Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BastionMT2 START 18:00 [Easy/Medium]

Michal59

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaja sobie robicie? Jaka serwerownia? W ogóle dlaczego admini unikają kontaku z graczami na ts? Nie wciskajcie ludziom kitu, napiszcie wprost, że sobie nie radzicie, gracze pójdą grać gdzie indziej i nie będą marnować czasu.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Jaja sobie robicie? Jaka serwerownia? W ogóle dlaczego admini unikają kontaku z graczami na ts? Nie wciskajcie ludziom kitu, napiszcie wprost, że sobie nie radzicie, gracze pójdą grać gdzie indziej i nie będą marnować czasu.

Hosteam - taka serwerownia. Staramy się systematycznie naprawiać błędy, jest coraz lepiej. Starty nie zasze są łatwe ;) 1-2 dni i będzie wszystko zrobione :)

Opublikowano

Hosteam - taka serwerownia. Staramy się systematycznie naprawiać błędy, jest coraz lepiej. Starty nie zasze są łatwe ;) 1-2 dni i będzie wszystko zrobione :)

Nie ladnie oszukiwać graczy. Nasze wszystkie projekty stały/stoją w Hosteam i dziwnym trafem nie ma tam takich cyrków jak u Ciebie ;)

Opublikowano

Up. Zgadzam sie :) Ascar*** stoi bez zarzutów liczba graczy wysoka . a tutaj 20graczy na krzyz .. co chwile off nie polecam servera ale prezentacja ogolnie zachecająca :D

Opublikowano

Czemu serwer Off? Jakieś prace ? Ile potrwa ? Czy już Off4ever ?

Jaki off? Wszystko działa. Naprawiamy game. Jeszcze dzisiaj nie powinno być problemu z wywalaniem channeli. 

Opublikowano

AVESTIA, każde ma te pliki. NIE POLECAM, shit

Zrób serwer na tych plikach co są na MPC czy tych co jakiś debil sprzedawał na allegro. Powodzenia :P

Opublikowano

Prezentacja 10/10. Serwer mi się podoba, ale mam jeden problem nie mogę pobrać clienta. Proszę o pomoc albo naprawienie błędu. Szkoda jeszcze że gra mało osób. Zagram :D

16.jpg

Opublikowano

2/4 ch ON licznik pokazuje 54 graczy on-line,

Fail czy warto wbić?

@ edit

bogaty IS bronie, zbroje, jakies kamienie glyph co daja stale bonusy na ludzi ;]

@ edit 2

42 graczy on line, z 2 ch zrobilo sie 1 ON przerywam pobieranie, narka

Opublikowano

Nie polecam nie dosc ze sie nie da pobrac to jeszcze jest nie dopracowany(np.Znikajaca bron).

Siema,z tej strony cZko.Wiesz,że mam kanał na youtube???????

www.youtube.com/amoniaczekpl

Opublikowano

Rejestracja nie działa.

W cliencie wykrywa wirusy.

Ts3 nie działa

Zero komunikacji, patrząc na IS to myślę że 15 letnie dzieciaki stworzyły serwer za kase mamusi, a teraz oczekują wielkich zarobków.

Jeden wielki FAIL !

Nie polecam serwera, syf!

Heniek.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...