Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy to prawda, że na fiberhost serwery się wyłączają?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie to nie jest prawda. Serwery się wyłączają tylko wtedy, gdy jest crash serwera / poważny błąd w jakimś pluginie.

Opublikowano

Ja tam miałem serwer i mi się wyłączał co około 30 minut Gdy Wgrałem Pluginy Bez Pluginów Mi Sieę Nie Offał Ale Chyba Dlatego Się Offa Gdy Ma Się Zamało Ramu Wiec Nie Opłaca Się Kupywać Tanich Usług. Lub Gdy Są Zbugowane Pluginy.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

Jest tam opcja jak wykryje crasha offa serw ale mozesz to odznaczyc

up musiales miec crashe pluginow

Wystarczy tylko w jednej zakladce odznaczyc off jak crash wykryje tyle..

Opublikowano

to nie prawda, jak dzieci wgrają 50 pluginów i z tego 10% jest w essentials to tak jest, jak tak masz to piszesz n BOK i oni to naprawią

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Opublikowano

Mój serwer stoi na hostingu fiberhost. Ciągle są crashe, po kilku reloadach wywala server. Nie polecam. Spróbuj na cubehost.pl

Opublikowano

Mój serwer stoi na hostingu fiberhost. Ciągle są crashe, po kilku reloadach wywala server. Nie polecam. Spróbuj na cubehost.pl

Może podaj logi z konsoli i powiemy Ci dlaczego wywala serwer...

Opublikowano

No bo masz w funkcjach dodatkowych aktywne pewnie:

Crash detektor & auto-restart

Jak to odznaczysz to nie bedzie ci zamykalo serwa jak crasha wykryje. Ale za to gracze moga miec lagi. Mozes temu zadzialac odnistalowujac pluginy scrashowane

Tyle,,, fiber to host dobry :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

mam tak samo mam serwer chest musiałem dokupić ram wgrać samemu silnik spigot i plugin nolagg musiałem kupić 200 ramu czyli 8 Zł  a lave polecam nie wyłącza się 

masz pewnie za dużo pluginów !

i dla tego wywala serwer

Nowicjusz
Opublikowano

mam tak samo mam serwer chest musiałem dokupić ram wgrać samemu silnik spigot i plugin nolagg musiałem kupić 200 ramu czyli 8 Zł  a lave polecam nie wyłącza się 

masz pewnie za dużo pluginów !

i dla tego wywala serwer

Jeśli wywala mu serwer przy reload jest to jasne że nie ma to nic wspólnego z limitem tylko konfiguracją. 

Opublikowano

Posiadam tam VPS'a i 1 serwer do mc . Nic się nie wyłącza , na pewno masz złe plugin lub zbyt dużo pluginów wgrane .

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Serwery fiberhost wyłączają się jeżeli przekroczysz limit pamięci RAM lub procesów procesora w innych wypadkach nie. Na serwerze Lava serwery się nie wyłączają ponieważ nie ma tam limitów ;)

Nie zajmuje się już minecraft'em i programowaniem pod niego. 

Masz dla mnie coś ciekawego? A może masz pytanie? Pytaj śmiało!

Pomogłem? Daj like'a!

Opublikowano

Polecam Ci zrobić serwer na pukawce bez żadnych limitów ;)

Nie zajmuje się już minecraft'em i programowaniem pod niego. 

Masz dla mnie coś ciekawego? A może masz pytanie? Pytaj śmiało!

Pomogłem? Daj like'a!

Opublikowano

Osobiście miałem serwer na tym hostingu i cały czas się wyłączał i mnie to denerwowało. Napisałem do nich, a oni mi odpowiedzieli że nie było żadnego zastoju, ani ddos'u na hosting w ciągu ostatnich godzin. Lecz serwer się cały czas wyłączał. Pluginów miałem może z 5 i 2 GB ramu na serwerze.

Polecam Ci zrobić serwer na pukawce bez żadnych limitów ;)

Na pukawce też miałem i podobne były problemy, a nawed większe.

531001454960877632167.png

Opublikowano

Polecam ci Enderchest.pl tanio serwery mają i często zniżki ; ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...