Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz jakies "wałki" wyszly z rozdawaniem roznych rzeczy na serwie itp ...tak naprawde  nie chce sie w to mieszac (Asek napisal ze wszystko to co dalo rozdane zostalo odebrane ,ze serwer nie padnie itd) mam nadzieje ze czas to wszystko zweryfikuje  ^_^.A co do samego serwera denerwuja mnie ludzie ktorzy na nim graja ,poniewaz gdy bije metki to jakies 80 % osob ze 100 % ktore  widza metka i widza ze go juz bije to mimo to zaczynaja go tez bic i w ten sposob zarazem ksuc.Wiec okolo 20 % osob na serwie jest "normalnych". :P

wszystko usunięte? :

http://scr.hu/1027/clfc4

http://www.speedtest.net/my-result/3116721970

TAKIE TAM 800 Mb/s

600 UP

Opublikowano

Ktoś chce konto? :>

id; 7108864

haslo; chudelolo12

nawet nie próbujcie się nigdzie zalogować zewnątrz bo i tak nie wejdzie ;P

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

ale syf... a myślałem że to wszystko pomówienia ale teraz widzę że z tego teamu to banda dzieciaków. Nie dziwie się jak Gm ma 15 lat- dostanie szlaban na kompa od mamusi i nie ma nadzoru nad serwem, a żeby znaleźć se kolegów to trzeba przecież rozdać eq.. Żenada. Kończe z metinem przez wasz serwer. Zwątpiłem w ludzką lojalność. Dobranoc

zhda.png

Opublikowano

Dobra, wiec sprawa wygląda tak.

Walka z Mateuszem i tymi pajacami czyli Shaders i Multi jest jak walka z wiatrakami bo są ugadani.

Dedyk jest u sponsora z którym trzyma flourine, wiec zostalismy praktycznie bez maszyny. Dodatkowo nasze konto pokazuje 0, bo nie otrzymalismy kasy za nic, mimo, że całe pliki wykonał asek.

Na chwile obecną serwer wyłączamy, co się potoczy dalej - zobaczymy. Dostaliśmy szanse od ForGame i jej chyba nie zmarnujemy, bo musimy się łapać każdej pomocy którą dostaniemy.

Serwer został wyłaczony, nie grajcie, nie ma sensu.

Nie mamy pełnego panowania nad nim z wiadomych przyczyn.

Widzimy się niedługo, odpuścić na pewno nie odpuścimy, jeszcze bedzie o nas głosno a tymczasem, zapierdalamy do roboty, naprawiamy wszystko, dodajemy ulepszenia i widzimy się niedługo.

Wszelkie informacje i tak dalej : 

A do tego czasu, w ramach współpracy i oczekiwania na nasz serwer zapraszamy na Alistrie!

Oczekujcie nas...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...