Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy to prawda, że na fiberhost serwery się wyłączają?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mojemu koledze się serwer nie wyłącza więc nie wiem :) ja polecam fibera również craftserve

Jeżeli pomogłem daj Like :D Dzięki.

Opublikowano

fiberhost.pl to g****o. Lagi i lagi . Polecam enderchest.pl mam 20 serwerów i nie żałuję .

Ładny panel+ grafika,

Słabe maszyny za granicą.

Przy 120 graczach online strasznie muli serwa.

Osobiście miałem serwer na tym hostingu i cały czas się wyłączał i mnie to denerwowało. Napisałem do nich, a oni mi odpowiedzieli że nie było żadnego zastoju, ani ddos'u na hosting w ciągu ostatnich godzin. Lecz serwer się cały czas wyłączał. Pluginów miałem może z 5 i 2 GB ramu na serwerze.

Na pukawce też miałem i podobne były problemy, a nawed większe.

Jakie miałeś problemy ? Mam tam 5 serwerów od ponad roku i jak narazie 0 problemów z ich strony.

Posiadają najtańszą ofertę bez limitu

DATA CENTER Warszawa ATMAN

Najszybciej odpisują (dostaje odpowiedzi do 30minut w tygodniu w weekendy w ciągu 1h)

Opisz nam problemy najlepiej, jestem ciekaw co dasz radę wypisać.

Polecam ci Enderchest.pl tanio serwery mają i często zniżki ; ]

Ładny panel+ grafika, słabe maszyny za granicą.

mojemu koledze się serwer nie wyłącza więc nie wiem :) ja polecam fibera również craftserve

Fiberhost - Oszukują ludzi na RAM

Posiadają słabe maszyny.

Na pomoc należy długo czekać (4h czekałem)

Craftserve - maszyny za granicą, wysokie stawki sms

Posiadają takie same maszyny jak pukawka tylko tyle, że pukawka ma maszyny w polskiej lokalizacji.

Testowałem: Craftserve.pl / Maxcraft.pl / Fiberhost.pl / Enderchest.pl / Cubehost.pl i kilka innych.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Miałem na fiberhost serwer i powiem tylko tyle, że idzie tam się pociąć. Na początku może się wydawać, że jest spoko ale potem są same kłopoty. Serwery padają bardzo często a w BOK'u nie idzie się dogadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...