Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

START: 15.03.14|godz. 17:00# ●MC-PLAY● [Hardcore][AUTORSKIE PLUGINY/SKRYPTY/RANKING][200 SLOTÓW][DEDYK-32GB][WWW][TS3][NOWE CRAFTINGI][YOUTUBERZY]

adek1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie na mpcforum, są ułomni taki jak @Up. Nie chcę nikogo obrażać, ale są w jednej serwerowni i kablują na siebie jakby tylko mogli, jeżeli by jeszcze mieli takie prawo. 

Powiem tak, serwer jak już mówiłem fajny. Autorskie pluginy itd. Wy napisaliście w swojej prezentacji, że macie autorski plugin na gildie, a na start autorski factions xDD 

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie na mpcforum, są ułomni taki jak @Up. Nie chcę nikogo obrażać, ale są w jednej serwerowni i kablują na siebie jakby tylko mogli, jeżeli by jeszcze mieli takie prawo. 

Powiem tak, serwer jak już mówiłem fajny. Autorskie pluginy itd. Wy napisaliście w swojej prezentacji, że macie autorski plugin na gildie, a na start autorski factions xDD 

Kolego nie jesteśmy już w jednej sieci ponieważ psychol tylko został a ja bd robił na nowo serwer z innej sieci wiec 

To że kolega adek nie umie zrobić zapowiedzi tylko ukraść komuś z zapowiedzi to nie moja wina 

co do pluginu autorskiego na gildie to nie jest autorski tylko przerobiony factions albo uc1

Opublikowano

Kolego nie jesteśmy już w jednej sieci ponieważ psychol tylko został a ja bd robił na nowo serwer z innej sieci wiec 

To że kolega adek nie umie zrobić zapowiedzi tylko ukraść komuś z zapowiedzi to nie moja wina 

co do pluginu autorskiego na gildie to nie jest autorski tylko przerobiony factions albo uc1

I jak nie wiesz to się za przeproszeniem nie wpierdalaj ok ? ;> [Demoman]

Opublikowano

Udowodnić Ci to, że macie UltimateClans, zmienione macie po prostu komendy i nic więcej.

Wystarczy, że przy starcie wejdę na serwer i będę miał te wasze autorskie pluginy, już je będę widział ;c

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

A tego to juz nie mozesz powiedziec czyto jest autorski nasz czy ultimateclans. Pozatym jak chcesz zobaczec liste pluginow jezeli lista pluginow nie da sie zobaczec poniewaz sa takowe komendy zablokowane.

Opublikowano

@up wiem więcej niż wy i to wy się nie wpier****ajcie w nie swój serwer. Tylko ogarnijcie to gówno.

Więcej ?

A niby co wiesz ? ;>

Opublikowano

I wkraczam ja. Z zapowiedzi wynika że server będzie posiadał autorskie pluginy, na wstępnie chciałbym żebyście mi udowodnili że jest to prawda. Poproszę importy z głównej classy pluginu na: gildie, tab, ranking. Bo jeżeli jest to kolejny server typu lestefan który na początku uświadamia że posiada autorskie pluginy, a potem pisze że to były skrypty to nie ma sensu zachowywać się jak ten dzieciak. Było już dużo takich serverów i na starcie wszystko wychodziło prawdą.

Pozdrawiam.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Chyba o to ci chodziło: 

import java.util.List;
import java.util.logging.Logger;

import org.bukkit.Bukkit;
import org.bukkit.configuration.file.FileConfiguration;
import org.bukkit.entity.Player;
import org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin;
import org.bukkit.scoreboard.DisplaySlot;
import org.bukkit.scoreboard.Objective;
import org.bukkit.scoreboard.Score;
import org.bukkit.scoreboard.Scoreboard;
import org.bukkit.scoreboard.ScoreboardManager;
import org.mcsg.double0negative.tabapi.TabAPI;

Opublikowano

Chyba? xD

Odrazu spisuje serwer na nie wypał bo żadnych nowości nie wprowadza tylko wszystko to co juz bylo ; 3

Opublikowano

Jak zadnych nowosci codziennie z cala ekipa dodajemy cos nowego ale dlaczego niechcemy publikowac dla tego aby tez byla nie spodzianka dla was a jezeli nie wiezycie ze mamy gildie autorskie przygotowane przez naszego developera to sie mylicie oraz inne pluginy oraz skrypty zostaly przygotowane przez nas

Opublikowano

Ziomeczku.

UltimateClans ma tylko komendy takie jakie masz na screenie.

/g stworz NAZWA TAG - najpierw nazwa potem tag, tylko na ultimateclans tak jest :>

/@ chat gildijny - tylko u niego jest taki typ komendy.

Po wpisaniu /g pewnie będzie coś takiego:

===================[Clans]=================

/g profil - twoja gildia

/g profil - [nazwa/tag]

/g stworz - [NAZWA] [TAG]

itd.

po wpisaniu /g 2 będzie druga strona z komendami do chatu, zarządzania i sojuszy :>

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

LiveHard najprawdopodobniej skopiował i przerobił nazwę serwera LifeHard.

Co do samego serwera - wbiję zobaczę te Wasze autorskie pluginy. :-)

Pozdrawiam.

Opublikowano

to teraz tak myślisz się z uc:) ponieważ jest to autorski plugin
PS.serwer nie jest od nikogo kopiowany jest to nasz własny wymysł a nazwa przypadkowa sprawdzana czy nie ma takiej:) wiec nic nie ściągnęliśmy:)

Opublikowano

ok zostajesz zgłoszony w tym momencie:) nie masz prawa zaglądać do mojego srervera na ftp jeżeli jakiś plugin z naszego serwera pojawi się na jakimś forum wtedy odrazu spotkamy się w sodzie z naszym developerem

Opublikowano

ok zostajesz zgłoszony w tym momencie:) nie masz prawa zaglądać do mojego srervera na ftp jeżeli jakiś plugin z naszego serwera pojawi się na jakimś forum wtedy odrazu spotkamy się w sodzie z naszym developerem

chłopie kto tu mówi o jakimś ftp nie nie zaglądam wam tylko sami się przyznajecie ja przecież zostałem wywalony z sieci chłopie myśl troche :)

Opublikowano

^^ haha jak miło:) to teraz się mścisz co taki nobek z ciebie trochę:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...