Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z komputerem

KoksSpox

Pytanie

Opublikowano

Witam. Mam następujący problem...

od paru dni komputer strasznie ścina (jest po formacie [formatowałem właśnie z tego powodu]) gdy załączam jakiś program byle co wydajność procka wzrasta do 100...

muzyka zcina nawet jak jest tylko ona włączona... może ktoś coś doradzić ? skany itp mówcie jakie mam dać

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zgaduje że skanuje w tym momencie sterowniki (drivers) jeśli po tym nadal tak wolno będzie skanować wyłącz skanowanie (możesz poprzez menedżer zadań) i przejdź do trybu awaryjnego. 

odpowiedz na moje pytanie, czy system jest piracki? jest to bardzo ważne jeśli skanujesz Dr webem.

Opublikowano

przy odpaleniu kompa wyświetliła ci się informacja o tym że został dodany nowy sprzęt? jeśli tak to zrestartuj kompa jeśli nie, też zrestartuj, nie bój się, włączy się :)

Opublikowano

A jak się nie włączy ? ;/ tak wyszło i że zostanie wprowadzone jak zresetuje kompa. Jak nie odpiszę to dzwoń :D wyślę ci nr na priv ok ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...