jaki jest plugin na gildie i na drop

I ogarnąć spam z tymi samymi postami bo szału można  dostać !

Opublikowano

nie a tak poza tym nie było go wgl u nas w administracij

jak to go nie bylo. Byl mc-play.pl na ktorym 70stick byl administratorem

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

1.Nikt z poza administracji nie widział strony i do startu nie zobaczy[strona nie jest ściągnięta z MCHC]

2.70stick był u nas w administracji ale krótko że nikt go prawie nie poznał[adek]

Opublikowano

Tak jak

@up

Adonis z edytuj post ten co pisales kiedy start poniewaz startujemy jutro a nie miech temu;)

Opublikowano

Serwer fajnie się prezentuje , jeżeli poszukujecie sieci / forum pod serwer to zapraszam do pisania PW :)

Serwer fajnie się prezentuje , jeżeli poszukujecie sieci / forum pod serwer to zapraszam do pisania PW :)

Jako wlasciciel serwera wypowiem sie na ten temat, posiadmy juz siec oraz forum, dzieki za propozycije ale nie stety musimy odmowic poniewaz znamy kulfona dlugo i nie zostawimy go.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...