Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do gry BloodMoon

piczuszkin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W wolnych chwilach zajmuje się programowaniem, napisałem bota do gry bloodmoon na podstawie jego niemieckiego odpowiednika (rozwój niemieckiej wersji został porzucony wiele miesięcy temu i się wywalał na wszystkich nowych questach i itemach)

gui wygląda na razie tak:

PKoqJwC.jpg

Praktycznie większość rozwiązań z tamtego projektu, wiele rzeczy dodanych od zera.

Bot sam robi questy, pracuje u grabarza w przypadku braku energii, sprzedaje itemy, resztę widać na obrazku.

Czy ktoś byłby zainteresowany użytkowaniem takiego bota?

Aktualnie pracuję nad dodaniem czatu gildiowego i możliwości pisania na nim.

Respect my authoritah

Opublikowano

Wygląda nieźle, ale jeśli oczekujesz zainteresowania, a nie oceny kodu, pomocy w czymś, czy coś w tym stylu to wybrałeś zły dział, bo szczerze ja np nie wiem co to jest to BloodMoon. I podejrzewam, że z tym nie jestem tu jedyny.

Opublikowano

Jako, że gra nie ma swojego działu nie wiedziałem za bardzo gdzie zacząć temat, znalazłem wcześniejsze posty z bardzo dawna ludzi pytających o takowego bota więc wrzuciłem tutaj :P

Wygląda nieźle, ale jeśli oczekujesz zainteresowania, a nie oceny kodu, pomocy w czymś, czy coś w tym stylu to wybrałeś zły dział, bo szczerze ja np nie wiem co to jest to BloodMoon. I podejrzewam, że z tym nie jestem tu jedyny.

Mea culpa

Respect my authoritah

Opublikowano

Podobnie jak kolega, nie mam zielonego pojęcia, czym jest BloodMoon i jakiego typu ta gra. Poproś moderatora o przeniesienie tego tematu być może do gier przeglądarkowych, najlepiej poprzez przycisk "Zgłoś".

PS. Przegooglowałem sobie przed chwilą :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

To jest gra w stylu s&f tylko, ze "akcja" jest w innym czasie, nowe rasy itp. Ale oglnie rozgrywka jak i menu gry identyczne :D

Wątpię żeby ktoś w to grał jeszcze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...