Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zarabianiem.

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeciez to trzeba miec kompletnych nieogarow w przeciwnej druzynie jak i w swojej gdzie gracze robia glownie za ruchome cele. Oczywiscie, ze sporadycznie da rade uzyskac taki wynik, ale regularnie nie ma takiej opcji.

Jak ma się TD z dobrym camo factor i zna się dobre kampy na mapach to takie wyniki można uzyskiwać regularnie. Zakładając że bitwa zostanie wygrana.

Opublikowano

Jak ktoś jest pomidorem to oczywiście że nie. A na czołgach premium VIII zarobki ponoć dochodzą do 80-90 tysięcy. Swoją drogą ciekawe ile na KW-1 średnio zarabia fiolet?

Dowód że da się wyciągnąć 30k:

2m7gs1v.jpg

Mam IS-6 i średni z premką zarabia mi po 90-100k za bitwę z 1000 expa.

Na 7/42 po 110. 

Lepiej sobie kupić t49 mając załogę 1 perkową żarówa i reszta camo, jak się dobrze ustawisz średnio po 30k będzie się wychodziło. 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Jak ktoś jest pomidorem to oczywiście że nie. A na czołgach premium VIII zarobki ponoć dochodzą do 80-90 tysięcy. Swoją drogą ciekawe ile na KW-1 średnio zarabia fiolet?

Dowód że da się wyciągnąć 30k:

2m7gs1v.jpg

Nikt tu nie pisze ze sie nie da,  ale napewno takiego wyniku nie robisz w kazdej bitwie.

Opublikowano

Nikt tu nie pisze ze sie nie da,  ale napewno takiego wyniku nie robisz w kazdej bitwie.

Dobry gracz zrobi ;)

Co do tematu, wydaj raz, a porządnie i nie będziesz miał już potem problemów z kasą. 

Opublikowano

Tak tak, nie ma takiej opcji zeby regularnie wyciagac taka kase tymi czolgami (a nawet jakimi kolwiek innymi nie liczac czolgow premium). 

Juri i Jungens lubia koloryzowac wiec na ich posty trzeba brac poprawki

V i VI tiery dobrze zarabiaja ale dla roznych osob lepszy inny czolg, dlatego najlepiej jest zrobic ich kilka i wybrac ten ktorym najprzyjemniej  nam sie gra.

Np niektorzy polecaja BDR ale mimo dobrego dziala nieprzyjemnie mi sie gralo nim dlatego wybralem KW 1.

So rozne gusta i style gry dlatego ciezko jest polecic cos komus zwlaszcze jest nie znamu jego gustu i preferowanego stylu gry

860331433165800174608.png

Opublikowano

Juri i Jungens lubia koloryzowac wiec na ich posty trzeba brac poprawki

V i VI tiery dobrze zarabiaja ale dla roznych osob lepszy inny czolg, dlatego najlepiej jest zrobic ich kilka i wybrac ten ktorym najprzyjemniej  nam sie gra.

Np niektorzy polecaja BDR ale mimo dobrego dziala nieprzyjemnie mi sie gralo nim dlatego wybralem KW 1.

So rozne gusta i style gry dlatego ciezko jest polecic cos komus zwlaszcze jest nie znamu jego gustu i preferowanego stylu gry

Koloryzować ? Podaj powód, dlaczego tak sądzisz. 

Kup kv siemke, przy dobrej grze też idzie zarobić. 

Graj na kompaniach. 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Koloryzować ? Podaj powód, dlaczego tak sądzisz. 

Kup kv siemke, przy dobrej grze też idzie zarobić. 

Graj na kompaniach. 

Bo bez premki za bitwę 1000expa nie zrobisz 100k, tym bardziej na czysto?

I mając średni exp na bitwę z premką 850, mówisz, że twoja średnia bitwa, to 1000 expa bez?

Topic:

Jak nie masz jak kupić czołgu premium, to graj na T5/T6 (a z tych najbardziej ci polecam: BDR G1B, SU-100, Jackson, Cromwell). Do tego, jeżeli możesz, to graj plutony, kompanie. To jest dobry sposób na dużo hajsu bez zbytniego wysiłku.

Opublikowano

Ja z Vt poleciłbym M4 Sherman, znakomity czołg do kręcenia dobrych bitew z trollem, jak dobrze rzuci to, niektóre IVt masz na strzała. Ja zawsze nim zarabiam, średnio na bitwę 30k wyciągam przy zadawaniu po 1300 dmg trollem, ponadto teraz zaczął się ten event, w którym musisz zniszczyć 4 czołgi i przeżyć wtedy dostajesz 75k srebra, do realizacji tego zadania wyśmienicie nadaję się M4, Kv-1, KV-1s. M4 i Kv-1 oczywiście z trollami. Dobre losowanie(niekoniecznie) i miażdżysz innych :D 

Opublikowano

Koniecznie trzeba grać teraz bo są 3 dni premium dla każdego. Oprócz tego event Dzień Świstaka o którym napisał Maciej. Mi się udało zrobić to Caernarvonem. VIII tier, 111k na plus xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...