Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eador masters of the broken world

Kacper.Plazma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś gra? Dla osób nie zorientowanych. Jest to gra typu might and magic, a nawet można powiedzieć, że jest to kopia. Podobne zasady, podobny system walki itd. Jednak szczerze mówiąc wolę tą gierkę od części might and magic nowszych niż IV. Gra nie jest popularna, ani też zasady nawet po rusku(bo rosyjskie studio tą grę wydało) nie są gdzieś spisane i gracz musi sprawdzić oraz rozkminić je sam.

Serdecznie polecam gierkę, bo bardziej stawia na klimat, na różnego rodzaju losowe wybory i humorystyczne sytuacje, które niestety szybko stają się banalne i nie zaskakujące, ale bawią. 

Mam tutaj też pytanko, czy ktoś z grających wie, kiedy lub jak rekrutować jednostki, które są złe? Bo niestety wybory moje itd. nakierowały moją główną postać na drogę zła. Przy tym, jak na razie bazuje tylko na jednostce szermierz, ogólnie chodzi mi o jakąś jednostkę twardą i niestety nie mam ochoty na rekrutacje barbarzyńców, którzy są silni, ale łatwo zadać im duże obrażenia, ani jak na razie nie widzę sensu zmieniania taktyki, bo mam jedynie co jednostki z I tieru. I moje pytanie, kiedy otrzymam jednostki "złe" w kampanni odkryłem już tego barbarzyńce. Oraz czy istnieją jednostki złe, które naprawdę są twarde? 

Nova    tnXkN4Y.png    Regna

• 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...