Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Of Legends

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Misteroniacz nie prace wciąż trwają. To nie takie proste i szybkie stworzyć tak wielki serwer.

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1 Marca pisaliście, że w przeciągu tygodnia będą beta testy -_-

Opublikowano

Tobie nic nie wychodzi serwer tez nie wyjdzie , zrobiłeś paczkę plików serwerowych minecraft ,bez możliwości pobierania xD : Beka

Paczka jest tylko tak aby ludzie zobaczyli co w niej jest ?

to jak ty robisz tak paczki to może serwer zrobisz bez możliwości grania na nim ?

Całkiem prawdopodobne

Chyba Ciebie bao bao pojebało :) na neverii czy jakoś tak grałem na jego plikach serwerowych też może pliki wygasły bo są stare a nie interensuje się forum a ty jesteś idiotą który zazdrości ludzkich umiejętności ;)

1 Marca pisaliście, że w przeciągu tygodnia będą beta testy -_-

napisał możliwe czytanie ze zrozumieniem

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

Chyba Ciebie bao bao pojebało :) na neverii czy jakoś tak grałem na jego plikach serwerowych też może pliki wygasły bo są stare a nie interensuje się forum a ty jesteś idiotą który zazdrości ludzkich umiejętności ;)

napisał możliwe czytanie ze zrozumieniem

Ty nie wiesz co ja potrafię , nie będę tu pisać bo dostane perma , jeżeli chcesz sie przekonać mogę zaprosić cie na mojego ts3 ?

A co do minecrafta , to serwery i paczki zabardzo nie ogarniam , bo się zajmuje grafiką , i stawianiem serwerów metina2

jedyne co mnie łączy z minecraftem -> wynajem stron www pod serwery i konfiguracja serwerów pod stronę :)

A BR3ND co zrobi to po czasie spier**** więc ten projekt pewnie tez zrobią postoi z miesiąc i padnie

a beta testy spóźnią się.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Ty nie wiesz co ja potrafię , nie będę tu pisać bo dostane perma , jeżeli chcesz sie przekonać mogę zaprosić cie na mojego ts3 ?

A co do minecrafta , to serwery i paczki zabardzo nie ogarniam , bo się zajmuje grafiką , i stawianiem serwerów metina2

jedyne co mnie łączy z minecraftem -> wynajem stron www pod serwery i konfiguracja serwerów pod stronę :)

A BR3ND co zrobi to po czasie spier**** więc ten projekt pewnie tez zrobią postoi z miesiąc i padnie

a beta testy spóźnią się.

czemu kłamiesz? już miał dużo serwerów i długo stały no i jak każdy dzieciak musisz krytykować te serwery metina tego gówna sobie stawiaj :) nie wiem co potrafisz potem napisałeś że zajmujesz się grafiką czyli kolejnym gównem które nie pasuje do metina bo w metinie grafika jest gorsza niż w minkraficie...

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

Serwer upadł zanim powstał, dobrze że są świetne alternatywy tego takie jak hom czy mcl.

Pozdrawiam

. Skąd wiesz, że upadł? Może porzucili na pewien czas projekt.
Opublikowano

Mam dla was dobrą wiadomość. Plugin na całą rozgrywkę został ukończony. Coraz bliżej do startu.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mam dla was dobrą wiadomość. Plugin na całą rozgrywkę został ukończony. Coraz bliżej do startu.

Jeszcze w tym miesiącu?

Opublikowano

«ραη∂α муѕℓι»

Jeśli,projekt BR3ND'a to na pewno wypali.Za pewnie zagram.

«ραη∂α zαкση¢zуℓα муѕℓє¢»

«ραη∂α ℓυвι נєѕ¢ вαмвυѕу αℓє ι тєz zвιєяα¢ ρℓυѕу»

Opublikowano

BR3ND jak robi serwery to już dobrze dopracowane i długo stoją.Kiedy start ? 

Serwer upadł zanim powstał, dobrze że są świetne alternatywy tego takie jak hom czy mcl.

Pozdrawiam

«ραη∂α муѕℓι»

Jeśli,projekt BR3ND'a to na pewno wypali.Za pewnie zagram.

«ραη∂α zαкση¢zуℓα муѕℓє¢»

Możliwe że serwer wypali i wystartuje , a też pogracie sobie jakiś czas i będzie płatny dla kont no-premium albo napakuje sklep z itemkami

on to zawsze tylko na kasę leci , jeżeli nie wierzycie to zobaczcie na jego pliki , zrobił pliki były darmowe i potem zrobił płatne

tak samo będzie z serwerem , na pewno nie zagram , szkoda waszego czasu.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Możliwe że serwer wypali i wystartuje , a też pogracie sobie jakiś czas i będzie płatny dla kont no-premium albo napakuje sklep z itemkami

on to zawsze tylko na kasę leci , jeżeli nie wierzycie to zobaczcie na jego pliki , zrobił pliki były darmowe i potem zrobił płatne

tak samo będzie z serwerem , na pewno nie zagram , szkoda waszego czasu.

Daj nam pieniądze na maszynę, programistów i grafikę to nie zrobimy nawet IS. Myślisz, że to wszystko tak pięknie wygląda. Gra nigdy nie będzie płatna.

Opublikowano

BR3ND, to na kiedy przepowiadasz ten start w końcu :3 ? Serwer musi wypalić i będzie zajebisty. Jednak nie rób w IS jakiś pro rang. Wtedy gra straci sens. Jeżeli VIP będzie przedobrzony no to może to nie wypalić w końcu :P 

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

BR3ND, to na kiedy przepowiadasz ten start w końcu :3 ? Serwer musi wypalić i będzie zajebisty. Jednak nie rób w IS jakiś pro rang. Wtedy gra straci sens. Jeżeli VIP będzie przedobrzony no to może to nie wypalić w końcu :P

Startem jak i IS'em nie ja się zajmuję, Ambrozjak jak będzie miał chwilę to wejdzie i odpisze. ;)

Opublikowano
NswMnBE.png

Autor grafiki @humannus

Witajcie.

Z dniem dzisiejszym wprowadzamy obowiązkowy baner, który musi znaleźć się w każdej publikacji z nowymi prefiksami.

Robienie bannera na stronie jest intuicyjne, jednak przygotowaliśmy dla Was powyższy tutorial, który ma to dodatkowo ułatwić.

Strona, na której zrobimy taki banner znajduje się

tutaj.

craftbanner.com

Na dodanie bannera macie równe 3 dni.

W przypadku niejasności po dodatkowe informacje zapraszamy na PW - lub @Blezur.

Team Minecraft

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

NswMnBE.png

Autor grafiki @humannus

Witajcie.

Z dniem dzisiejszym wprowadzamy obowiązkowy baner, który musi znaleźć się w każdej publikacji z nowymi prefiksami.

Robienie bannera na stronie jest intuicyjne, jednak przygotowaliśmy dla Was powyższy tutorial, który ma to dodatkowo ułatwić.

Strona, na której zrobimy taki banner znajduje się tutaj.

craftbanner.com

Na dodanie bannera macie równe 3 dni.

W przypadku niejasności po dodatkowe informacje zapraszamy na PW - lub @Blezur.

Team Minecraft

Brak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...